» »

Kje danes kupiti kakšno multifunkcijsko napravo v akciji?

Kje danes kupiti kakšno multifunkcijsko napravo v akciji?

urli ::

Je prišlo na hitro in nujno potrebujem multifunkcijsko napravo in to še danes. Spletne trgovine odpadejo, ker bi jo v najboljšem primeru dobil jutri. Obvezno mora imeti skener (čimboljši, če se da), ker jo kupujem samo zaradi njega. Cena naj bo čim nižja. Vem, da so se neki Canoni pred časom v akciji prodajali po okoli 45€. Ve kdo za kakšno akcijo v Mercator/Spar/Hofer/Lidl/Jager...? Grem čez kako uro gledat pa da ne bi po nepotrebnem preveč lutal in izgubljal časa. Pripravljen sem dati tam nekje do 70€. Če kvaliteta skenerja odtehta, tudi več. Načeloma sem pripravljen kupiti tudi samo skener, če ga imajo kje v akciji ampak kolikor sem gledal so vsi nad 70€.

mailer ::

Če nujno potrebuješ samo za skeniranje nekomu nesi naj ti to naredi, mf napravo pa kupi takrat, ko bo v akciji oz, ko boš pregledal kaj trg sploh ponuja. Nakupi v afektu so ponavadi zgrešeni.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

Stari maček ::

urli ::

Se mi kar mudi tako da spletne trgovine ne pridejo v upoštev.

Izbiram med spodnjimi, zraven sem še dopisal po kakšni ceni jih dobim. Najbolj se nagibam, da bi vzel model, ki mi ga je predlagal Stari maček, a ga dobim za 69.90EUR ali pa Pixma MG2950.

Pixma MG2950 za 59.90EUR (tale in Epson me najbolj mikata) - http://www.printink.si/vecfunkcijska-na...
Canon MX395 za 71.99EUR - http://www.ceneje.si/Izdelek/3356345/ra...
Canon MG 2455 za 49.99EUR - https://www.mimovrste.com/vecfunkcijske...
HP In Advantage 1516 za 72.99EUR - http://support.hp.com/us-en/product/HP-...
HP 1510 za 69.90EUR - http://www8.hp.com/si/sl/products/print...
Epson XP-225 za 69.99EUR (pa k temu se nagibam) - http://www.staples.co.uk/inkjet-printer...

Predlogi?

Kupujem ga pa zaradi skenerja tako da je prioriteta, da je ta dober (jasno pa pri tej ceni ne morem pričakovati presežkov, to mi je jasno), seveda je pa prednost tudi, da so kartuše poceni.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: urli ()

urli ::

Saj pri Epsonu lahko scan pošljem v računalnik, ne?

urli ::

Očitno večina teh nizkocenovnikov ne omogoča pošiljanje scan-a v računalnik. Izjeme so Canon MX395, HP In Advantage 1516 in HP 1510. Se motim? Kakšni predlogi kaj naj vzamem? Vsekakor želim, da lahko scan pošljem tudi v računalnik (kot jpeg..., .pdf mislim, da noben ne podpira).

urli ::

Tisti, ki imate katerega izmed zgoraj našteti, a lahko prosim potrdite, če lahko pošlješ scan v računalnik kot sliko?

Brane22 ::

Glede na vprašanja se mi zdi, da bi bilo pametno, če bi ti pred nakupom preštel do recimo 100 in se malo pozanimal okrog, prebral kak test itd.

urli ::

Mudi se mi no, saj nekaj sem na hitro gledam. Saj je jasno, da imajo te naprave skener in kopirc in da naj bi prvi pošiljal podatke v comp ampak madona no, zakaj zaboga ni pri skoraj nobeni napisano v katerem formatu? Da ni kaka finta pri teh cheap skenerji v sklopu večfunkcijskih naprav zato raje vprašam.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: urli ()

urli ::

A lahko prosim tisti, ki imate kakšno cenejšo večfunkcijsko napravo povete ali lahko skeniraš v računalnik? Imam eno dražjo napravo (350€), ki pa se je pokvarila in tam greš v meni in izbereš da pošlješ scan v računalnik ne vem pa kako je pri teh ta pocen, ker večina sploh nima nobenega displaya ampak le gumb za barvno kopiranje in čb?

MacGyver141 ::

Nimam glih zgoraj naštete, ampak Canon MG5350, ki je bil okoli 100€, zna pošiljati scane na računalnik, če imaš naložen driver od njega.

Gapi ::

Prej imaš lahko težavo fotokopirat brez računalnika kot pa da skeniraš z računalnikom. No to so izkušnje izped parih let. Ne vem pa kako je sedaj.
No person is rich enough,to buy back his past.

solatko ::

Vsi scan-i pošiljajo sliko v računalnik.
Delo krepa človeka

perci ::

po mojem ma v mislih pošiljanje na mejl

solatko ::

perci - Točno je napisal, kar ga zanima - računalnik in mail sta dve različni zadevi, ki jih pozna tudi skoraj vsaka stara mama.
Delo krepa človeka

Robert ::

Imam Epson Expression Premium XP-820 multifunkcijsko napravo, zelo zadovoljen, ima zunanji display (touch), scan možen direktno na računalnik preko displaya, dvostransko tiskanje, možnost brezžičnega printanja, fax, bil pa je malo dražji - okrog 250€.

perci ::

perci - Točno je napisal, kar ga zanima - računalnik in mail sta dve različni zadevi, ki jih pozna tudi skoraj vsaka stara mama.

Kako si potem razlagaš njegovo vprašanje? Kaj pomeni pošiljanje na računalnik? Da pritisneš na gumb na skenerju in ti avtomatsko vrže scan v app za skeniranje?

solatko ::

OP zanima, če imajo vsi skenerji funkcijo prenosa na računalnik, logično je, da imajo to funkcijo, saj je sicer brez pomena imeti to napravo.
Zanima ga še v katerem formatu, se prenese slika, verjetno ga zanima zaradi možnosti obdelave skeniranega dokumenta.
Delo krepa človeka

perci ::

Sori, sam to, da skener omogoča prenos scana na računalnik, ve tudi vsaka stara mama :)

To je tko, kot bi vprašal, če ima vsak skener funkcijo skeniranja.

V vsakem primeru, OP - zresni se.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Kaj kupiti
697142040 (836) easyrider3
»

Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17037183 (20897) gazer
»

Tiskalnik za domačo uporabo

Oddelek: Kaj kupiti
171721 (1368) Heisenberg
»

kateri printer kupiti (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6422174 (14448) Spock83
»

Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8829821 (23519) Bye

Več podobnih tem