Forum » Informacijska varnost » Anitvirusna rešitev
Anitvirusna rešitev
meh ::
Pozdravljeni,
Zanimajo me vaša mnenja glede antivirusnih programov za podjetja(okoli 100 računalnikov, zaščita za exchange ter server).
Namreč v našem podjetju nam bo v bližnji prihodnosti potekla licenca za obstoječi AV program (symantec) in preden, da podaljšamo licenco, me zanima katere AV programe uporabljate v podjetjih.
Malo sem že gledal razne teste različnih AV in najbolje ocenjeni so Kaspersky, Bitdefender in Panda.
Prosil bi, da napišete katere AV uporabljate, ter kakšne izkušnje imate z njimi glede delovanja(zaznavanje virusov, poraba resursov, zaščita za exchange, ...)
Lp,
M
Zanimajo me vaša mnenja glede antivirusnih programov za podjetja(okoli 100 računalnikov, zaščita za exchange ter server).
Namreč v našem podjetju nam bo v bližnji prihodnosti potekla licenca za obstoječi AV program (symantec) in preden, da podaljšamo licenco, me zanima katere AV programe uporabljate v podjetjih.
Malo sem že gledal razne teste različnih AV in najbolje ocenjeni so Kaspersky, Bitdefender in Panda.
Prosil bi, da napišete katere AV uporabljate, ter kakšne izkušnje imate z njimi glede delovanja(zaznavanje virusov, poraba resursov, zaščita za exchange, ...)
Lp,
M
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 34925 (17359) | hdx |
» | Gmail na Androidu podpira tudi ExchangeOddelek: Novice / Android | 6893 (5205) | Qushaak |
» | Zaradi antivirusnega programa stalno zaseden CPU 99% (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13238 (11966) | solatko |
» | NetSky-Q očitno ne mara piratovOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 2736 (2736) | BigWhale |
» | Program s adresarjemOddelek: Programska oprema | 2107 (2026) | andrej |