» »

Kako odstraniti?

Kako odstraniti?

kitajc ::

Kako naj si odstranim "tretjo obrv" - tisti del med obema obrvema, da ne bom kot Fredi Miller? Imam črne lase in kar svetlo bledo polt in se vse skupaj precej vidi. Pulim jih sedaj že vsak dan in mi gre to že pošteno na živce. Sem že poskusil s depilacijskimi trakovi, a ni bilo vredu - dlake so premočne, pa tudi predolgo traja ves postopek. Zdi se mi tudi, da jih je vseskozi več. Ponekod se vidi le črna pika in tega sploh ne morem izpuliti - verjetno kasneje, ko zraste.

Kaj mi svetujete?

Morda laserski tretma (seveda pri strokovnjaku ne pa doma)? Boljša pinceta, ki je namenjena prav puljenju obrvi? Kaj tretjega?
  • predlagal izbris: starboi ()

ajfon ::

Britvica?

K3kec ::

Še nisem videl kitajca z eno obrvjo tko da pic od didn't happen. Šalo na stran, je vrjetno najboljša opcija lasersko odstranjevanje... samo vedi da boš rabil vrjetno okoli 10x ali večkrat ponovit da bo dolgotrajno.

kitajc ::

To pa kar konkretno stane. Vsak tretma je od 30 do 50€, rabiš pa jih (kot pravijo) vsaj 5 ali 6. Zato pa sprašujem, če ima kdo podobne izkušnje.

Britje je brezveze, ker dlake ne odstraniš, temveč le odrežeš.

Highlag ::

Z laserji je tako, da je precej odvisno od tvoje kože in samih dlak. Pri nekomu so efekti hitro vidni in trajajo pri drugemu niti ne.
Never trust a computer you can't throw out a window

shadeX ::

Razen če ti ne rastejo v sredini kot gobe po dežju je britvica win. Isto uporabljam jaz, ko mi začnejo poganjat v sredini :D Enkrat potegneš in jih ni več.

Je pa res da z britvico ti pridejo prej ven kot z depilacijskimi trakovi. (britvica pobrije samo povrh, trakovi odstranijo celo dlako).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shadeX ()

Unknown_001 ::

Pinceto v roke pa populit. Vsaj jaz tako rihtam če kaka kocina vsred ven potegne. Če si pa bolj žilave sorte pa lahk tud z megajverjem odlepiš >:D
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

eric_cartman ::

Če si tako obupan, potem odbij tistih 200 € za par seans in naj ti jih z laserskim epilatorjem odstranijo.

http://www.dermacenter.si/laserska-depi...

PajekPlus ::

Že več let uporabljam pinceto. Prej kot pričneš, lažje bo. Sem pa latnik 76 in nikakor ni težav. Sedaj po nekaj puljenjih so se obrvi razredčile in je puljenje potrebno vedno bolj poredko. Ti pa priporočam obisk kakšnega kozmetičnega salona kjer ti kozmetičarka prvič populi in te poduči. Jaz sem se obrnil na https://www.neguj.se/oblikovanje-obrvi/

Badwolff ::

Mulca sem peljal na laser. 20 € na seanso pri plastiku. Po šesti terapiji nam je rekla, da ne bo šlo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Depilacijska krema

Oddelek: Loža
163229 (2839) metsis
»

Odstranjevanje dlačic

Oddelek: Loža
264396 (3528) janko934
»

Lepotni poseg

Oddelek: Loža
303999 (2308) Anonimnežž
»

barva dlak (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8521247 (19011) 49106
»

Briti ali ne briti: to je zdaj vprašanje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10213053 (10665) cortez

Več podobnih tem