Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj ne morem uporabljat bližnjic, če nimam na desktopu ikone desktop explorer od nvidie?
Zakaj ne morem uporabljat bližnjic, če nimam na desktopu ikone desktop explorer od nvidie?
SisQ ::
Hej folk!
Če niste razumeli, je zadeva takšna: imam nastavljene bližnjice za preklop med TV in monitorjem ali pa za oboje, saj razumete kaj mislim. No problem pa je v tem, da nikakor ne morem preklapljat oz. uporabljat teh bližnjic, če nimam na desktopu ikono od nvidie - desktop explorer. Če to izklopim, je konec z bližnjicami. Ne morem pa je postavit v start meni ali pa v taskbar. WTF!!??
Saj ni kriminalna napaka, ampak imam rad čist desktop brez ikon, razen koša.
Kako to rešit?
Grafa: AOpen GF4 Ti 4200 - 8X
Če niste razumeli, je zadeva takšna: imam nastavljene bližnjice za preklop med TV in monitorjem ali pa za oboje, saj razumete kaj mislim. No problem pa je v tem, da nikakor ne morem preklapljat oz. uporabljat teh bližnjic, če nimam na desktopu ikono od nvidie - desktop explorer. Če to izklopim, je konec z bližnjicami. Ne morem pa je postavit v start meni ali pa v taskbar. WTF!!??
Saj ni kriminalna napaka, ampak imam rad čist desktop brez ikon, razen koša.
Kako to rešit?
Grafa: AOpen GF4 Ti 4200 - 8X
Spajky ::
Očitno je tista bližnjica samo do enega batch zagona programov ali nastavitev in če je to V9x, pač je tako in se sprijazni!
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
SisQ ::
Ja, saj ni tako dramatično, samo sem mislil, da obstaja kakšna zadeva, ki jo moram vklopit/izklopit, da bi vsaj to imel v start meniju ali v opravilni vrstici. No, na žalost ne gre ali ne znam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi posnetki Windows 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 58968 (48638) | Steampunk |
» | Windows 8.1 Update 1 prihaja že marca (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 30934 (25330) | kamuee |
» | Windows 8 prihaja v štirih inačicah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 40573 (35147) | Lonsarg |
» | Chrome dobil funkcijo Remote Desktop (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19732 (16308) | poweroff |
» | Geslo za dostop do internetaOddelek: Omrežja in internet | 2089 (1890) | CaqKa |