Forum » Programska oprema » Program za branje črtne kode
Program za branje črtne kode
NRGhouse ::
Pozdrav!
Zanima me ce je kdo seznanjen z uporabo citalca crtne kode na windows okolju...
Rabu bi namrec software, ki iz crtne kode (kartica) prebere uporabnika njegove podatke (torej neke vrste baza na windows sistemu) in mu dodeli dolocene pravice na mrezi (npr. za pol ure lahko surfa na enem racunalniku v mrezi).
Zanima me ce je kdo ze zasledil kaksen podoben software na netu in kje...ali pa ce ga kdo ima!?
THX za ogovore!
Zanima me ce je kdo seznanjen z uporabo citalca crtne kode na windows okolju...
Rabu bi namrec software, ki iz crtne kode (kartica) prebere uporabnika njegove podatke (torej neke vrste baza na windows sistemu) in mu dodeli dolocene pravice na mrezi (npr. za pol ure lahko surfa na enem racunalniku v mrezi).
Zanima me ce je kdo ze zasledil kaksen podoben software na netu in kje...ali pa ce ga kdo ima!?
THX za ogovore!
Matek ::
To boš potreboval nekaj obsežnejšega. Ugibam, verjetno gre za kak cyber cafe, ane? Če bi bil na tvojem mestu bi razmislil okaki mehanski rešitvi. Daš žetonček noter, pa se monitor prižge za pol ure, pol se pa ugasne nazaj. Al pa še lažje, namestič ene velke timerje na monitorje, jih zalepiš gor in se s ključkom resetirajo na pol ure. Potem pa vidiš komu je cajt poteko pa ga naženeš. Sam je problem da moraš okoli hodit in rihtat.
Sicer pa je fora z črtno kodo elegantna, ampak windowsi sami po sebi ne podpirajo nastavljanja časovne omejitv uporabe, pa vsaka koda bi morala izgubit potem uporabnost pa to. Mislim da boš moral dobit en specifičen software.
Morda bi bilo lažje, če bi preko enega računalnika nadzoroval ostale, si naštelal timerje in bi jih potem samo z mreže vrgu, ko bi jim poteklo, pa ne bi mogli več surfati.
Sicer pa je fora z črtno kodo elegantna, ampak windowsi sami po sebi ne podpirajo nastavljanja časovne omejitv uporabe, pa vsaka koda bi morala izgubit potem uporabnost pa to. Mislim da boš moral dobit en specifičen software.
Morda bi bilo lažje, če bi preko enega računalnika nadzoroval ostale, si naštelal timerje in bi jih potem samo z mreže vrgu, ko bi jim poteklo, pa ne bi mogli več surfati.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Špar računOddelek: Pomoč in nasveti | 3979 (2649) | Mare2 |
» | Gneča pri blagajni (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21224 (16722) | GregiB |
» | Spar črtna koda (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20219 (14168) | ales85 |
» | exploit v knjižniciOddelek: Informacijska varnost | 6932 (6185) | poweroff |
» | Čitalnik črtne kodeOddelek: Programiranje | 1484 (1396) | Lith |