Forum » Pomoč in nasveti » Kako se znebim Google Chrome "dashboarda"
Kako se znebim Google Chrome "dashboarda"
nejcpirc ::
Danes, ko sem čistil tipkovnico, se mi je na chromu pojavil neke vrste dasboard.
Polica, ki je vedno prisotna, se pojavi spodaj, lahko pa jo pozicioniram še levo ali desno.
Ko grem z miško do vrha monitkorja, se pojavi zgornji črni "trak", polica oz. dashboard.
Če zaprem vse tabe, ostane sivo okno in dashboard oz. polica, ki je vedno prisotna.
Če recimo primem en chrome tab in ga poskušam nesti na drug monitor, tega ne morem več...zaklenjen sem na samo en monitor, znotraj tega sivega okna.
Prenos drugih aplikacij med monitorjema deluje brez problema.
Prosim za navodila kako se znebim tega. Hvala!
Polica, ki je vedno prisotna, se pojavi spodaj, lahko pa jo pozicioniram še levo ali desno.
Ko grem z miško do vrha monitkorja, se pojavi zgornji črni "trak", polica oz. dashboard.
Če zaprem vse tabe, ostane sivo okno in dashboard oz. polica, ki je vedno prisotna.
Če recimo primem en chrome tab in ga poskušam nesti na drug monitor, tega ne morem več...zaklenjen sem na samo en monitor, znotraj tega sivega okna.
Prenos drugih aplikacij med monitorjema deluje brez problema.
Prosim za navodila kako se znebim tega. Hvala!
nejcpirc ::
lol ne, rabiš tole...to je del win 8:
Ko sem čistil tipkovnico, sem očitno pritipkal v nastavitvah
Ko sem čistil tipkovnico, sem očitno pritipkal v nastavitvah
Vnovični zagon Chroma v načinu sistema Windows 8
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejcpirc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 222343 (50662) | nergac |
» | noče odpret slik.....Oddelek: Pomoč in nasveti | 2007 (1797) | AC_DC |
» | Firefoxova nova oblačila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20626 (15333) | schurda |
» | Spremembe na Slo-Tech forumu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 15836 (10059) | SuperVeloce |
» | Ko Slo-Techovci svoj Dashboard na ogled postavijoOddelek: Loža | 1780 (1053) | Sasquat |