Forum » Problemi človeštva » Ustavno sodišče dopustilo referendum o noveli zakona o zakonski zvezi
Ustavno sodišče dopustilo referendum o noveli zakona o zakonski zvezi
Temo vidijo: vsi
m0LN4r ::
Še ene 20 novih generacij odsraste pod nesrednjeveškimi ("mtv-usa") mediji pa bodo vsi biseksualci, posvojevali in fukali vsepovprek.
Tisti, ki bomo pa ostalo hetero in ostali za tem v naših družinah, pa bomo izločeni iz družbe.
Damn, samo potem le nismo enakopravni.
@iKst
ZA raziskave, kako to ne veš. Narejene so bile z namenom dokazati svoj prav, pod lastnimi pogoji in pravili igre.
Tisti, ki bomo pa ostalo hetero in ostali za tem v naših družinah, pa bomo izločeni iz družbe.
Damn, samo potem le nismo enakopravni.
@iKst
ZA raziskave, kako to ne veš. Narejene so bile z namenom dokazati svoj prav, pod lastnimi pogoji in pravili igre.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
GregiB ::
Kaj se da izvleci iz tega referenduma? Nasa druzba se ni pripravljena sprejeti istospolne partnerje.Če je bila taista "naša" družba pripravljena sprejeti ustavo RS takšno, kot je, naj jo spoštuje. In ker smatram to, da sem s svojo partnerko sklenil zakonsko zvezo, kot pravico, jo ne morem odrekati nekomu, ki si je za življenskega partnerja izbral pripadnika istega spola, kot je sam... Ker sem se s ustavo zavezal, da ima enake pravice kot jaz.
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
facepalm ::
@m0LN4r
ce bo takrat to "normalno" in druzbeno sprejemljivo pa naj bo:)
who gives a fuck?:)
jaz na to novelo gledam tako (zato sem tako neopredeljen):
svojega otroka nebi nikoli dal v rejo, ce bo dal sosed svojega, mi je pa cisto vseeno ce ga bodo vzgajali hetero ali gay starsi.
v primeru, da bi moj otrok ostal brez starsev, se v tistem trenutku nebi sekiral:) (the ugly truth)
vsekakor pa, ce nekdo ni zmozen poskrbeti za otroka, je verjetno istospolna druzina boljse kot sirotisnica.
nikjer pa nisem zasledil, da bi v Sloveniji primanjkovalo rejnikov, ker ce "se gre za otroke" je edini smisel takega zakona, le ce primanjkuje rejnikov.
kot pravim, se me ne tice:)
@GregiB
torej tudi kriminalci (da pretiravam: recimo pedofili) bi imeli iste ppravice kot ti?
ce bo takrat to "normalno" in druzbeno sprejemljivo pa naj bo:)
who gives a fuck?:)
jaz na to novelo gledam tako (zato sem tako neopredeljen):
svojega otroka nebi nikoli dal v rejo, ce bo dal sosed svojega, mi je pa cisto vseeno ce ga bodo vzgajali hetero ali gay starsi.
v primeru, da bi moj otrok ostal brez starsev, se v tistem trenutku nebi sekiral:) (the ugly truth)
vsekakor pa, ce nekdo ni zmozen poskrbeti za otroka, je verjetno istospolna druzina boljse kot sirotisnica.
nikjer pa nisem zasledil, da bi v Sloveniji primanjkovalo rejnikov, ker ce "se gre za otroke" je edini smisel takega zakona, le ce primanjkuje rejnikov.
kot pravim, se me ne tice:)
@GregiB
torej tudi kriminalci (da pretiravam: recimo pedofili) bi imeli iste ppravice kot ti?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: facepalm ()
mi je pa cisto vseeno ce ga bodo vzgajali hetero ali gay starsi.
E viš men pa ni. Jaz bi se pa potrudil mu najt hetero starše na 1. mestu. Diversity je > = nediversity
Seveda, ampak samo dokler so pod dobro krinko.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
bluefish ::
Še ene 20 novih generacij odsraste pod nesrednjeveškimi ("mtv-usa") mediji pa bodo vsi biseksualciOh, groza, in to že leta 48: http://www.kinseyinstitute.org/research...
Males:
Kinsey estimated that nearly 46% of the male population had engaged in both heterosexual and homosexual activities, or "reacted to" persons of both sexes, in the course of their adult lives (p. 656, Male). 11.6% of white males (ages 20-35) were given a rating of 3 (about equal heterosexual and homosexual experience/response) on the 7-point Kinsey Heterosexual-Homosexual Rating Scale for this period of their lives (Table 147, p. 651, Male).
Females:
Kinsey found only a very small portion of females with exclusively homosexual histories. He reported that between 6 and 14% of females (ages 20-35) had more than incidental homosexual experience in their histories. (p. 488, Female). 7% of single females (ages 20-35) and 4% of previously married females (ages 20-35) were given a rating of 3 (about equal heterosexual and homosexual experience/response) on the 7-point Kinsey Heterosexual-Homosexual Rating Scale for this period of their lives.(Table 142, p. 499, Female).
Torej je vsak drugi slo-techovec srenjih let imel "pederske" podvige ? Zanimivo.
bluefish ti tudi?
bluefish ti tudi?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
phantompoop ::
Kaj, a te zanima?
Ne kje bi ga, sej on ni homofob. Samo ne met otrok, ker ga boš čist pokvaril.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: phantompoop ()
iKst ::
Matako ::
Karkoli. Kinsey je operiral še pred "bro" kulturo - in v času, ko je veljal velik enačaj med _telesnostjo_ in seksualnostjo.
Dvomim, da je lik sploh ločil to dvoje.
Npr. če dec poda žajfo kvihtaškemu kolegu pod tušem to še ne pomeni, da ga bo kar naguzil tam in takrat - je pa res, da se spodobi, da mu reče "ej, no homo!", da ne pride do kakih pomot. Testestoron dela svoje.
Za ilustracijo:
Dvomim, da je lik sploh ločil to dvoje.
Npr. če dec poda žajfo kvihtaškemu kolegu pod tušem to še ne pomeni, da ga bo kar naguzil tam in takrat - je pa res, da se spodobi, da mu reče "ej, no homo!", da ne pride do kakih pomot. Testestoron dela svoje.
Za ilustracijo:
/\/\.K.
Pithlit ::
Jih gledam in se pogovarjam dnevno s takimi otroci in povem vam, da so definitivno drugačni in razlog tiči le v njihovih starših, ki so drugačni.
BLAME THE FUCKING VICTIM! Ane?
Geji so krivi da jih družba zaničuje, kajne? Soseda je kriva da jo mož pretepa. Črnc je kriv da ga je policaj ustrelu. Ane? Ane?
Dejte se mal zamislit kake pokate. Ja, drugačni so... ker se mularija z zanikrno vzgojo spravlja nanje. Seveda so si sami krivi.
Sori. Se opravičujem ker so mi mal živci od vseh kretenizmov popustili.
Life is as complicated as we make it...
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: starboi ()
RedDrake ::
Bil sem proti.
Nisem katoliban. (Sicer vzgojen kot katolik, a se s cerkvijo, kot ustanovo ne strinjam, sem agnostik po prepričanju)
Imam univerzitetno izobrazbo, naravoslovne smeri.
Zakaj proti?
Ko se bom poročil, želim biti mož, in želim imeti ženo. In moji otroci bodo imeli mamo in očeta. In tako bo pisalo na vseh papirjih.
Sem liberalec, sploh ne nasprotujem pravicam za LGBT ljudi, še več, verjamem da morajo biti izenačene.
A ne na moj račun, da bodo otroci na papirjih imeli napisano starš 1 in starš 2.
Stvar je padla, ker je bila preveč programersko zastavljena. Mislili so, da bodo s preprostim popravkom dveh členov popravili vse.
Saj ne rečem, super, vsekakor manj dela kot recimo hrvaški zakon, ki ima nekaj deset členov in tisoče besed.
Ampak stvar pravno (in birokratsko) gledano razveljavi trenuten pojem družine. Zato verjamem, da je mnogo ljudi s sredinskim ali levičarskim pogledom na svet ravno tako bilo proti. Resno dvomim, da lahko orto desnica uspe mobilizirati kaj več kot dobrih 250k ljudi za svojo stvar.
Naj se spiše nov zakon, ki to ureja ločeno, kjer se tudi definira katerokoli n-partnersko skupnost istospolnih/večspolnih/brezspolnih/<inserthere>spolnih oseb kot pravni ekvivalent družini/skuponsti definirani v obstoječem zakonu; n ∈ ℕ ∧ n≥2
Nisem katoliban. (Sicer vzgojen kot katolik, a se s cerkvijo, kot ustanovo ne strinjam, sem agnostik po prepričanju)
Imam univerzitetno izobrazbo, naravoslovne smeri.
Zakaj proti?
Ko se bom poročil, želim biti mož, in želim imeti ženo. In moji otroci bodo imeli mamo in očeta. In tako bo pisalo na vseh papirjih.
Sem liberalec, sploh ne nasprotujem pravicam za LGBT ljudi, še več, verjamem da morajo biti izenačene.
A ne na moj račun, da bodo otroci na papirjih imeli napisano starš 1 in starš 2.
Stvar je padla, ker je bila preveč programersko zastavljena. Mislili so, da bodo s preprostim popravkom dveh členov popravili vse.
Saj ne rečem, super, vsekakor manj dela kot recimo hrvaški zakon, ki ima nekaj deset členov in tisoče besed.
Ampak stvar pravno (in birokratsko) gledano razveljavi trenuten pojem družine. Zato verjamem, da je mnogo ljudi s sredinskim ali levičarskim pogledom na svet ravno tako bilo proti. Resno dvomim, da lahko orto desnica uspe mobilizirati kaj več kot dobrih 250k ljudi za svojo stvar.
Naj se spiše nov zakon, ki to ureja ločeno, kjer se tudi definira katerokoli n-partnersko skupnost istospolnih/večspolnih/brezspolnih/<inserthere>spolnih oseb kot pravni ekvivalent družini/skuponsti definirani v obstoječem zakonu; n ∈ ℕ ∧ n≥2
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RedDrake ()
Pithlit ::
Evo še enga k bluzi po svoje. Žalost od žalosti.
Kako ne nasprotuješ pravicam če pa si bil "proti"?!? A zato ker boš dvema pedroma dovolil da se poročita kar naenkrat ne boš več mož? In tvoja žena ne bo več žena? Pa s kje jih vlačite no...
Life is as complicated as we make it...
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: starboi ()
SeMiNeSanja ::
Razveljavi pojem družine? Kvečjem ga razširja!
Pa ne da ga razširja - prilagodil bi ga dejanskim razmeram. Konec zatiskanja oči pred dejstvom, da take istospolne družine že obstajajo!
Pa ne da ga razširja - prilagodil bi ga dejanskim razmeram. Konec zatiskanja oči pred dejstvom, da take istospolne družine že obstajajo!
Zakaj proti?
O jezus, ta pa je argument čez vse argumente. Morš met pa polno življenje, da te motijo take malenkosti kakor je izbira besed na nekem dokumentu, ki ga itak ne boš pogledal več kot 2x v življenju. Le kako bodo stvari v tvojem življenju kakorkoli drugačne, če bo pisalo namesto starš 1 in starš 2 - mati in oče?
Zgodovina sprememb…
Geji so krivi da jih družba zaničuje, kajne?
Niso krivi.
Seveda pa razno paradiranje pri temu ne pomaga.
Soseda je kriva da jo mož pretepa.
V bistvu ja, če govoriva, da jo pretepa (nedovršno).
Po prvem takem incidentu, se mora to končat, z odhodom, policijo, ali čim drugim.
Črnc je kriv da ga je policaj ustrelu.
Žal, je največkrat res kriv črn'c.
Če bi bil zakon sprejet, pa ne bi bil mož al kaj? WTF?
Na katerem papirju to? Pa kater člen novele ureja te stvar?
Geji so krivi da jih družba zaničuje, kajne? Soseda je kriva da jo mož pretepa. Črnc je kriv da ga je policaj ustrelu. Ane? Ane?
Ja ?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
butters81 ::
Vsi, ki govorite, da je/bo otrok iz istospolne družine v šoli tarča bullyjev, a pozabljate, da je to tech forum, kjer je večina geekov (predvidevam), ki so (včasih) bili tarča bullyjev in ponižanja sovrstnikov itd. Isti bullyji, ki se spravljajo nad geeke se bodo tudi nad otroka iz "drugačne", ali celo bolje, nenaravne družine. In namesto, da bi otroke učili strpnosti že doma, raje izberete lažjo pot in trobite naokoli kako so otroci iz takih družin prikrajšani, posmehovani, in kako naj take družine preprosto ne smejo obstajati.
Tradicionalna družina včasih je bila oče in mati, ter 15 otrok od katerih sta 2 umrla med rojstvom, 2 pri 3 letih od oslovskega kašlja, še kakšen od česa drugega, in starša sta pustila 5+ naslednikov na svetu. S časom se je ta pojem spremenil in sedaj je tradicionalna družina oče mati, ali samo oče, ali samo mati, in nekaj potomcev.
Če smo toliko tehnološko in medicinsko napredovali, da lahko cepljen posameznik z računalnikom povezan v svet piše, da nenaravne stvari pa že ne smejo obstajati, zakaj potem družbeno ne bi mogli toliko napredovati in sprejeti, da družina ni več glava družine oče, mati ki rojeva, čimveč potomcev.
Tradicionalna družina včasih je bila oče in mati, ter 15 otrok od katerih sta 2 umrla med rojstvom, 2 pri 3 letih od oslovskega kašlja, še kakšen od česa drugega, in starša sta pustila 5+ naslednikov na svetu. S časom se je ta pojem spremenil in sedaj je tradicionalna družina oče mati, ali samo oče, ali samo mati, in nekaj potomcev.
Če smo toliko tehnološko in medicinsko napredovali, da lahko cepljen posameznik z računalnikom povezan v svet piše, da nenaravne stvari pa že ne smejo obstajati, zakaj potem družbeno ne bi mogli toliko napredovati in sprejeti, da družina ni več glava družine oče, mati ki rojeva, čimveč potomcev.
Mare2 ::
Kaj se da izvleci iz tega referenduma? Nasa druzba se ni pripravljena sprejeti istospolne partnerje. Pri nas je to se vedno tabu. Smo pac mentalno se v srednjem veku, fuck it. Noben referendum ne bo tega spremenil. Prerekanje in vsiljevanje pa bo vecino le se bolj odbilo od te novele.
Najboljse, da se zagovorniki malo umirijo in pustijo casu cas.
Istospolno partnerstvo je že dovoljeno. Ni pa še dovoljeno, da bi dva pedra posvojila 1 letno punčko in bi se vsi trije skupaj "kopali" v kopalni kadi. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Važno, da se lahko z njo "kopata" ženska in dec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Za moje pojme, je cerkev v svoji krizi identitete našla svoje poslanstvo v novodobni inkviziciji. Čarovnice so zamenjali gayi, grmade pa zakoni in referendumi. Če bi bilo danes dovoljeno zažiganje na grmadah, stavim, da bi na njih goreli gayi.
Ta famozna nebuloza, da na dokumentih ne bo več pisalo oče in mati je pa tudi svojega denarja vredna. Zakon to sploh ne ureja. Kakšen podzakonski akt pa bi lahko predpisal, da se za vse ostale uporablja staro 'ata-mama' varianto, pri istospolnih pa Starš1-Starš2 ali karkoli bi se že izbralo za sprejemljivo in primerno.
Sam res, od kod nekomu zamisel, da zakon ureja obliko nekega obrazca?!?
Ta famozna nebuloza, da na dokumentih ne bo več pisalo oče in mati je pa tudi svojega denarja vredna. Zakon to sploh ne ureja. Kakšen podzakonski akt pa bi lahko predpisal, da se za vse ostale uporablja staro 'ata-mama' varianto, pri istospolnih pa Starš1-Starš2 ali karkoli bi se že izbralo za sprejemljivo in primerno.
Sam res, od kod nekomu zamisel, da zakon ureja obliko nekega obrazca?!?
phantompoop je izjavil:
Zakaj proti?
O jezus, ta pa je argument čez vse argumente. Morš met pa polno življenje, da te motijo take malenkosti kakor je izbira besed na nekem dokumentu, ki ga itak ne boš pogledal več kot 2x v življenju. Le kako bodo stvari v tvojem življenju kakorkoli drugačne, če bo pisalo namesto starš 1 in starš 2 - mati in oče?
Ahjoj pedre pa moti taka malenkost, kot je poroka. Get over it, to več ni moderno.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zanimivo bo na tisti dan, ko bo papež v Vatikanu poročil prvi gay parček.
Me zanima, kaj bodo takrat rekli naši katolibani! (Bodo množično prestopili v islam?)
Me zanima, kaj bodo takrat rekli naši katolibani! (Bodo množično prestopili v islam?)
Ahjoj pedre pa moti taka malenkost, kot je poroka. Get over it, to več ni moderno.
Homofobe pa ta malenkost, da bi otroke vzgajali istospolni partnerji. Super primerjave, ti bister um ti.
Zgodovina sprememb…
Homoseksualce moti to, da nimajo pravic, ki so posledica poroke ali izvenzakonske skupnosti. Naj te ne skrbi za to, kaj je moderno. To bo vsak sam odločil.
Btw, une raziskave pa to? Si pozabil? Al si pač full of shit in si zmišljuješ nekaj o bogih otrocih, da lažje upravičiš svojo homofovijo?
SeMiNeSanja je izjavil:
Ahahaha, zakon je padu ja zato, ker so volili samo migranti :) sory ta je bla res nepotrebna
phantompoop je izjavil:
Homofobe pa to, da bi otroke vzgajali istospolni partnerji. Super primerjave, ti bister um ti.
* Malenkost je malenkost, ni bila to primerjava.
Moti tudi nehomofobe, recimo kakega otroka, ki si želi različna starša, ampak sem že napisal rešitev.
Tak otrok se diagnosticira za bolanega homofoba in pošlje na zdravljenje, zdravnik pa ga utiša.
Njegove želje po različnih starših se mu porine v podzavest in pozabo.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
SeMiNeSanja je izjavil:
Ahahaha, zakon je padu ja zato, ker so volili samo migranti :) sory ta je bla res nepotrebna
Zakon je padel predvsem zato, ker se je predolgo govorilo, da bo referendum padel takointako, ker desni ne bodo dosegli kvoruma, pa da ni nobene potrebe sploh iti na volišča.
Upam, da je bila to dobra šola za 'volivce', da naj že enkrat resno vzamejo svojo 'volilno pravico', da ni zgolj pravica, temveč tudi dolžnost.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SeMiNeSanja ()
hotwheels ::
Jaz si želim Evo Longorio za mamo in Brada Pitta za očeta, kje so moje pravice?!
Realno si otrok pač ne more izbirat staršev, pri posvojitvi je pa toliko boljše, da se otrok dodeli najbolj primernemu paru (tudi glede na želje otroka, če je dovolj star).
Realno si otrok pač ne more izbirat staršev, pri posvojitvi je pa toliko boljše, da se otrok dodeli najbolj primernemu paru (tudi glede na želje otroka, če je dovolj star).
Kaj bi blo, če bi dejansko šli vsi navijači volit PROTI, namesto da so doma gledal televizijo.
Torej realno starš izbira otroka ?
Jaz si želim Evo Longorio za mamo in Brada Pitta za očeta, kje so moje pravice?!
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
Kaj bi blo, če bi dejansko šli vsi navijači volit PROTI, namesto da so doma gledal televizijo.
Prav nič ne dvomim, da je 90% tisti, ki so bili proti tudi šlo voliti. Strah ima pač velike oči. Strah pred gayi (večina jih še nikoli v življenju ni vidla gaya v živo!) pa je še toliko večji.
hotwheels ::
Govorim za svoje znance, skoraj vsi ki so bili proti so šli na volišče in obkrožili proti, tisti ki pa so bili za ohranitev novele pa jih večina pravzaprav ni šla, ker niso imeli časa, ali pa se jim ni dalo vozit na volišče, ker se ne tiče njih. Tisti proti so seveda mislisli, da se tiče njih, ker jim bodo vzeli naziv oče in mama ter mož in žena, pokradli otroke in jih dodelili tistim, ki se na ulici slačijo in paradirajo nagi gor in dol po Ljubljani.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hotwheels ()
dice7 ::
to, da "vecina" neki zvoli ne pomeni da je to tudi pravilno, ustavno ali ne. tisti, ko jih je strah da jim bodo gayi pokradli otroke so seveda takoj leteli na volisca, ostali ko jim je pa ravno pa niso sli.
Za večino slovenskega podeželjskega prebivalstva so gayi itak nekakšna pravlična bitja, ki se celo leto skrivajo po nekih temačnih brlogih, kjer prakticirajo neke sprevržene zadeve, enkrat na leto pa prilezejo na plano in sredi ljubljane škandalozno paradirajo in naznanjajo, kako je cool biti gay in sprevržen.
Takim pa ja ni za zaupat otroka v varstvo, kaj šele, da bi obstajala najmanjša možnost, da bi lahko kdaj kakšnega otroka posvojili. Bog ne daj, da njihovega!
Takim pa ja ni za zaupat otroka v varstvo, kaj šele, da bi obstajala najmanjša možnost, da bi lahko kdaj kakšnega otroka posvojili. Bog ne daj, da njihovega!
ampak sem že napisal rešitev.
Tak otrok se diagnosticira za bolanega homofoba in pošlje na zdravljenje, zdravnik pa ga utiša.
Njegove želje po različnih starših se mu porine v podzavest in pozabo.
Napisal si že večkrat pa, pa še vedno to kar si napisal nima nobenega smisla.
Ne, realno se otroci rodijo random ljudem, ali pa jih random ljudje posvojijo.
Pomembno je izključno to, da otroci istospolnih parov niso popolnoma nič na slabšem. Ti in tebi podobni sicer grdo lažete in širite nebuloze, da lažje racionalizirate svoja bolana prepričanja. Ampak to ne spremeni dejstev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iKst ()
oo7 ::
to, da "vecina" neki zvoli ne pomeni da je to tudi pravilno, ustavno ali ne. tisti, ko jih je strah da jim bodo gayi pokradli otroke so seveda takoj leteli na volisca, ostali ko jim je pa ravno pa niso sli.
Če kaj ni pravilno je to, da se sploh takim ljudem, da možnost, da posvojijo otroka. Tisto za kar se je včeraj glasovalo je ena navadna svinjarija in hvala Slovencem, da so se odločili pravilno hvala, da so se odločili v prid otrokom včeraj je zmagal zdrav razum HVALA Slovenija
Če kaj ni pravilno je to, da se sploh takim ljudem, da možnost, da posvojijo otroka.
Zakaj ni pravilno? Explain plz.
dice7 ::
kaj pa zelje otrok po razlicnih starsih pri samohranilcih? bo treba prisilit da si partnerja najde al pa preventivno odvzet, da ne pride do travm
In obratno.
Na mojem FBju je bilo 99% objav ZA,
PROTI objav pa sploh nisem videl. Med drugimi pa so bili pod ZA en kup medijskih osebnosti, predvsem slovenskih.
Ravno pa je bilo marsikomu.
Ne, realno se otroci rodijo random ljudem, ali pa jih random ljudje posvojijo.
uff, kr random ljudem se rojevajo otroki ? svaaašta.
Pomembno je izključno to, da otroci istospolnih parov niso popolnoma nič na slabšem. Ti in tebi podobni sicer grdo lažete in širite nebuloze, da lažje racionalizirate svoja bolana prepričanja. Ampak to ne spremeni dejstev.
No evo, torej smo bolani, ker si želimo različne starše.
kaj pa zelje otrok po razlicnih starsih pri samohranilcih? bo treba prisilit da si partnerja najde al pa preventivno odvzet, da ne pride do travm
Kaj pa samohranilci pedri ? MFG.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
phantompoop je izjavil:
... Morš met pa polno življenje, da te motijo take malenkosti kakor je izbira besed na nekem dokumentu, ki ga itak ne boš pogledal več kot 2x v življenju. Le kako bodo stvari v tvojem življenju kakorkoli drugačne, če bo pisalo namesto starš 1 in starš 2 - mati in oče?
Morš met pa polno življenje, da te motijo take malenkosti kakor je izbira besed na nekem dokumentu, ki ga itak ne boš pogledal več kot 2x v življenju. Le kako bodo stvari v tvojem življenju kakorkoli drugačne, če bo pisalo namesto partnerska skupnost - zakonska zveza?.
It's the pot.
Calling the kettle.
Black.
Kot rečeno, ja izenačitvam pravic (tudi posvojitve otrok, boli me kita za druge, tko po libertarno), ampak ne s spremembo obstoječih pojmov, ampak z dodajanjem novih primerov.
Ker, tudi obstoječ predlog ni dober. Klinc, jaz bi recimo imel dve ženi. Pa bi živeli v 3 članski zakonski zvezi.
Tega ne samo da ne moremo, še prepovedano je. Kot rečeno, naj bo zakon napisan za n-osebno skupnost, kjer je n več ali enak 2.
Bodimo progresivni, če se že gremo nekaj, ne pa nekaj na pol ...
/sarc off
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RedDrake ()
uff, kr random ljudem se rojevajo otroki ? svaaašta.
Ja, random. Razen, če zagovarjaš nek vesoljni plan. Ti si ne moreš izbrati otroka s poljubnimi atributi. Enako si otrok ne more izbirati staršev s poljubnimi atributi.
Vse kar je pri tem pomembno je, da je za otroka dobro poskrbljeno. In to lahko istospolni pari naredijo enako dobro kot heteroseksualni pari.
No evo, torej smo bolani, ker si želimo različne starše.
Ne, bolani ste, ker na vsak način zganjate homofobijo. Da bi lažje živeli sami s sabo, si zmišljujete zgodbice, zavajate folk. Ko pride kdo in vam predstavi dejstva, pa ga ignorirate in tupite svoj narobe še naprej.
phantompoop je izjavil:
... Morš met pa polno življenje, da te motijo take malenkosti kakor je izbira besed na nekem dokumentu, ki ga itak ne boš pogledal več kot 2x v življenju. Le kako bodo stvari v tvojem življenju kakorkoli drugačne, če bo pisalo namesto starš 1 in starš 2 - mati in oče?
Morš met pa polno življenje, da te motijo take malenkosti kakor je izbira besed na nekem dokumentu, ki ga itak ne boš pogledal več kot 2x v življenju. Le kako bodo stvari v tvojem življenju kakorkoli drugačne, če bo pisalo namesto partnerska skupnost - zakonska zveza?.
It's the pot.
Calling the kettle.
Black.
Če bi bila izvenzakonska zveza istospolnih parov izenačena, bi imel tvoj post vsaj malo smisla. Ker ni, ga nima.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iKst ()
vJa, random. Razen, če zagovarjaš nek vesoljni plan. Ti si ne moreš izbrati otroka s poljubnimi atributi. Enako si otrok ne more izbirati staršev s poljubnimi atributi.
Nisi rekel, da se rojevajo random otroki, ampak da se otroki rojevajo random ljudem.
Ne, bolani ste, ker na vsak način zganjate homofobijo. Da bi lažje živeli sami s sabo, si zmišljujete zgodbice, zavajate folk. Ko pride kdo in vam predstavi dejstva, pa ga ignorirate in tupite svoj narobe še naprej.
Ja torej pač homofob sem in moji sovrstniki, ki si želimo različne starše. I get it, ne obračaj zdaj al zavijaj v celofan.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
@iKst: Vsak, ki ni dobil božjastnega napada pri mojem prvem odstavku, je videl moj predlog v drugem odstavku, ki govori točno to.
Da se izenači, ampak naj bo družina definirana, tako kot je, ostalo se pa doda in ne spremeni.
Ja, mene tak pravni lingo moti, in verjamem, da še marsikoga.
Da se izenači, ampak naj bo družina definirana, tako kot je, ostalo se pa doda in ne spremeni.
Nisi rekel, da se rojevajo random otroki, ampak da se otroki rojevajo random ljudem.
Saj se jim. Ampak lahko greva kam drugam debatirati, kaj pomeni random.
Ja torej pač homofob sem in moji sovrstniki, ki si želimo različne starše. I get it, ne obračaj zdaj al zavijaj v celofan.
To, da želiš različne starše ni problem. Problem je, da drugim vsiljuješ svoje mnenje, ki temelji na lažeh in neumnosti. Zaradi tega si homofob, ne zato, ker si želiš različnih staršev.
Zgoraj si napisal, da te moti vse drugo. Da boš npr. zdaj starš 1, ne oče. Čeprav tega nihče nikjer ni predlagal. Pa to, da kar naenkrat ne boš več poročen, če bo še kdo drug imel pravico do poroke in podobno.
oo7 ::
Če kaj ni pravilno je to, da se sploh takim ljudem, da možnost, da posvojijo otroka.
Zakaj ni pravilno? Explain plz.
Zato, ker otrok mora imeti mati in očeta. Včeraj se je glasovalo za homoseksualce in njihove želje, ki pa niso popolnoma nič v prid otrokom.
Otroka naj imajo tisti, ki ga lahko naredijo ali pa tisti par, ki pač ni ploden ampak seveda, da gre za žensko in moškega.
Pa če bi včeraj zmagal ZA in homoseksualci ne bi v enem letu mogli posvojiti niti enega otroka to bi bilo takoj spet homofobija, diskiminacija pa ne vem kaj šli bi na evropsko, slovensko, svetovno sodišče kakšni smo Slovenci če bi včeraj zmagal ZA se ne bi začelo drugo kot samo izsiljevanje...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kitajci napravili miši s starši istega spolaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9251 (7302) | jype |