Forum » Pomoč in nasveti » iOS 9.1 "Could Not Sign in" (iPhone 4S)
iOS 9.1 "Could Not Sign in" (iPhone 4S)
vito123 ::
Lep pozdrav,
imam problem z iPhone 4S, ki se je pojavil, ko sem updejtal z 8 na 9.1. Vnesem AppleID in geslo, stisnem "Next", sprejmem pogoje uporabe in telefon mi javi napako "Could Not Sign In". Probal sem že svašta in trenutno je telefon uporaben samo kot podstavek za pijačo. Pls help. :(
imam problem z iPhone 4S, ki se je pojavil, ko sem updejtal z 8 na 9.1. Vnesem AppleID in geslo, stisnem "Next", sprejmem pogoje uporabe in telefon mi javi napako "Could Not Sign In". Probal sem že svašta in trenutno je telefon uporaben samo kot podstavek za pijačo. Pls help. :(
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se sploh splača kupiti premium telefone? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 21301 (15215) | KAVINSKY |
» | Nakup novega business telefona - kaj preostane? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8318 (6044) | dj_uro |
» | Kako zanesljivi so kitajski telefoni v resnici?Oddelek: Mobilne tehnologije | 10364 (8240) | mrbanana |
» | Nakup novega telefona od fizične osebe in pravne poslediceOddelek: Mobilne tehnologije | 4029 (3408) | Pesimist |
⊘ | Serviserji ne znajo telefona popravitiOddelek: Mobilne tehnologije | 5312 (3088) | OmegaBlue |