Forum » Kaj kupiti » Mindfactory mnenja
Mindfactory mnenja
ceedimo ::
Zdravo
V kratkem nameravam kupiti komponente preko mindfactory.de
Zdi se mi, da so cene v primerjavi z našimi bistveno nižje pa tudi s poštnino v SLO ni tak problem.
Zanima me, če je ta stran oz ponudnik zanesljiv in koliko se približno čaka na dele (na strani sicer piše 1-2 dni, ampak kakšen dan več "na poti" se sigurno lahko pričakuje)
Hvala in Lp
V kratkem nameravam kupiti komponente preko mindfactory.de
Zdi se mi, da so cene v primerjavi z našimi bistveno nižje pa tudi s poštnino v SLO ni tak problem.
Zanima me, če je ta stran oz ponudnik zanesljiv in koliko se približno čaka na dele (na strani sicer piše 1-2 dni, ampak kakšen dan več "na poti" se sigurno lahko pričakuje)
Hvala in Lp
- zaklenil: bluefish ()
Han ::
Tema že obstaja... Mogoče bi jo morali prestaviti v ta razdelek foruma.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Google odslej kaznuje strani brez mobilne različiceOddelek: Novice / Omrežja / internet | 24782 (21389) | MrStein |
| » | Kako izboljšati mesto v iskalnikih?Oddelek: Izdelava spletišč | 3494 (3170) | Matek |
| » | Vstavljanje številk strani v worduOddelek: Operacijski sistemi | 4324 (4174) | hobbit |
| » | Približna cena izdelave (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8520 (6483) | JanezekNovak |
| » | kaj bi vi še dodali v mojo stranOddelek: Izdelava spletišč | 2052 (1770) | cahahopie |