Forum » Mobilne tehnologije » Izimobil dial string - telefon kot modem
Izimobil dial string - telefon kot modem
blink ::
Ko sem bil še pri Tušmobilu sem občasno uporabljal telefon kot modem za uporabo na laptopu. Povezal sem se v Windowsih z network connectionom, vpisal username & password in se povezal z dial stringom *99#
Sedaj sem na Izimobilu in me zanima kako to deluje tam? Username & password naj bi bil 'izimobil' brez narekovajev, kakšen pa je dial string?
Sedaj sem na Izimobilu in me zanima kako to deluje tam? Username & password naj bi bil 'izimobil' brez narekovajev, kakšen pa je dial string?
DaMachk ::
Če sem iskren, ne vem...
Ga rabiš izključno kot modem, ali za dostop do interneta, kar sicer dosežeš preko tetheringa?
Ga rabiš izključno kot modem, ali za dostop do interneta, kar sicer dosežeš preko tetheringa?
No signiature, as you see..
si splho sprobal to cifro ?
Ker kolker vem ma tuš tud enako
Ja, na Mobitelu je delalo brez problema (ko sem bil še tam) pa nato na Tušmobilu. Zdej ugotavljam, da niti ni problem dial-string ampak nekaj drugega. Javi mi tole:
Error 734: The PPP Link Control Protocol Was Terminated
Tale rešitev pa tudi ne deluje.
https://support.microsoft.com/en-us/kb/...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blink ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava operaterjaOddelek: Mobilne tehnologije | 7875 (6311) | dirkac71 |
» | Predplačniški paket, kateriOddelek: Mobilne tehnologije | 4891 (4234) | OvCa77 |
» | Podatkovna povezava-predplačnikOddelek: Mobilne tehnologije | 1178 (966) | s6c-gEL |
» | Windows Phone 7 brez deljenja povezaveOddelek: Novice / Windows Mobile | 12886 (11233) | noraguta |
» | TuŠmobil internet preko računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2713 (2626) | jl |