Forum » Programiranje » Branje datotek in risanje grafov v Javi
Branje datotek in risanje grafov v Javi
LukaLenarcic ::
Imam datoteko, ki jo moram prebrati. V njej so številke. In to izrisati na graf.
Se že en mesec samo s tem ubadam. Nekaj mi je sicer jasno, ampak ne vse.
Številke so v Javi ločene s piko.
Se že en mesec samo s tem ubadam. Nekaj mi je sicer jasno, ampak ne vse.
Številke so v Javi ločene s piko.
FTad ::
Stackoverflow nic ne najde? uporabi v searchu v googlu: "java read numbers from file", drugi search "java show graph" ipd
LukaLenarcic ::
Ja nujno Java.
S tem problemom se spopadam že skoraj en mesec. Stackoverflow poznam.
Rešitev je v Parsu, ampak mi ne dela.
S tem problemom se spopadam že skoraj en mesec. Stackoverflow poznam.
Rešitev je v Parsu, ampak mi ne dela.
Roadkill ::
Kaj želiš doseči?
Želiš gledat grafke, ali se učiš programiranja?
Se učiš programiranja v javi?
Če želiš samo gledat grafke, potem uporabi excel, če se učiš programiranja potem uporabi phyton za pripravo podatkov in html+javascript za prikaz, drugače pa matraj javo.
V javi lahko zadevo delaš čisto ročno z risanjem črt. V tem primeru rabiš malo matematično obdelat podatke.
Lahko pa uporabiš kakšno knjižnico za risanje grafov. Recimo JGraphX.
Želiš gledat grafke, ali se učiš programiranja?
Se učiš programiranja v javi?
Če želiš samo gledat grafke, potem uporabi excel, če se učiš programiranja potem uporabi phyton za pripravo podatkov in html+javascript za prikaz, drugače pa matraj javo.
V javi lahko zadevo delaš čisto ročno z risanjem črt. V tem primeru rabiš malo matematično obdelat podatke.
Lahko pa uporabiš kakšno knjižnico za risanje grafov. Recimo JGraphX.
Ü
Yacked2 ::
Ponavadi je treba it grafa kaj zračunat ? Kakšn Dijkstrov algoritem ali Floyd Warshallov za najkrajše poti itd...
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
amacar ::
Prebereš v string, splitaš po ".", pa izrišeš vseskupaj z eno knjižnico za grafe. Ne vem kje imaš problem, Java definitivno ni krivec za to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | (Go/python) za cross platform programje?Oddelek: Programiranje | 3998 (3606) | ragezor |
» | Učenje programiranja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15990 (15007) | ZaphodBB |
» | Nadaljevanje učenja javeOddelek: Programiranje | 1846 (1299) | c00L3r |
» | Visual Basic.NET - za začetnika ?Oddelek: Programiranje | 4796 (3915) | mHook |
» | Kateri jezik se najbolj splača poglabljati?Oddelek: Programiranje | 1946 (1618) | Tr0n |