Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se zažene, ampak ne pride v Windows
Računalnik se zažene, ampak ne pride v Windows
jozi123 ::
Lep Pozdrav!
Imam prenosnik Toahiba L855-10x in imam problem,občastno je bil zelo glasen ventilator, potem sem lepo spihal in zdaj je še bolj glasn! Potem pa sem prenosnik vklopil in ni prišel v windows, sn ga tudi formatiro ampak nikakor ne gre, pa nekam počasi deluje. Newem ali je krivo ventilator ali kakšna druga komponenta? Kakšen predlog, pa hvala
Imam prenosnik Toahiba L855-10x in imam problem,občastno je bil zelo glasen ventilator, potem sem lepo spihal in zdaj je še bolj glasn! Potem pa sem prenosnik vklopil in ni prišel v windows, sn ga tudi formatiro ampak nikakor ne gre, pa nekam počasi deluje. Newem ali je krivo ventilator ali kakšna druga komponenta? Kakšen predlog, pa hvala
Ne razumem, jst sn spihal ventilator ki piha ven in je postal glasen, no od tedi pa ne pridem v windows!
hojnikb ::
si že nekaj uničil v procesu "Čiščenja"...
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Ko formatiram pa inštaliram win 7 mi res inštalira zelo počasi ampak ga pa, potem zažene ponovno in pride samo do prijavnega mesta pol pa počaka.
Sami ::
Prenosnika ne smeš nikoli "spihati", kot so ti rekli lahko uničiš ležaje. Daj ga usposobljeni osebi, da ga ščisti in nanovo namaže termalno pasto na CPU. V primeru, da si kaj uničil pa ti svetujem zamenjavo hladilnika z ventilatorjem.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Sami ::
Prašaj na uradnem servisu Toshibe, drugače pa ebay.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
ja ko dam disk ven pa lepo deluje
Pomojem je disk
Pomojem je disk
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jozi123 ()
Eni mi pravijo, da je lahko disk sam kako če deluje na drugem lepo!
servis :)
servis :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jozi123 ()
StajercSSS ::
Kak si pa spihal? Pištolo od kompresorja porinil v režo od ventilatorja, pa gas?
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
[D]emon ::
To je odlicen recept za to, da v notranjosti racunalnika povzrocis kaksen kratek stik.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
dvihtelic ::
če je ventilator ropotal, potem bi ga moral zamenjati:
http://www.laptopcpufan.com/index.php?m...
Kar se tiče pa diska, mogoče si povzročil stik ali karkoli drugega, sem velikokrat popravljal, ker so narobe naredili, če imaš šanso poskusi z drugim diskom (če si blizu mene ti lahko posodim jaz)
http://www.laptopcpufan.com/index.php?m...
Kar se tiče pa diska, mogoče si povzročil stik ali karkoli drugega, sem velikokrat popravljal, ker so narobe naredili, če imaš šanso poskusi z drugim diskom (če si blizu mene ti lahko posodim jaz)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrevanje laptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 4780 (3549) | solatko |
» | pregrevanje prenosnika toshiba l855Oddelek: Pomoč in nasveti | 1005 (857) | jozi123 |
» | Ali je to možno? (procesor okrog 90 C)Oddelek: Pomoč in nasveti | 5279 (4441) | bond007 |
» | ekran na prenosniku razbit - kako naštimati sliko na drugemu LCD_juOddelek: Pomoč in nasveti | 2631 (2092) | Pyr0Beast |
» | prenosnik HP 6735s se grejeOddelek: Pomoč in nasveti | 4137 (3737) | jan01 |