Forum » Kaj kupiti » Mindfactory mnenja
Mindfactory mnenja
ceedimo ::
Zdravo
V kratkem nameravam kupiti komponente preko mindfactory.de
Zdi se mi, da so cene v primerjavi z našimi bistveno nižje pa tudi s poštnino v SLO ni tak problem.
Zanima me, če je ta stran oz ponudnik zanesljiv in koliko se približno čaka na dele (na strani sicer piše 1-2 dni, ampak kakšen dan več "na poti" se sigurno lahko pričakuje)
Hvala in Lp
V kratkem nameravam kupiti komponente preko mindfactory.de
Zdi se mi, da so cene v primerjavi z našimi bistveno nižje pa tudi s poštnino v SLO ni tak problem.
Zanima me, če je ta stran oz ponudnik zanesljiv in koliko se približno čaka na dele (na strani sicer piše 1-2 dni, ampak kakšen dan več "na poti" se sigurno lahko pričakuje)
Hvala in Lp
- zaklenil: bluefish ()
Han ::
Tema že obstaja... Mogoče bi jo morali prestaviti v ta razdelek foruma.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google odslej kaznuje strani brez mobilne različiceOddelek: Novice / Omrežja / internet | 22732 (19339) | MrStein |
» | Kako izboljšati mesto v iskalnikih?Oddelek: Izdelava spletišč | 3231 (2907) | Matek |
» | Vstavljanje številk strani v worduOddelek: Operacijski sistemi | 3999 (3849) | hobbit |
» | Približna cena izdelave (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 7928 (5891) | JanezekNovak |
» | kaj bi vi še dodali v mojo stranOddelek: Izdelava spletišč | 1872 (1590) | cahahopie |