Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Galaxy S5 (s3) NEO
Samsung Galaxy S5 (s3) NEO
jnovak ::
OK, Samsung občasno po nastopu novega flagship modela izda še "NEO update" lanskoletnega top modela.
Vedno so neke razlike v specifikaciji in ceni. To mi je jasno - trenutno me zanima samo še ekran.
---> Ali ima ekran kako zaščito proti praskam (ker na nobeni uradni strani ni omembe o Gorilla Glass-u ali kaki drugi zaščiti)?
Konkretno me zanima za S5 NEO, če ima pa kdo izkušnje s starejšimi modeli (S3 Neo, Note 3 Neo), pa tudi lahko sporoči kako se obnese.
Vseeno je S5 Neo še vedno 400-500 € po trgovinah - in za tak denar ne bi želel kupiti telefona, ki ima enako (slabo) zaščito kot modeli za 100 €.
Vedno so neke razlike v specifikaciji in ceni. To mi je jasno - trenutno me zanima samo še ekran.
---> Ali ima ekran kako zaščito proti praskam (ker na nobeni uradni strani ni omembe o Gorilla Glass-u ali kaki drugi zaščiti)?
Konkretno me zanima za S5 NEO, če ima pa kdo izkušnje s starejšimi modeli (S3 Neo, Note 3 Neo), pa tudi lahko sporoči kako se obnese.
Vseeno je S5 Neo še vedno 400-500 € po trgovinah - in za tak denar ne bi želel kupiti telefona, ki ima enako (slabo) zaščito kot modeli za 100 €.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy S5 vs. LG G3 32GBOddelek: Mobilne tehnologije | 2498 (2097) | salabajs |
» | Kateri telefon za žensko cena telefona do 200€ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37350 (34108) | Ghost7 |
» | LG G3sOddelek: Mobilne tehnologije | 1278 (859) | Mare3 |
» | Pametni telefon do 200€Oddelek: Pomoč in nasveti | 1300 (1094) | PrihajaNodi |
» | Antec NeoPower 480 W vs. Tagan 480 W (mini test)Oddelek: Strojna oprema | 2234 (1698) | DjTonic |