Forum » Operacijski sistemi » ADSL error 773
ADSL error 773
tec ::
TCP/IP reported error 733: Your computer and the remote computer could not agree on PPP control protocols.
Tole dobim, ce se hocem povezat na ADSL. Uporabljam raspppoe na w2k. Klienta sem ze na novo namestil pa ne pomaga, zamenjal sem driverje od mrezne, pobrisal in se enkrat dodal TCP/IP protokol, pa nic ne pomaga.
Se tole, ce pri povezavi izberem namesto PPP, SLIP, se poveze, ampak ne dobim IPja. Torej, ADSL centrala dela. Klical sem tudi na SIOL, pa pravjo da je problem pri meni in da naj dam gor njihovega klienta.
Prosim za pomoc!
Tole dobim, ce se hocem povezat na ADSL. Uporabljam raspppoe na w2k. Klienta sem ze na novo namestil pa ne pomaga, zamenjal sem driverje od mrezne, pobrisal in se enkrat dodal TCP/IP protokol, pa nic ne pomaga.
Se tole, ce pri povezavi izberem namesto PPP, SLIP, se poveze, ampak ne dobim IPja. Torej, ADSL centrala dela. Klical sem tudi na SIOL, pa pravjo da je problem pri meni in da naj dam gor njihovega klienta.
Prosim za pomoc!
iration ::
IMHO je problem v mrežni oz. nje driverjih in ne v clientu.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Sergio ::
Heh... Si _slučajno_ v network connections "pozabil" nastaviti network connection na "enabled" stanje?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Dodal sem se eno mrezno in je isti problem, z raspppoe. Torej mrezna ni kriva. A obstaja se kaksen klient, ki se ga da downlodat, ker siol cdja nimam vec (bogve kam je sel)?
iration ::
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
Mah..ze reseno. Po parih klicih na siol, so ugotovil da so mi namesto fiksnega dostopa, ki ga imam omogocili dinamicni. Povrsnost pa taka. [sarcasm] Dobro da nisem cele masine narazen dal in dva dni zivce zgubljal.....[/sarcasm]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | En zelo čuden bugOddelek: Pomoč in nasveti | 1657 (1070) | fastfury |
» | Program za ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1967 (1362) | mamut |
» | SIOL ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2542 (1901) | sash |
» | Adsl vprašanjaOddelek: Omrežja in internet | 2430 (1874) | Vrvy |
» | ADSL na enem računalniku ne delaOddelek: Omrežja in internet | 1797 (1490) | ali3n |