Forum » Strojna oprema » Tezava s cd-romom
Tezava s cd-romom
Caniggia ::
Zdravo.
Uporabljam XP PRO in imam Intela 1,3 Ghz.
Imam pa en zalo nadlezen problem s cd-romi.
Ko dam CD v enoto mi ga zacne rac. brat in preglejevat (kakih 5 min), kljub temu, da imam nastavljeno, da naj ne naredi nic. To je tako tecno, da moram cd vzet ven in ga ponovno dat not, saj mi s tem blokira computer. Vcasih moram to naredit tudi do 5 krat, da ga normalno sprejme.
Imam pekaca in dvd-rom, na obeh dela isto.
Ce je imel kdo podoben primer in ga je resil mi prosim naj pomaga.
lp
Uporabljam XP PRO in imam Intela 1,3 Ghz.
Imam pa en zalo nadlezen problem s cd-romi.
Ko dam CD v enoto mi ga zacne rac. brat in preglejevat (kakih 5 min), kljub temu, da imam nastavljeno, da naj ne naredi nic. To je tako tecno, da moram cd vzet ven in ga ponovno dat not, saj mi s tem blokira computer. Vcasih moram to naredit tudi do 5 krat, da ga normalno sprejme.
Imam pekaca in dvd-rom, na obeh dela isto.
Ce je imel kdo podoben primer in ga je resil mi prosim naj pomaga.
lp
Solution ::
Voglar..
enak problem imam z cd-romom (tudi pekaca imam - SONY). Moja konfiguracija je nekoliko starejsa (PIII 600 Mhz, 512 Ram, vse je SCSI...). Cist znorim. Premisljujem o nakupu novega cd-roma...
Frenk..
ne gre za posoban cd. Definitivno!!!
Morda je enostavno umazan od znotraj.. ali kaj takega..
enak problem imam z cd-romom (tudi pekaca imam - SONY). Moja konfiguracija je nekoliko starejsa (PIII 600 Mhz, 512 Ram, vse je SCSI...). Cist znorim. Premisljujem o nakupu novega cd-roma...
Frenk..
ne gre za posoban cd. Definitivno!!!
Morda je enostavno umazan od znotraj.. ali kaj takega..
The truth will set you free !!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z DVD pekačemOddelek: Pomoč in nasveti | 1495 (1382) | Bakfark |
» | Cudne tezave z CD-ROM-om pod WIN XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1664 (1458) | Buggy |
» | Asus CD-RWOddelek: Kaj kupiti | 1529 (1261) | romci1 |
» | Zakaj mi po pecenju kaze prazen CDOddelek: Pomoč in nasveti | 1489 (1280) | Tavher |
» | Teac 40X pokanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1595 (1377) | ferjan |