Forum » Programska oprema » Mozilla Firebird - configuration warning?
Mozilla Firebird - configuration warning?
--Switch-- ::
Pred dnevi sm instailral najnovejso Mozillo Firebird 0.6 , vse lepo in prav dokler se mi , ko zaženem browser , pojavi sporočilo:
Configuration Warning
An error occurred reading the startup configuration file. Please contact your administrator
prefs.js, liner 22: SyntaxError : missing ) after argument list. user_pref ("timebomb.first_launch_time"
Firebird mi vseeno dela samo moti me to sporocilo. Se komu sanja zakaj se to pojavi in kako se da zadevo popravit?
Configuration Warning
An error occurred reading the startup configuration file. Please contact your administrator
prefs.js, liner 22: SyntaxError : missing ) after argument list. user_pref ("timebomb.first_launch_time"
Firebird mi vseeno dela samo moti me to sporocilo. Se komu sanja zakaj se to pojavi in kako se da zadevo popravit?
hruske ::
Najbolje da narediš rezervno kopijo datoteke prefs.js in jo ročno urediš.
Saj ti vse piše..
Namig: nastavitve firebirda si lahko urediš tudi prek "about:config" url-ja.
Saj ti vse piše..
Namig: nastavitve firebirda si lahko urediš tudi prek "about:config" url-ja.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velikost prilog v Thunderbird-u 2.0Oddelek: Programska oprema | 877 (877) | neoto |
» | Firefox z napako (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 14780 (10977) | veteran |
» | Thunderbird outgoing mail nastavitveOddelek: Programska oprema | 1910 (1757) | alien-w |
» | Gentoo- linking Thunderbird and Firefox...Oddelek: Operacijski sistemi | 1027 (914) | moj_nick |
» | Kako do hitrejšega delovanja mozille firebirda?Oddelek: Omrežja in internet | 1509 (1360) | Cuoresportivo |