» »

Ustavno sodišče dopustilo referendum o noveli zakona o zakonski zvezi

Ustavno sodišče dopustilo referendum o noveli zakona o zakonski zvezi

Temo vidijo: vsi
««
17 / 45
»»

MrStein ::

Aston_11 je izjavil:

MrStein je izjavil:

Aston, sprejmeš stavo? ;)
V katero smer?

Tako kot sem napisal.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

STASI ::

Volilni molk do nedelje 19.00.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: STASI ()

DarwiN ::

Zmaga razuma in človečnosti, kot kaže, vsaj neuradno, ~52%-48%.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Aston_11 ::

DarwiN je izjavil:

Na vzorcu 24.000 ljudi. (tistih, ki smo predčasno glasovali). Zelo zelo majhen vzorec.

DarwiN ::

Ah, spregledal ta detajl. :(
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

bluefish ::

No, kljub temu je malo verjetno, da bi PROTI zbrali dovolj veliko število glasov.

Če je temu tako, Primc in kompanija v jok, nato pa nazaj k tuhtanju o novem referendumu in kurjenju denarja.

Matako ::

Aston_11 je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Na vzorcu 24.000 ljudi. (tistih, ki smo predčasno glasovali). Zelo zelo majhen vzorec.

Kakorkoli, po novi zakonodaji mora proti glasovati najmanj 20% volilnega telesa.

Ker gre jasno spet za običajno brezvezno ideološko obarvano referendumsko vprašanje velja "standardna partizansko-domobranska porazdelitev" 50-50. Se pravi bi se moralo udeležiti referenduma cca 40% volilcev. Minimalno.

No, druščina... tega filma ne boste videli, saj dokler bomo BMKjevci toplo scali! >:D

Sem pa razočaran nad relativno veliko udeležbo. Očitno ga ljudje še niso dovolj fasali od prejšnjih referendumov. Saj res, nagradno vprašanje.. kateri referendum vam je pomembno spremenil življenje doslej? :D
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Gaius ::

Boga Slovenija. Enopartijski rezim se kar vtraja, BMK-jevci pa bi bli za na goli otok. Udelezba na volitvah bi morala biti obvezna.

Pšenični ::

Mora bit vsaj 343.000 proti. Glede na udeležbo, in razmerje, glasov, če bi ostalo na istem razmerju kot l 2012, pol bi bil tko na oko rezultat okoli 348.000 proti. Udeležba pa čez 600.000. Okoli 35 -36%.

Udeležba bo kar visoka, tko da je bla max mobilizacija.

Zgodovina sprememb…

Pšenični je izjavil:

Mora bit vsaj 343.000 proti. Glede na udeležbo, in razmerje, glasov, če bi ostalo na istem razmerju kot l 2012, pol bi bil tko na oko rezultat okoli 348.000 proti. Udeležba pa čez 600.000. Okoli 35 -36%.
No, saj nekaj tekega je. 25% do 16 ure, še enih 10% do 19 ure (rezultatov še ni), ob enakem razmerju kot 2002 je stvar zelo mejna. (je pa vseeno zanimivo brat paniko po drugih forumih...)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()

Aston_11 je izjavil:

Pšenični je izjavil:

No, saj nekaj tekega je. 25% do 16 ure, še enih 10% do 19 ure (rezultatov še ni), ob enakem razmerju kot 2002 je stvar zelo mejna. (je pa vseeno zanimivo brat paniko po drugih forumih...)

Panika je, ker je udeležba visoka. Zdej ne ve se, kdo je vstal iz foteljev, in šel na volišče. Ki ponavadi ne grejo. Na referendum in jim je nekaj dopizdilo.

Gaius je izjavil:

Udelezba na volitvah bi morala biti obvezna.

Danes niso bile volitve ampak več miljonov vredno trolanje, ki ne zadeva niti vsakega 20. prebivalca.
In dokler bo udeležba relativno visoka.. toliko časa se bo to ponavljalo.

Kako že gre tista o trolanju in hranjenju?
/\/\.K.

stb ::

Nov vmesni rezultat 60:40 proti....

Tody ::

Drugač mate tuki še en graf :)

http://www.siol.net/novice/slovenija/20...

Massacra ::

Najprej pridejo rezultati s številnih malih volišč, predvsem s podeželja. Najbrž v večini proti! Na koncu rezultati velikih volišč!

Aston_11 je izjavil:

Nov vmesni rezultat 60:40 proti....

Pri takem razmerju, bi bla pol dost udeležba okol 30%-31, da zmagajo proti. Tko od oka.

Pithlit ::

Žalostna udeležba. Razočarana sem.
Life is as complicated as we make it...

TESKAn ::

Najprej nisem nameraval it. Ampak po premisleku...ti bizgeci so zapravili par milijonov za brezveze in najmanj, kar lahko naredim je, da grem na volisce in obkrozim za. En tak "Fu** you" vsem jansevcem, primicevcem in kar je se kretenov, ki hocejo drugim predpisovat, kako lahko cutijo in koga imajo lahko radi.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Pithlit je izjavil:

Žalostna udeležba. Razočarana sem.

Udeležba je dost visoka za referendum. Po preštetih 56% glasov je 180.000 proti, tesno bo.

Visoka je že dost. Razočarana sem ker očitno večino folka boli kurac za ljudi okol sebe.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: starboi ()

Pithlit je izjavil:

Visoka je že dost. Razočarana sem ker očitno večino folka boli kurac za ljudi okol sebe.

Čez 310.000 ne pridejo! :)

TESKAn je izjavil:

Ampak po premisleku...ti bizgeci so zapravili par milijonov za brezveze in najmanj, kar lahko naredim je, da grem na volisce in obkrozim za.

Spominja na varčnega turista na Tajskem, ko je šele v hotelski spalnici opazil, da je najel lady-boya namesto dečve in si rekel "hej, če sem že plačal...".
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Massacra je izjavil:

Kljub temu me slovenska apatičnost vedno znova razočara...

Massacra je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Po trenutnih podatkih ob enakem trendu 334750. Nič več. S tek trendom, ki se ne manjša, bo tudi kvorum.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()

Matako je izjavil:

Spominja na varčnega turista na Tajskem, ko je šele v hotelski spalnici opazil, da je najel lady-boya namesto dečve in si rekel "hej, če sem že plačal...".

Masaža prostate je baje kar zanimiva stvar.

Double_J ::

Zmagal je PROTI...
Dve šivanki...

AC_DC ::

STASI je izjavil:

Volilni molk do nedelje 19.00.

Samo volilni molk ne velja za fizične osebe, razen če gre za organizatorje, tako da ne vem, kaj bi st rad naredil s prepovedjo debatiranja na volilno nedeljo.
Na sosednjem slo forumu teme danes niso zaprli.

Bo rezultat referenduma veljaven (je glasovalo dovolj volilcev) ?

Volilna udeležba do 19. ure je bila 31,45-odstotna (538.964 volivcev).

Število oddanih glasovnic: 350.678
Število veljavnih glasovnic: 349.359
Število neveljavnih glasovnic: 1.319

Preštetih je 65,07 % glasovnic.
Prikazano je stanje po podatkih, obdelanih do 20:05 ure dne 20.12.2015.Vsi podatki so neuradni.
DELNI IZIDI GLASOVANJA
Št. glasov Odstotek glasov
Glasovi ZA: 132.384 = 37,89 %
Glasovi PROTI: 216.975 = 62,11 %

Če ekstrapoliramo to razmerje do 100% preštetih glasov bo proti 334.750,5404 volivcev

Aston_11 je izjavil:

Massacra je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Po trenutnih podatkih ob enakem trendu 334750.

Jap, ocitno bo zmanjkalo nekaj tisoc glasov proti. Imam obcutek, da je bilo to pravilo o min. 20% glasov proti, spisano na temelju povprecnega dosega desne volilne baze, pac glih malo prek doseg desnega telesa.

20:15

Glasovi ZA
168.973
37,49 %

Glasovi PROTI
281.691
62,51 %

Aston_11 je izjavil:

Massacra je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Po trenutnih podatkih ob enakem trendu 334750. Nič več. S tek trendom, ki se ne manjša, bo tudi kvorum.

Trend ne more biti do konca tako v korist PROTI-jev...

Proti bo zgleda zmagal, po moji oceni za 3 jurje. Mogoče za 5 ob takem razmerju, ki kaže, da nas zdravje in pamet še nista zapustila.

Zgodovina sprememb…

Pithlit je izjavil:

Massacra je izjavil:

Kljub temu me slovenska apatičnost vedno znova razočara...

Zdaj ste šli že drugič za isto stvar.
Toliko časa dokler boste hodili, toliko časa vas bo trolal z referendumi čisto vsak, ki ima 5 minut časa. Super intelektualni dosežek.

Kolikokrat bo še treba, da dojamete, da ne bo nihče nikogar prepričal?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Trend se samo slabša. 569000 trenutno glasovalo. Preko 355000 kaže trenuten trend.

Darkjaar ::

33,21% udeležba. Zgleda da bo res padu.

Aston_11 je izjavil:

Trend se samo slabša. 569000 trenutno glasovalo. Preko 355000 kaže trenuten trend.

Trend se seveda izbuljšuje. Naj tako ostane do konca.

Jst ::

Na Tajskem moraš vprašati vsaj še ta vprašanja:
1. Are you a woman?
2. Are you a biological woman?
Če nočeš lady-boya v hotelski sobi.

---

Upam, da zakon ostane/postane veljaven, čeprav sedaj izgleda megleno in mračno...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

34% udelezba. 63% proti. Zakon je padel

20.30: Na SLO1 je intervju z Jajom.

Konec je. :))
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Matako je izjavil:

Zdaj ste šli že drugič za isto stvar.

Smo? You give me too much credit... Jaz imam stvari pošlihtane tudi brez tega zakona. Je pa res da mi ni vseeno za folk.

bluefish je izjavil:

20:15

Glasovi ZA
168.973
37,49 %

Glasovi PROTI
281.691
62,51 %

324.009 proti po 87,82 % preštetih glasovih. Heh,heh, hehe.......

Zgodovina sprememb…

Zdi se, da bo res padel. Desno telo je šlo v veliki večini na volišča. In tudi cerkve so decembra dobro obiskane, najbolje v celem letu. Dejansko so "levaki" s sprejetjem zakona v nepravem času spet zajebali.

Jst je izjavil:

2. Are you a biological woman?

Kako pa zgleda nebiološka ženska? A je za napihnit?

Kvorum je...

20:35

Glasovi PROTI
354.004
63,02 %

Ah, ja, nazadnjaštvo.
Je pa očitno naš VO opazno strpnejši, rezultat je približno obraten glede na splošnega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Glasovi PROTI 354.004

Glasovi ZA
207.713
36,98 %
Glasovi PROTI
354.004
63,02 %

Kvorum dosežen, game is over.

Massacra je izjavil:

Zdi se, da bo res padel. Desno telo je šlo v veliki večini na volišča. In tudi cerkve so decembra dobro obiskane, najbolje v celem letu. Dejansko so "levaki" s sprejetjem zakona v nepravem času spet zajebali.

Napaka. Kdor gre volit (naj bo levi ali desni, za ali proti, nima kaj zajebat... zajeba lahko sam tist ki se mu ne da riti premaknit pa ima za to vse pogoje).

WarpedGone ::

Panika je, ker je udeležba visoka. Zdej ne ve se, kdo je vstal iz foteljev, in šel na volišče. Ki ponavadi ne grejo. Na referendum in jim je nekaj dopizdilo.

Mene je iz fotelja zbrcal TRS in njihove debilnosti.
Plus da nihče ni znal povedat katera pravica je komurkoli danes kršena.
Takšna vsebinska, pravica do uporabe besede?

Češnja na torti je bila pa to, da je bilo jasno povedano da je že danes dovoljena posvojitev partnerjevega otroka, kar je jedro celega problema.

Vse ostalo je en tak topel driskat bulšit.
Zbogom in hvala za vse ribe
««
17 / 45
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kitajci napravili miši s starši istega spola

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
229252 (7303) jype

Več podobnih tem