Forum » Igre » NBA 2k16 NOVO!!!
NBA 2k16 NOVO!!!
Kurzweil ::
Jaz sem še do sedaj šibal 2k14, ker mi je bil 2k15 mimo in sem si zadal, da grem na naslednji NBA, ko dosežem 1000 zmag online, sedaj sem dobrih 20 tekem od tega. Sem pa probal že 2k16 in mi je veliko boljši od 2k15, ima pa isto "težavo", kot 2k15, ki skoraj stavim, da je namerno implementirana in se ob prvem update-u seveda odstrani - namreč laga in fpsji skačejo malce gor in dol.
Sam gameplay mi je pri 2k16 všeč, precej je novih animacij igralcev, tako da je občutek še bolj organski kot prej, nevem zakaj so morali po novem recimo alley-up narediti tako, da 2x pritisneš skok, kar je pomoje samo zaradi lažjega gameplaya, kar je podobno kot pri FPSjih na konzolah auto-aiming in dejansko naredi stvari prelahke, kar je znano za konzole.
Sicer pa grafika je še malce lepša, predvsem pa bolje optimatizirana, seveda novi rosterji, neumna glasba, kot je tako običajno... nič revolucionarnega na novo, je pa vse na mestu in je veselje igrat.
Tudi sam čakam da pade cena iz 40-45€ in nabavim, če bo kdo zasledil kak pošten offer, pa je naprošen, da napiše tule, isto bom storil tudi sam, če zasledim kaj. Sicer pa če bi kdo odigral kakšno tekmo, pa tudi z veseljem.
Sam gameplay mi je pri 2k16 všeč, precej je novih animacij igralcev, tako da je občutek še bolj organski kot prej, nevem zakaj so morali po novem recimo alley-up narediti tako, da 2x pritisneš skok, kar je pomoje samo zaradi lažjega gameplaya, kar je podobno kot pri FPSjih na konzolah auto-aiming in dejansko naredi stvari prelahke, kar je znano za konzole.
Sicer pa grafika je še malce lepša, predvsem pa bolje optimatizirana, seveda novi rosterji, neumna glasba, kot je tako običajno... nič revolucionarnega na novo, je pa vse na mestu in je veselje igrat.
Tudi sam čakam da pade cena iz 40-45€ in nabavim, če bo kdo zasledil kak pošten offer, pa je naprošen, da napiše tule, isto bom storil tudi sam, če zasledim kaj. Sicer pa če bi kdo odigral kakšno tekmo, pa tudi z veseljem.
Pesimist ::
se ne splaca baje pc poln cheaterjev in multipalyer prakticno empty, pravijo da myteam skoraj ni opponentov in mycourt ce mas sreco 3 igralci online.. Sem pa dobil free na PS4 in je bomba, polno igralcev.
Športne igre niso za PC pač.
Športne igre niso za PC pač.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Kurzweil ::
@Pesimist, imel sem tako 2k14, kot 2k15 in je bilo igralcev na PCju ogromno, seveda jih je bilo več na konzolah, ampak to absolutno nima nobene veze, saj jih je bilo na PCju še vedno toliko, da v 2 letih nisem z nobenim več kot 2x igral, še posebej pa če se odločiš s kolegi da se nabavi in se igra med sabo. Na PCju je tudi več modov in dodatkov, predvsem neuradnih, recimo pred dnevi je prišel ven dodatek, kjer imaš zraven vse draft picke, ki so se zgodili letos, kar sicer na konzolah ne bo mogoče. Tudi grafika na PCju je neprimerljivo boljša (podobna zgodba, kot pei Witcher 3 naprimer), pa še tisto ključno za konzole je NBA VELIKO dražji, kot na PCju. Jaz drugih mode-ov razen običajnih tekem sploh ne igram, tako da ne vem koliko je tam igralcev, ampak klasično deathmatch je na PCju igralcev res ogromno. Me pa resnično zanima o kakšnih cheaterjih govoriš? Tole pa komaj čakam da slišim razlago?!
za 9,99€ namesto za 40-50€, kot je pri nas cena, je tole super deal!
za 9,99€ namesto za 40-50€, kot je pri nas cena, je tole super deal!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konzole vs. PC - Od začetka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 37884 (13400) | dolenc |
» | NBA 2K18Oddelek: Igre | 982 (626) | _klemc_ |
» | NBA 2k15Oddelek: Igre | 2418 (1934) | Kurzweil |
» | NBA 2K14Oddelek: Igre | 2606 (1802) | Kurzweil |
» | PlayStation 4 že v razvoju (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 23559 (21197) | St235 |