Forum » Programska oprema » Programska oprema za UPS Microdowell
Programska oprema za UPS Microdowell
totimato ::
Zdravo!
V uporabi imam majhen UPS proizvajalca Microdowell. Dobil sem ga pri eni blagovni menjavi, zamenjal baterijo in služi odlično. Zraven nisem dobil nič. Sedaj se mi je pojavila potreba, da bi ga priklopil na računalnik za namene beleženja stanja omrežja in pa ugaševanja računalnika ob izpadu (ups ima zadaj serijski port).
Googlanje ne najde programa, ki bi morebiti bil na cdju ob nakupu ups-ja. Njihova spletna stran je božepomozi... Za ta model ni nič, sem preizkusil kaj drugega, pa od Microdowela ne deluje nič. Probal sem tudi aplikacijo od APCja, pa ne deluje. APCja imam priklopljenega preko serijskega porta na tem računalniku in deluje bp (APCja bi rad uporabil drugje).
Ima kdo takšen UPS in zraven originalni CD?
Ali je kdo s takšnim UPSjem uporabil kakšno drugo aplikacijo, ki je delovala?
Pa še slike:
V uporabi imam majhen UPS proizvajalca Microdowell. Dobil sem ga pri eni blagovni menjavi, zamenjal baterijo in služi odlično. Zraven nisem dobil nič. Sedaj se mi je pojavila potreba, da bi ga priklopil na računalnik za namene beleženja stanja omrežja in pa ugaševanja računalnika ob izpadu (ups ima zadaj serijski port).
Googlanje ne najde programa, ki bi morebiti bil na cdju ob nakupu ups-ja. Njihova spletna stran je božepomozi... Za ta model ni nič, sem preizkusil kaj drugega, pa od Microdowela ne deluje nič. Probal sem tudi aplikacijo od APCja, pa ne deluje. APCja imam priklopljenega preko serijskega porta na tem računalniku in deluje bp (APCja bi rad uporabil drugje).
Ima kdo takšen UPS in zraven originalni CD?
Ali je kdo s takšnim UPSjem uporabil kakšno drugo aplikacijo, ki je delovala?
Pa še slike:
beta1 ::
Probaj od powerwalkerja winpower 4.5. 4.6 je buggasta verzija.
Ko bos prisel v program, se vpisi kot administrator, potem pa autosearch device.
Probaj.
Ko bos prisel v program, se vpisi kot administrator, potem pa autosearch device.
Probaj.
AC_DC ::
Dva se prodajata na bolhi, pozanimaj se če imata kakšen cd priložen.
http://www.bolha.com/iskanje?q=Microdow...
http://www.bolha.com/iskanje?q=Microdow...
Bom probal powerwalkerja, hvala za namig.
Miha33: sem gledal nut in moj model nisem našel. Pa kolikor sem videl NUT nima gui.
Miha33: sem gledal nut in moj model nisem našel. Pa kolikor sem videl NUT nima gui.
Tista dva na bolhi nimata cdjev.
...z winpower ni bilo sreče..
:(
Še kakšna ideja, mogoče?
...z winpower ni bilo sreče..
:(
Še kakšna ideja, mogoče?
Killer: sem poskusil, pa ne bo nič. Link ponudi DriverToolkitinstaller. Ko sem ga namestil, pa je samo pogledal za katere naprave nimam gonilnikov. Če bi UPS bil vezan preko USB bi mogoče lahko kaj našel, sedaj pa, ko je preko serijskega, pa je nemočen... :(
AndraZK ::
Vem da obujam zelo staro temo, ampak sem naletel nanjo ob iskanju rešitve za ta problem in sem potem rešitev našel drugje. Zato jo navajam tukaj, ker mogoče bo še kdo kdaj iskal isto in naletel na to temo :)
Za microdowell UPSe serije BBox B.Box BP50 BP70 BP80 BP100 BP150 je meni deloval tale brezplačen in prav dober program: Cyberpower PowerPanel Personal:
https://www.cyberpowersystems.com/produ...
Testirano na Microdowell B.Box BP100 kupljen 2007 in še vedno delujoč (sicer zamenjanih nekaj baterij). Tako da mi je zelo škoda da teh UPSov ne delajo več, saj je pomoje EDINI ups ki sem ga imel, da je zdržal tako dolgo.
Za microdowell UPSe serije BBox B.Box BP50 BP70 BP80 BP100 BP150 je meni deloval tale brezplačen in prav dober program: Cyberpower PowerPanel Personal:
https://www.cyberpowersystems.com/produ...
Testirano na Microdowell B.Box BP100 kupljen 2007 in še vedno delujoč (sicer zamenjanih nekaj baterij). Tako da mi je zelo škoda da teh UPSov ne delajo več, saj je pomoje EDINI ups ki sem ga imel, da je zdržal tako dolgo.
The Matrix Has Me...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UPS? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 28023 (9434) | Vuli |
» | Nakup ups (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 28971 (13253) | ender |
» | UPS-neprekinjeno napajanje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9359 (6620) | ender |
» | kateri UPSOddelek: Kaj kupiti | 1429 (1232) | Azrael |
» | Računalnik za gostišče (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5140 (4168) | Groove |