Forum » Mobilne tehnologije » Mobitel paket
Mobitel paket
ares ::
Pozdravljeni,
Rabil bi nasvet. Pred cca. 2 letoma sem kupil mobitel in sklenil pogodbo (2000 za zmeraj, nekaj takega). Zdi se mi, da je 21 eur na mesec preveč in sploh ne porabim vsega kar mi paket ponuja. Večino časa uporabljam WIFI in kličem, pišem zelo malo. Kaj mi svetujete?
Rabil bi nasvet. Pred cca. 2 letoma sem kupil mobitel in sklenil pogodbo (2000 za zmeraj, nekaj takega). Zdi se mi, da je 21 eur na mesec preveč in sploh ne porabim vsega kar mi paket ponuja. Večino časa uporabljam WIFI in kličem, pišem zelo malo. Kaj mi svetujete?
radmannsdorf ::
koliko pa kličeš? če ti je 1000min dovolj, potem tole http://www.bob.si/ponudba-bob/bob-naroc...
jaz sem že 3 leta njihov zadovoljen uporabnik.
jaz sem že 3 leta njihov zadovoljen uporabnik.
jusv ::
Ne glede na to, k kateremu ponudniku greš, ti pri mobitelu ni treba nič urejat (samo mobitelovo staro položnico prineseš do novega operaterja).
Glede boba: samo opozorilo, da v tem paketu nimaš prenosa podatkov. mmsi se ločeno obračunajo. ni obvestila o zgrešenih klicih.
Glede konkurence: trenutno ima telemach najboljše pakete na tržišču. poglej paketa "več" in "še več".
Glede boba: samo opozorilo, da v tem paketu nimaš prenosa podatkov. mmsi se ločeno obračunajo. ni obvestila o zgrešenih klicih.
Glede konkurence: trenutno ima telemach najboljše pakete na tržišču. poglej paketa "več" in "še več".
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 109 110 111 112 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1354371 (3461) | bosmla |
» | Hofer bo postal mobilni operaterOddelek: Novice / Omrežja / internet | 16242 (11484) | HOT FAN CLUB |
» | Kateri mobilni operater je najboljši v sloveniji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 29271 (14701) | Jerry000 |
» | Telemach prevzel Tušmobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 36055 (26496) | MKC00 |
» | TUŠ Mobil - za koga je to optimalno ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3770 (2798) | zzitop |