Forum » Omrežja in internet » 'Izginjanje' brezžične povezave
'Izginjanje' brezžične povezave
cl1ck ::
Lep pozdrav!
Doma imamo internetno povezavo preko Siol-a. Problem je, da včasih wi-fi povezava kar izgine, in se na wi-fi več ne gre povezati. Medtem, ko wifi izgine, žična povezava deluje brez problema. Če resetiram ruter, ali pa samo wi-fi povezavo, je wi-fi spet na voljo.
Ali mi lahko kdo pove, v čem bi lahko bil problem, ker sem čisto zgubljen. Uporabljam Siol-ov modem.
Lp
Doma imamo internetno povezavo preko Siol-a. Problem je, da včasih wi-fi povezava kar izgine, in se na wi-fi več ne gre povezati. Medtem, ko wifi izgine, žična povezava deluje brez problema. Če resetiram ruter, ali pa samo wi-fi povezavo, je wi-fi spet na voljo.
Ali mi lahko kdo pove, v čem bi lahko bil problem, ker sem čisto zgubljen. Uporabljam Siol-ov modem.
Lp
AC_DC ::
boldano.
boldano.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
z3ro ::
Kupi router za 30-40€ pa boš imel mir. Meni je tudi zajebaval njihov modem pa so zamenjali pa je bilo po dveh tednih enako. Potem sem kupil router, od takrat ni problemov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ojačevalnik wifi signalaOddelek: Kaj kupiti | 18888 (6697) | Robert |
» | Težave s Siolovim wi-fijemOddelek: Omrežja in internet | 1140 (962) | sočan |
» | USB ključek za wireless internetOddelek: Omrežja in internet | 4346 (3865) | r3dkv1c4 |
» | Windows update nedosegljiv zaradi menjave Siolovega modemaOddelek: Programska oprema | 4884 (4552) | Barti |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44352 (19892) | imallears |