Forum » Mobilne tehnologije » Telemachovo mobilno omrežje ne deluje
Telemachovo mobilno omrežje ne deluje
k4vz0024 ::
Od kdaj, katere ure,Telemachovo omrežje ne deluje? Namreč telefon ne najde njihovega omrežja. Na njihovi spletni strani pa piše, da gre za kratkotrajno motnjo. Meni se celo dopoldne nedosegljivosti ne zdi ravno kratko. Pa še kar je v okvari...oz., kot oni pravijo nadgradnji.
Assass1n ::
Lukovica je popravljena. Potrpi tisto dopoldne brez telefona
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Dzhimen ::
Pa da bi vsaj na mobitelovo omrežje vrglo, pa tud to ne gre!
Že 5 ur brez signala (Ajdovščina), to počasi že meji na nedopustno...
Že 5 ur brez signala (Ajdovščina), to počasi že meji na nedopustno...
Dzhimen ::
Dobro vprašanje! :D
Katerokoli omrežje izberem sem brez signala. Dobr, telemach ne dela. Ko izberem mobitel mi tudi ne dobi signala, ostala omrežja pa so "prepovedana"...
Če mam na samodejno nastavljeno, je isto. Ponavad vrže na mobitel če ni signala na telemachu, zdaj pa ne vem kaj se dogaja...
Katerokoli omrežje izberem sem brez signala. Dobr, telemach ne dela. Ko izberem mobitel mi tudi ne dobi signala, ostala omrežja pa so "prepovedana"...
Če mam na samodejno nastavljeno, je isto. Ponavad vrže na mobitel če ni signala na telemachu, zdaj pa ne vem kaj se dogaja...
Meni isto. Najprej sem misli, da je telefon v okvari. Pol pa vzamem drugega. Ta pa seveda dela, ker je priklopljen na drugo omrežje in nima s Telebiksom (beri Telemachom) nobene zveze.
toxius ::
Lukovica je popravljena. Potrpi tisto dopoldne brez telefona
Jaz bom že potrpu, ampak moja in stranke pa niso o tem obveščene....
Skratka, ob kateri uri se je začel izpad omrežja?
Sam sem jih obvestil po mailu, da sem dosegljiv na drugo številko (ki na srečo ni od Telemacha). Sam se opazil, da ni OK okrog 10h zjutraj... in še vedno ne deluje
errhec ::
Meni deluje vendar samo v Telemach omrežju, če kličem koga izven omrežja je še vedno tema.
edit: slovnica
dd
Zgodovina sprememb…
- spremenil: errhec ()
Trupl0 ::
Meni deluje vendar samo v Telemach omrežju, če kličem koga izven omrežja je še vedno tema.
this!
If you are going through Hell, keep going !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach mobilna telefonija (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 178045 (34253) | neosonic |
» | Težava s signalom (razpisujem simbolično nagrado! :) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10699 (5559) | Ahim |
» | [Lollipop] Ročna izbira omrežjaOddelek: Mobilne tehnologije | 1743 (1578) | marsovcek |
» | Telemach GSMOddelek: Mobilne tehnologije | 12674 (6649) | Heisenberg |
» | Tušmobil omrežjeOddelek: Mobilne tehnologije | 10648 (8707) | Dzhimen |