Forum » Programska oprema » Omrežna soseščina --> ni ikon
Omrežna soseščina --> ni ikon
sash ::
Imam en čudn problem ki se mi je pojavil pred par dnevi in sicer ko kliknem na ikono za Omrežno soseščino kjer bi mi naj pokazalo vse mape ki so v omrežju na razpolago mi enostavno ne pokaže nič (prazno) pa čeprav imam na svojem kompu šerani 2 mapi - tud teh dveh ni. Zanimivo je da v kolikor pa grem iskat računalnik kateri bi naj imel šerano to mapo računalnik najde in ko kliknem na njega tudi mapo, samo v mapi omrežna soseščina pa tega ni . Zadeva je moteča predvsem če večkrat na dan uporabljaš različne mape ki so v omrežju na razpolago im moraš za vsako iskat ustrezen računalnik in potem še mapo na tem računalniku.
ps.
V zonealarmu je Explorerju dovoljen izhod na mrežo.
ps.
V zonealarmu je Explorerju dovoljen izhod na mrežo.
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Xion ::
Zakaj ne bi potem uporabil Map Network Drive? Namen je isti, samo da mas bliznice do datotek v My Computer in ne v My Network Places.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava 2 računalnikov in medsebojni prenos datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17337 (16017) | imagodei |
» | skupna raba(v omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 3798 (3147) | Kankan |
» | ? printanje in wireless povezavaOddelek: Omrežja in internet | 3358 (2983) | Mati |
» | VPNOddelek: Omrežja in internet | 1490 (1334) | arch5 |
» | (LAN) Moj racunalnik zahteva geslo za seznam sheranih mapOddelek: Operacijski sistemi | 1695 (1355) | jlpktnst |