Forum » Omrežja in internet » 'Izginjanje' brezžične povezave
'Izginjanje' brezžične povezave
cl1ck ::
Lep pozdrav!
Doma imamo internetno povezavo preko Siol-a. Problem je, da včasih wi-fi povezava kar izgine, in se na wi-fi več ne gre povezati. Medtem, ko wifi izgine, žična povezava deluje brez problema. Če resetiram ruter, ali pa samo wi-fi povezavo, je wi-fi spet na voljo.
Ali mi lahko kdo pove, v čem bi lahko bil problem, ker sem čisto zgubljen. Uporabljam Siol-ov modem.
Lp
Doma imamo internetno povezavo preko Siol-a. Problem je, da včasih wi-fi povezava kar izgine, in se na wi-fi več ne gre povezati. Medtem, ko wifi izgine, žična povezava deluje brez problema. Če resetiram ruter, ali pa samo wi-fi povezavo, je wi-fi spet na voljo.
Ali mi lahko kdo pove, v čem bi lahko bil problem, ker sem čisto zgubljen. Uporabljam Siol-ov modem.
Lp

AC_DC ::
boldano.
boldano.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
z3ro ::
Kupi router za 30-40€ pa boš imel mir. Meni je tudi zajebaval njihov modem pa so zamenjali pa je bilo po dveh tednih enako. Potem sem kupil router, od takrat ni problemov.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Ojačevalnik wifi signalaOddelek: Kaj kupiti | 19562 (7371) | Robert |
| » | Težave s Siolovim wi-fijemOddelek: Omrežja in internet | 1240 (1062) | sočan |
| » | USB ključek za wireless internetOddelek: Omrežja in internet | 4617 (4136) | r3dkv1c4 |
| » | Windows update nedosegljiv zaradi menjave Siolovega modemaOddelek: Programska oprema | 5211 (4879) | Barti |
| » | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 45272 (20812) | imallears |