» »

Ustavno sodišče dopustilo referendum o noveli zakona o zakonski zvezi

Ustavno sodišče dopustilo referendum o noveli zakona o zakonski zvezi

Temo vidijo: vsi
««
14 / 45
»»

m0LN4r ::

Kaj bomo pa nardil s samohranilcem gejem, ki rad pije, ker ga je partner prevaral z migrantom, tega so pa obglavili, ampak je pa bil biološki oče otroka ??

A, a, a, ?

Shoot me with the answers
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

hotwheels ::

Enako kot če bi bil hetero, enakost pa to ... Kdo pravi, da so homo pari boljši starši? Da so vsi normalni in da so vsi dobri?

Normalni itak niso, če so pa homo ;((
Trade Republic 38MVDVXM

hotwheels ::

Definiraj normalno?

Vidim, da ni potegnilo. Pozabi....
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

nagobčnik ::

phantom je izjavil:

pecorin je izjavil:

Mene zanima kaj si o tej stvari misli RKC, ko pri mašah fantke oblečejo v krila in jih paradirajo pred verniki. Nekako ne gre skupaj...

Sej pod kiklami imajo hlače oblečene ;)

Sej v vrtcih tud, pa vseeno jamra. In to v vrtcih.

Phantomeye ::

Ljudje vedno govorijo kot da so 'moške' in 'ženske' cunje naraven pojav. V resnici so pa moške in ženske cune isto sranje. Samo nalepka je druga.

Poleg tega pa je za moške cunje veljalo precej stvari, ki so danes kar lepo unisex (npr. hlače.), pa ne samo cunje. Recimo kratki lasje so bili nekoč domena moških (pač nekje vmes v zgodovini)

pirat ::

jype je izjavil:

pirat> Misliš ministrante ? Namenska oprava, nekako tako kot so v podobne halje oblečeni sodniki ustavnega sodišča.

A to naj bi bil upravičen razlog, da RKC z otroci počne take strahote?

Ni opravičila, da bi kdorkoli počel z otroki strahote. Hotel sem ti le pokazati, da desničarji razumemo razliko med:
- fantom, oblečenim v ministrantsko opravo tekom maše
- fantom, oblečenim v dekliško obleko "kar tako"
To je bilo potrebno, ker je pač levičar pred menoj to primerjal in v tem kontekstu izpostavljal svoje "začudenje", kako nerazumno, da je stališče RKC do teh primerov različno... Ja ne vem, primera nimata nič skupnega, zato ju je brez veze primerjati. Obenem ne trdim, da kdorkoli sicer dejansko kadarkoli oblači fante v dekliške obleke, vključno v času vrtca. Sam tega še nisem videl, pa sem imel dva otroka v vrtcu. Običajno sta prišli domov v istih oblekah kot sta zjutraj odšli.

MrStein ::

bluefish je izjavil:

Torej za RKC samohranilci z otroci niso družina?

"Enakopravna" ziher ne.
Če pa nima atija! (ali mamice)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Bryn ::

Pithlit je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

Zanimivo - študija, ki pravi, da so homofobi dejansko geji.

http://www.sanfranciscosentinel.com/?p=...

Satira.

Res je, tale je fake.

Je pa verodostojna recimo tale študija: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8772...
Abstract
The authors investigated the role of homosexual arousal in exclusively heterosexual men who admitted negative affect toward homosexual individuals. Participants consisted of a group of homophobic men (n = 35) and a group of nonhomophobic men (n = 29); they were assigned to groups on the basis of their scores on the Index of Homophobia (W. W. Hudson & W. A. Ricketts, 1980). The men were exposed to sexually explicit erotic stimuli consisting of heterosexual, male homosexual, and lesbian videotapes, and changes in penile circumference were monitored. They also completed an Aggression Questionnaire (A. H. Buss & M. Perry, 1992). Both groups exhibited increases in penile circumference to the heterosexual and female homosexual videos. Only the homophobic men showed an increase in penile erection to male homosexual stimuli. The groups did not differ in aggression. Homophobia is apparently associated with homosexual arousal that the homophobic individual is either unaware of or denies.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bryn ()

jype ::

pirat> Ni opravičila, da bi kdorkoli počel z otroki strahote.

No ampak enako kot se morda komu zdi strahota če fantku oblečeš kiklo, se mu mogoče zdi tudi strahota, če punčki oblečeš hlače.

Škoda, da so tisti, ki bi se jim moralo zdet oblačenje otrok v ministrante strahotno, preveč inteligentni, da bi kaj tako butastega trdili.

Saso_C ::

KSZ.

Tale je danes to lepo spisal:
http://www.siol.net/priloge/kolumne/luk...

Matako ::

Na nova24tv so začeli objavljati klasične NSFW homošokerje! 8-O

Po mojem se Jajo hoče maščevati Mikiju, ki je uporabljal to taktiko proti njemu v blogih.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Pithlit ::

Mah ta pritlehna taktika se jimbo maščevala. Na veliko.

Si pa očitno ne upajo javnosti šokirat z dvema fajn deklinama.
Life is as complicated as we make it...

Bryn je izjavil:

Je pa verodostojna recimo tale študija: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8772...

Verodostojna je. Ampak branje izvlečkov pogosto ne poda celotne slike.

Do these findings mean, then, that homophobia in men is a reaction to repressed homosexual urges, as psychoanalysis theorizes? While their findings are consistent with that theory, the authors note that there is another, competing theoretical explanation: anxiety. According to this theory, viewing the male homosexual videotape may have caused negative emotions (such as anxiety) in the homophobic men, but not in the nonhomophobic men. As the authors note, 'anxiety has been shown to enhance arousal and erection,' and so it is also possible that 'a response to homosexual stimuli [in these men] is a function of the threat condition rather than sexual arousal per se. These competing notions can and should be evaluated by future research.'

Previdno pri vlečenju zaključkov. Saj ja nismo glupi desnjaki da jamramo kako uboga babica sedaj ne bo smela vnuka posvojit, pa kako nam bodo v vrtcih sinove v hčere spreminjali, pa kako nam bodo homiči otroke kradli (javni uslužbenci ki jim ne bojo pri tem pomagali bojo pa brez služb ostali)!

Pithlit je izjavil:

Bryn je izjavil:

Do these findings mean, then, that homophobia in men is a reaction to repressed homosexual urges, as psychoanalysis theorizes? While their findings are consistent with that theory, the authors note that there is another, competing theoretical explanation: anxiety. According to this theory, viewing the male homosexual videotape may have caused negative emotions (such as anxiety) in the homophobic men, but not in the nonhomophobic men. As the authors note, 'anxiety has been shown to enhance arousal and erection,' and so it is also possible that 'a response to homosexual stimuli [in these men] is a function of the threat condition rather than sexual arousal per se. These competing notions can and should be evaluated by future research.'

Previdno pri vlečenju zaključkov. Saj ja nismo glupi desnjaki da jamramo kako uboga babica sedaj ne bo smela vnuka posvojit, pa kako nam bodo v vrtcih sinove v hčere spreminjali, pa kako nam bodo homiči otroke kradli (javni uslužbenci ki jim ne bojo pri tem pomagali bojo pa brez služb ostali)!

Vzeto na znanje in se posuvam s pepelom :D

Torej ali strah ali pa potlačena istospolna usmerjenost. Načeloma se mi zdi, da ne bi bilo težko stestirat, pokažeš še par strašljivih prizorov, ki nimajo veze s spolnostjo in če se odzivi podobni potem je krivec strah. Je pa res, da take vrste strah lahko izvira iz potlačenih čustev in spominov.

"anxiety" ni nek tip strahu ki ga je enostavno sprovocirat s parimi prizori (no, razen če veš česa je določenega človeka tko grozno strah). Pa, konec koncev, je tak strah komot lahko s samo spolnostjo povezan.

PaX_MaN ::

enhance arousal and erection

Ampak enhance je "raise to a higher degree; intensify; magnify", torej mora prej sploh bit erekcija.
Ergo se loh to bere kot da ker oni pa že niso geji!, jih je tega da jih gej prizori v resnici vzburjajo, tako strah da so zaradi tega ... še bl vzburjeni (sori, ampak se mi zlo čudn sliš).

Pithlit je izjavil:

"anxiety" ni nek tip strahu ki ga je enostavno sprovocirat s parimi prizori (no, razen če veš česa je določenega človeka tko grozno strah). Pa, konec koncev, je tak strah komot lahko s samo spolnostjo povezan.

Agreed, bi bilo potrebno celotno študijo prebrat, takole na povzetek in zaključek je težko karkoli dokončnega sklepat. Kdo pa ne pravi, da so dobili erektični vzgib (moj TM :)) že samo zaradi tega, ker jih je bilo strah, da bodo reagirali na seks prizore dveh tipov (itak, da se je vsem dvignil ko so gledali dve punci seksat).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bryn ()

aerie ::

Matako je izjavil:

Na nova24tv so začeli objavljati klasične NSFW homošokerje! 8-O

Po mojem se Jajo hoče maščevati Mikiju, ki je uporabljal to taktiko proti njemu v blogih.

A lahko tole malo prevedeš? NSFW - Not Safe For Work? Miki? Muster?

Pithlit je izjavil:

Bryn je izjavil:

Če se nekdo ne strinja s tabo je glupi desnjak? Pa tako polna usta stpnosti, sprejemanja, ... so vas.

Glupi desnjaki so tisti ki se prepoznajo v onem odstavku.

Desničarji, ki vedo za kaj se gre pri tej noveli, me ne motijo. Pa so ravno toliko proti kot ti (ali pa še bolj). Motijo me tisti ki za dosego svojih ciljev lažejo kot po tekočem traku (kar, recimo, počnejo letaki 24kul, pa SDS, pa RKC... pa vse sorte njihovi priveskov in odveskov ki drugega ko papagirat itak ne znajo).

Za primerjavo: poznam enega hudega nacija. Tetoviran (s križi pa parolami) pa vse. Se ne skriva. In pravi da je protu ker mu 'homiči' grejo na bruhanje. On zame ni glupi desnjak - ker se ne spreneveda s pravljicami o babicah pa posvojitvah in tako naprej.

hamax ::

Če se nekdo ne strinja s tabo je glupi desnjak? Pa tako polna usta stpnosti, sprejemanja, ... so vas.

Zanimivo kako je cel "proti" tabor spremenil taktiko direktnih napadov v igranje nedolznih zrtev "nestrpnosti" takoj ko so napadi postali neucinkoviti.

Iz sirjenja nestrpne propagande, v jokanje o tem kako se hudobni ljudje na socialnih omrezjih smejijo njihovim privzencem, v enem clanku[1].

"Less well known is the paradox of tolerance: Unlimited tolerance must lead to the disappearance of tolerance. If we extend unlimited tolerance even to those who are intolerant, if we are not prepared to defend a tolerant society against the onslaught of the intolerant, then the tolerant will be destroyed, and tolerance with them."

[1] http://nova24tv.si/slovenija/kje-so-vse...

Invictus ::

Še dva dni poslušanja bedarij z obeh strani, pa se bo začel volilni molk.

Končno.

Tega referenduma sploh ne bi smelo biti.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Cela kapanija ZA temelji le na čutu za sočloveka, češ kako ste tako ozkosrčni, da drugim ne dovolite pravic, ki jih imate sami.

Če bo slučajno izglasovan PROTI, potem se bo šele videla nizkost ZAjevcev. Prav gotov bo napad na ustavno sodišče, ki je v prvi vrsti sploh dovolilo referendum, ki da je neustaven.

P.S. Evo, je že zgornji napisal, da

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Saso_C ()

Na srečo je majhna verjetnost da bo šlo 343.000 ali koliko že, PROTI volilcev na referendum. Čeprav znajo iti tja direktno po maši.

Sam škoda 4 milijonov, ki jih je stranka PROTI pokurila zaradi nepomembne stvari, na drugi strani pa država ni sposobna organizirati brezplačne malice za vse socialno ogrožene otroke. Še manj pa stranka PROTI. Pa tako jim gre za otroke. Očitno lakota ne šteje med osnovne človekove potrebe.

Sem hotel sam opozorit na nepomembnost referenduma, pa mi spet jemljejo izjave iz konteksta.

Kampanija "proti" pa temelji na lažeh, manipulaciji, pravljicah in igra na noto da so nekateri ljudje manj vredni od drugih... samo zaradi tega ker ljubijo napačne ljudi.

Referendum NI protiustaven. Smo enako trdili že za prvega. Bo pa rezultat čisto mogoče protiustaven (ako obvelja vaša), kar je US že večkrat potrdilo. Ampak zaradi enih kekcev je treba milijone zmetat stran, samo zato da se slučajno nekaj (kar se že itak dogaja in prakticira, tudi uradno - dasiravno z ogromnok preprekami za katere ni nobene potrebe) ne zapiše črno na belem.

Saso_C je izjavil:

P.S. Evo, je že zgornji napisal, da

Kolikor jaz vem (seveda se lahko motim) je Invictus dokaj indiferenten do vsega skupaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Če imaš 5 min časa bi prosil za odgovor:

Zakaj se želijo homoseksualci poročiti? Je to samo tržna niša županov, da bodo lahko poročali sedaj, ko so poroke v upadu?
Vedno več ljudi jamra, da se ne bo poročilo, ker da tisti prstan in listina nimata nobene veze pri dveh, ki se imata rada in da ne potrebujeta potrditve nikogar, ...
Torej "strejt" se ne želijo poročati, gejem je pa to življenski cilj?

Pithlit je izjavil:

Kolikor jaz vem (seveda se lahko motim) je Invictus dokaj indiferenten do vsega skupaj.

Res je.

Malo sem privoščljiv. Zato poleg vsega hypa glede poroke, istospolnim privoščim tudi malo rabuke in pravnih ter premoženjskih problemov ob ločitvah ;).

Upam da je moja opcija jasna ...

Invictus je izjavil:

Pa tako jim gre za otroke.

Mhm. V angliji je sodišče naložilo da cerkev ne sme diskriminirat in da mora za posvojitve otrok pod svojim varstvom kot primerne presojat tudi istospolne pare.
Kaj je cerkev storila?
Nehala je pomagat _vsem_.

Saso_C je izjavil:

Zakaj se želijo homoseksualci poročiti?

Ker jim to prinaša enake pravice kot jih imaš ti (predvidevam da si hetero). Ker si želijo sklenit zakonsko zvezo. Ker jim je to padlo na pamet včeraj ko so ga žural in se ga na mrtvo napil. Ker...

Saso_C je izjavil:

Vedno več ljudi jamra, da se ne bo poročilo, ker da tisti prstan in listina nimata nobene veze pri dveh, ki se imata rada in da ne potrebujeta potrditve nikogar, ...

Ker hetero parom ni treba z mezincem mignit da se njihova zveza prizna (ni sicer ekvivalent zakonski zvezi, je pa blizu). Ker istospolni pari _morajo_ _registrirat_ (davidova zvezda) svojo zvezo zato da se prizna (pa še pol ni ekvivalent nezakonski zvezi, kaj šele zakonski).

Čist na brzno in zelo na grobo:
http://www.zon.si/news/index/2656/1

Če se tebi to zdi prav, pa naj. Meni je nepojmljivo da se nekoga tko ovira... samo zato ker ljubi napačnega.

Pithlit je izjavil:

Mah ta pritlehna taktika se jimbo maščevala. Na veliko.

Si pa očitno ne upajo javnosti šokirat z dvema fajn deklinama.

Kar me je spomnilo na obljubljeno čudovito spolnost.
Kje je?
Ta dva geja prej verjetno ne spadata v kategorijo "čudovita spolnost" po mnenju 24 kul.si, ali?

obljubadeladolg.press
Motiti se je človeško.

PaX_MaN je izjavil:

Kaj je cerkev storila?

Naj uganem... kriv je gej lobi?

aerie ::

Saso_C je izjavil:

Zakaj se želijo homoseksualci poročiti? Je to samo tržna niša županov, da bodo lahko poročali sedaj, ko so poroke v upadu?

Ne. Homoseksualcem novi zakon le omogoča, da imajo enake pravice, kot jih heteroseksualci že imajo. Ali bo to pravico izkoristil ali ne pa je stvar posameznika. Gre se za to, da z novim zakonom o zakonski zvezi izenačimo pravice vseh, ne glede na spolno usmerjenost. Tu ne gre za noben življenjski cilj, ampak le za pravice, ki jih ostali že imamo.

MrStein je izjavil:

Kje je?
Ta dva geja prej verjetno ne spadata v kategorijo "čudovita spolnost" po mnenju 24 kul.si, ali?

obljubadeladolg.press

Žal (ampak nekako sumim da mi v resnici ni žal) ne razumem. Čudovita spolnost? (24kul ne sledim... ko sem kako leto nazaj tja pogledala se mi je zdelo kot da sem stopila v neko drugo dimenzijo, če sem lahko tako 'cheesy').

phantom ::

Ne. Homoseksualcem novi zakon le omogoča, da imajo enake pravice, kot jih heteroseksualci že imajo.

Strogo gledano so pravice že izenačene (ne glede na spolno usmerjenost se imaš pravico poročiti z nasprotnim spolom).

Bo pa rezultat čisto mogoče protiustaven (ako obvelja vaša)

Ta trditev je na precej majavih temeljih: http://www.siol.net/priloge/kolumne/bos...
~
~
:wq

Saso_C je izjavil:

En kalup za vse?
Vsi se poročite ali noben?

Hvala lepa, jaz bom naredil kot meni paše, ne pa kot tebi.
Motiti se je človeško.

phantom je izjavil:

Ne. Homoseksualcem novi zakon le omogoča, da imajo enake pravice, kot jih heteroseksualci že imajo.

Strogo gledano so pravice že izenačene (ne glede na spolno usmerjenost se imaš pravico poročiti z nasprotnim spolom).

Bo pa rezultat čisto mogoče protiustaven (ako obvelja vaša)

Ta trditev je na precej majavih temeljih: http://www.siol.net/priloge/kolumne/bos...

Ja sej, če res verjameš da je tvoja prva trditev pravilna in ni z njo čisto nič narobe... pol se povsem strinjam da protiustavnosti ni.

Se pa verjetno vsi strinjamo da je prva trditev eno navadno natolcevanje.

PaX_MaN je izjavil:

Invictus je izjavil:

Mhm. V angliji je sodišče naložilo da cerkev ne sme diskriminirat in da mora za posvojitve otrok pod svojim varstvom kot primerne presojat tudi istospolne pare.
Kaj je cerkev storila?

Oh, ti človekoljubi!
(če je zgodba resnična...)

Sem že napisal javno? Evo še enkrat, za vsak primer: Bog me obvarji človekoljubov, drugih se bom že sam.

Pithlit je izjavil:

MrStein je izjavil:

Kje je?

obljubadeladolg.press

Žal (ampak nekako sumim da mi v resnici ni žal) ne razumem. Čudovita spolnost?

Ta izraz so uporabili. Kaj točno so mislili pa verjetno še sami ne vedo:

Primc napovedal kampanjo ljubezni in »čudovite spolnosti«:

" o čudoviti spolnosti moškega in ženske, to bo nekaj najlepšega, kar ste doživeli"

Žal nisem doživel nič od tega. Razen če sem spregledal, link pls...
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

hamax ::

"In its majestic equality, the law forbids rich and poor alike to sleep under bridges, beg in the streets and steal loaves of bread."

http://www.bbc.com/news/uk-northern-ire...

Hja, za homoseksualce je "čudovita spolnost moškega in ženske" glih ene tolk čudovita kot je za heteroseksualce "čudovita spolnost moškega in moškega" (girl-on-girl raje ne omenjam, da ne bo kak 'homofob' orgazma doživel).

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: xxxul ()

Miha 333 ::

Na Švedskem mora cerkev po zakonu omogočiti cerkvene obrede tudi za poroke istospolnih parov (ste videli to, g. Zore?).

Medtem na Slovaškem ustava dovoljuje poroko samo med moškim in žensko kot osnovo za družino kot temeljno celico družbe ter kot nekaj najpomembnejšega za prihodnost družbe.

Kenijski predednik pa pravi, da je ta tema v njihovi družbi "non-issue" in da ni nobene potrebe, da bi se o tem debatiralo in s tem obremenjevalo ljudi (tam se homoseksualnost kaznuje s 14 leti zapora).

Nisem njegov fan, ampak tule se strinjam 100% z Obamo (zanimiv je tudi odziv kenijskega predsednika):

Komu želimo biti bližje, oziroma kam na svetovni zemljevid bi se radi po tej tematiki uvrstili?

A to je tisti fejk "gluhonemi" prevajalec v vogalu? :))
Motiti se je človeško.

MrStein je izjavil:

PaX_MaN je izjavil:

Invictus je izjavil:

Kaj je cerkev storila?

Oh, ti človekoljubi!
(če je zgodba resnična...)

Seveda je:
http://www.independent.co.uk/news/uk/ho...
https://wiki.qut.edu.au/display/CPNS/Ca...
https://wiki.qut.edu.au/display/CPNS/Ca...
Rezultat:
After placing over 2,000 babies for adoption, we were forced to de-register our adoption service in March 2013.

Skratka, v imenu ideologije so zapostavili otroke, četudi imajo o enakosti povedati tole:
As an organisation that celebrates diversity and values relationships built upon mutual respect, we strive to offer inclusive services, without discrimination. This means that anyone in need can access our services and everyone is guaranteed a warm welcome.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

Miha 333 je izjavil:

Na Švedskem mora cerkev po zakonu omogočiti cerkvene obrede tudi za poroke istospolnih parov (ste videli to, g. Zore?).

Ne vem če je to ravno res. Luteranci so se kar sami odločili da bojo dovolili poroke v svojih cerkvah.

Da nisi z Dansko pomešal? Na Danskem je pa res država zapovedala lastni cerkvi da mora omogičit enakopravnost. Je pa treba ob tem povedat da je ta cerkev sponzorirana s strani države (torej proračun skrbi za vse stroške ki jih cerkev ima, torej od plač do ogrevanja, vzdrževanja, prireditev...) in kot taka ima država vso pravico postavljat vse pogojo pod katerimi lahko ta cerkev deluje. Katoliški cerkvi na Danskem recimo ni treba poročat istospolnih parov.

Church of Denmark @ Wikipedia

Jst ::

Jaz ne spremljam debat o izbruhih homofobije, ker me spravljajo v slabo voljo in depresijo. (Hvala Primc za gnojnico na slovenskem internetu v zadnjih mesecih.)

Me pa vseeno zanima, če podpiram izenačitev pravic, kaj moram obkrožiti v nedeljo? (Ne vem niti vprašanja.)

Imam pa tudi eno dilemo: glede kvoruma. Če prispevam svoj glas, prispevam tudi h dosegu kvoruma. Glede na tako majhne udeležbe zadnjih referendumov, je 20% relativno veliko. Ampak ker je to "tako pomembna" tema, bo verjetno kvorum dosežen. Torej iti ali ne? Mislite, da bo kvorum dosežen? So kakšni (anketni) podatki?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Looooooka ::

ZA.

Če si za izenačitev pravic obkroži "za". Če si proti obkroži "proti". Za kvorum pa... ne vem, volitve (tudi referendum, oz. to še bolj) naj bi bile državljanska dolžnost... tvoja šansa da direktno uveljavljaš svojo voljo. Tko, po občutku, zna bit udeležba relativno velika.

Za referenco... 2012 je bila udeležba slabih 31%. Tko da glede tega bi šlo skozi... "proti" je takrat glasovalo dobrih slabih 280k folka... tko da bi zmanjkalo ene 65k glasov in bi referendum padel, družinski zakonik pa obstal.

Moje upanje je da bo folk glasoval po _svoji_ vesti (pa naj bo "za" ali "proti") in ne po partijski.

Looooooka ::

V bistvu morajo tisti, ki so proti dosežt neko cifro...če ne glasuješ je isto kot, da si ZA.
Bi blo pa vseeno fino, da tisti, ki so za glasujejo, da ne bodo kristjani kasneje trdili, da je 90% prebivalstva vernega in proti...in po možnosti poskrbeli za dodatno zapravljanje našega denarja.

Moje upanje je da bo folk glasoval po _svoji_ vesti (pa naj bo "za" ali "proti") in ne po partijski

Ne bo partija nič kriva. Slovenija je dejansko homofobna država tko, da so šanse za uspeh skoraj nične.

Moje upanje je da bo folk glasoval po _svoji_ vesti (pa naj bo "za" ali "proti") in ne po partijski

Ne bo partija nič kriva. Slovenija je dejansko homofobna država tko, da so šanse za uspeh skoraj nične.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Looooooka ()

Jaz bom presenečena če bo udeležba slabša kot 2012.

Saj ne da bi bila partija kriva... hočem rečt da je žalostna situacija ko ljudje volijo zato ker so jim tko rekli.
««
14 / 45
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kitajci napravili miši s starši istega spola

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
229251 (7302) jype

Več podobnih tem