Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi

ZaphodBB ::
Preberi počasi še enkrat pa magari uporabi google translate za članek, zaspinal je pa on, ker je s tem podpiral svojo teorijo da je 90% moških.
Če je to rezultat raziskave? 90% testiranih je lagalo. Samo polovica jih je res mladoletnih. Ti se pa sprenevedaš, da so vsi.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()

Bryn ::
Preberi počasi še enkrat pa magari uporabi google translate za članek, zaspinal je pa on, ker je s tem podpiral svojo teorijo da je 90% moških.
Če je to rezultat raziskave? V oči gledaš pa serješ.
Katere raziskave?
Povej ti meni kje si ti pobral informacijo o identifikaciji na podlagi zobovja? Sem preiskal cel UDI sajt pa nič našel.
V članku samo piše raziskava, nič pa ne katera, kdo je je naredil, kaj šele da bi bil kak link nanjo, in tako kot ti sem preiskal cel UDI sajt pa nisem našele niti ene raziskave ali česarkoli podobnega, kjer bi pisalo tole kar članek navaja.
Matr, človek napiše raziskava pa ovce takoj verjamete. Baaaaaaaaa
Dajte no malo poklikat kak link več ali pa gugl uporabit pa pogledat če "raziskave" omenjene v člankih, sploh obstajajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bryn ()

AnitaTrump ::
Tvoje mnenje je, da je treba vse muslimane postrelit, jao.
Čez 1000 let bo ta čas znan kot 2. zlata doba nacizma, isto kot so 70 let nazaj izvajali genocid nad židi.
a si na dannyjeve zvezde poklical? ali preprosto spet le lazes?
joj ne naciji. naci je vsak ki se ne strinja z mojimi islamofilskimi pogledi nad iztrebljenjem belcev (zahoda) in zidov. Ter seveda tudi crncev (seveda ne ves o cem govorim, ker, eh, nacizem)
o tem ko kritiziras genocid nacistov 70 let nazaj nad zidi in hkrati podpiras prihod miljonov antisemitov, ljudi ki v tem trenutku ucijo otroke stihati zide...
A few weeks ago, YouTube removed a video that encouraged stabbing attacks against Israelis, while Twitter users continue to use an Arabic hashtag, "Slaughtering the Jews," to promote stabbings, according to the Anti-Defamation League.
'How to Stab a Jew' taught to Palestinian children: Israel’s UN ambassador
v enem postu si povlekel iz rokava vse levicarske ase, za katere porabis tocno 0,3s casa da jih ovrzes.

AnitaTrump je izjavil:
Tvoje mnenje je, da je treba vse muslimane postrelit, jao.
Čez 1000 let bo ta čas znan kot 2. zlata doba nacizma, isto kot so 70 let nazaj izvajali genocid nad židi.
a si na dannyjeve zvezde poklical? ali preprosto spet le lazes?
joj ne naciji. naci je vsak ki se ne strinja z mojimi islamofilskimi pogledi nad iztrebljenjem belcev (zahoda) in zidov. Ter seveda tudi crncev (seveda ne ves o cem govorim, ker, eh, nacizem)
o tem ko kritiziras genocid nacistov 70 let nazaj nad zidi in hkrati podpiras prihod miljonov antisemitov, ljudi ki v tem trenutku ucijo otroke stihati zide...
A few weeks ago, YouTube removed a video that encouraged stabbing attacks against Israelis, while Twitter users continue to use an Arabic hashtag, "Slaughtering the Jews," to promote stabbings, according to the Anti-Defamation League.
'How to Stab a Jew' taught to Palestinian children: Israel’s UN ambassador
v enem postu si povlekel iz rokava vse levicarske ase, za katere porabis tocno 0,3s casa da jih ovrzes.
Isti vedeževalski kanal sem gledal kot ti, samo da program za levake, ki se začne takoj ko se vaš desnakarski konča.
Joj ne islamofil, islamofil je vsak, ki se ne strinja z mojimi islamofobnimi pogledi na iztrebljanje muslimanov.
Matr si posrečen s svojo paniko in strahom. Ti raje jaz kupim malo folije pa ti naredim kapo, da te zaščiti pred chemtraili in baje pomaga tudi prot 3-letni morilskimi antisemitičnimi muslimani.

oo7 ::
Pred dnevi so v javnost pricurljale informacije o urjenju salafistov v slovenskih gozdovih. Pojavlja se vprašanje, zakaj so morali Slovenci tako pomembne varnostne podatke izvedeti od avstrijskih kolegov. "Policija trdi, da pri nas ni nobenih zbiranj salafistov, kasneje trdi, da so se sicer zbrali, pa ne usposabljali, nato govorijo, da so imeli tam verske obrede," se pojasnilom čudi nekdanji obrambni minister Aleš Hojs.
"Dejstvo je, da se je naša zakonodajna oblast s problemom skrajnežev in mednarodnega terorizma slabo soočila," opaža nekdanja ministrica za obrambo Ljubica Jelušić. Prepričana je, da imajo varnostne agencije pri svojem delu precej zvezane roke. "To je sicer z vidika svobode in človekovih pravic dobro, z vidika skupne varnosti pa onemogoča ustreznejše in hitrejše ukrepanje v primerih, ko se neko kaznivo dejanje pripravlja, ni pa še bilo storjeno," je kritična Jelušićeva.
Hojs: Avstrija naši državi ne verjame več
"To, da naše oblasti res ne vedo, kaj se dogaja znotraj naše države, je povsem mogoče," je glede sprenevedanja vlade in policije kritičen Aleš Hojs. Po njegovem avstrijski obveščevalci in politiki več kot očitno naši državi ne verjamejo več - postavljajo ograjo na svoji meji, ne posredujejo obveščevalnih informacij in vse, kar uspemo izvedeti, je rezultat novinarskih zapisov v avstrijskih medijih. "Potem pa še najprej naša policija trdi, da pri nas ni nobenih zbiranj salafistov," je dodal.
Jelušičeva predlaga spremembo "gostoljubne" zakonodaje
Pri terorističnih dejanjih je problem ravno v tem, kako jih preprečiti, če ni dovoljeno raziskovati suma na takšno dejanje, je prepričana Jelušičeva. To je vprašanje, ki bi ga po njenem kazalo predebatirati v DZ in sprejeti ustrezne dopolnitve zakonodaje. Če se ravno v Sloveniji skrajneži vseh vrst lahko srečujejo neomejeno in nenadzorovano, potem bi nas z vidika varnosti države to moralo skrbeti, je poudarila.
S slovenske policije so namreč takrat sporočili, da med aktivnostmi za zgodnje odkrivanje radikalizacije in preverjanjem informacij niso pridobili podatkov oziroma niso potrdili sumov o obstoju vadišča za salafiste v Sloveniji oziroma usposabljanju islamskih skrajnežev v ljubljanskih gozdovih.
Hojs: Vlada ne prikriva informacij. Sama sebi verjame, da res dela dobro.
"Kot poznam razmere v policiji, je ta v popolnem notranjem razsulu in ni pričakovati, da bi se kaj hitro konsolidirala," je pesimističen Hojs. To, da je vlada že mesece na bojni nogi s policijo, ki upravičeno zahteva drugačne pogoje dela in notranjo reorganizacijo, je po mnenju Hojsa za državo katastrofalno. Tako ni prav nič čudno, da so informacije, ki jih dobivamo, kontradiktorne, so nepopolne ali celo zavajujoče. "Po mojem mnenju informacij ne prikrivajo, ampak sami sebi verjamejo, da res delajo dobro in da ni resnih težav," je prepričan.
Na obrobju Ljubljane naj bi potekala le nedolžna zabava, ki jo salafisti sicer strogo prepovedujejo
Upravnik rekreacijskega centra, kjer so se zbrali salafisti, je za 24ur potrdil, da so se tam srečevali bradati moški, in to večkrat. Nazadnje naj bi šlo za rojstnodnevno zabavo, udeleženci naj bi se le nedolžno zabavali in igrali nogomet. Večernji list pa je nato poročal, da je izjava o rojstnodnevni zabavi zagotovo privlečena za lase, saj da salafistična doktrina strogo prepoveduje takšna praznovanja, še posebej rojstnodnevne zabave.
Veriga sprenevedanj in prikrivanj dejstev o migrantih
Zavajanje vlade glede urjenja islamskih skrajnežev v Sloveniji pa je le en člen v celi verigi sprenevedanj, prikrivanj in laži, ki smo je bili s strani Cerarjeve druščine deležni v zadnjih mesecih. Večina zavajanj se veže na njihovo nespretno obvladovanje migrantske krize. Zavajanja so se začela že pri postavljanju ograje, za katero so trdili, da je ne bo, nato pa so jo postavili in dodali, da so jo načrtovali že od prej.
Sledila so prirejena policijska poročila, ko so migranti kradli na bencinskem servisu in v šentiljskem lokalu. V tem primeru kraje niso bile opisane kot kraje, ampak "da so se ustrašili in pobegnili rz obo v rokah." Zatem sledijo izjave Erjavca, da Slovenija že lovi teroriste na mejah, kar je naslednji dan zanikal, čeprav posnetki govorijo svoje.
http://nova24tv.si/aktualno/ljubica-jel...
Levičarji lažnivi po vrhu pa še nesposobni.
lp
"Dejstvo je, da se je naša zakonodajna oblast s problemom skrajnežev in mednarodnega terorizma slabo soočila," opaža nekdanja ministrica za obrambo Ljubica Jelušić. Prepričana je, da imajo varnostne agencije pri svojem delu precej zvezane roke. "To je sicer z vidika svobode in človekovih pravic dobro, z vidika skupne varnosti pa onemogoča ustreznejše in hitrejše ukrepanje v primerih, ko se neko kaznivo dejanje pripravlja, ni pa še bilo storjeno," je kritična Jelušićeva.
Hojs: Avstrija naši državi ne verjame več
"To, da naše oblasti res ne vedo, kaj se dogaja znotraj naše države, je povsem mogoče," je glede sprenevedanja vlade in policije kritičen Aleš Hojs. Po njegovem avstrijski obveščevalci in politiki več kot očitno naši državi ne verjamejo več - postavljajo ograjo na svoji meji, ne posredujejo obveščevalnih informacij in vse, kar uspemo izvedeti, je rezultat novinarskih zapisov v avstrijskih medijih. "Potem pa še najprej naša policija trdi, da pri nas ni nobenih zbiranj salafistov," je dodal.
Jelušičeva predlaga spremembo "gostoljubne" zakonodaje
Pri terorističnih dejanjih je problem ravno v tem, kako jih preprečiti, če ni dovoljeno raziskovati suma na takšno dejanje, je prepričana Jelušičeva. To je vprašanje, ki bi ga po njenem kazalo predebatirati v DZ in sprejeti ustrezne dopolnitve zakonodaje. Če se ravno v Sloveniji skrajneži vseh vrst lahko srečujejo neomejeno in nenadzorovano, potem bi nas z vidika varnosti države to moralo skrbeti, je poudarila.
S slovenske policije so namreč takrat sporočili, da med aktivnostmi za zgodnje odkrivanje radikalizacije in preverjanjem informacij niso pridobili podatkov oziroma niso potrdili sumov o obstoju vadišča za salafiste v Sloveniji oziroma usposabljanju islamskih skrajnežev v ljubljanskih gozdovih.
Hojs: Vlada ne prikriva informacij. Sama sebi verjame, da res dela dobro.
"Kot poznam razmere v policiji, je ta v popolnem notranjem razsulu in ni pričakovati, da bi se kaj hitro konsolidirala," je pesimističen Hojs. To, da je vlada že mesece na bojni nogi s policijo, ki upravičeno zahteva drugačne pogoje dela in notranjo reorganizacijo, je po mnenju Hojsa za državo katastrofalno. Tako ni prav nič čudno, da so informacije, ki jih dobivamo, kontradiktorne, so nepopolne ali celo zavajujoče. "Po mojem mnenju informacij ne prikrivajo, ampak sami sebi verjamejo, da res delajo dobro in da ni resnih težav," je prepričan.
Na obrobju Ljubljane naj bi potekala le nedolžna zabava, ki jo salafisti sicer strogo prepovedujejo
Upravnik rekreacijskega centra, kjer so se zbrali salafisti, je za 24ur potrdil, da so se tam srečevali bradati moški, in to večkrat. Nazadnje naj bi šlo za rojstnodnevno zabavo, udeleženci naj bi se le nedolžno zabavali in igrali nogomet. Večernji list pa je nato poročal, da je izjava o rojstnodnevni zabavi zagotovo privlečena za lase, saj da salafistična doktrina strogo prepoveduje takšna praznovanja, še posebej rojstnodnevne zabave.
Veriga sprenevedanj in prikrivanj dejstev o migrantih
Zavajanje vlade glede urjenja islamskih skrajnežev v Sloveniji pa je le en člen v celi verigi sprenevedanj, prikrivanj in laži, ki smo je bili s strani Cerarjeve druščine deležni v zadnjih mesecih. Večina zavajanj se veže na njihovo nespretno obvladovanje migrantske krize. Zavajanja so se začela že pri postavljanju ograje, za katero so trdili, da je ne bo, nato pa so jo postavili in dodali, da so jo načrtovali že od prej.
Sledila so prirejena policijska poročila, ko so migranti kradli na bencinskem servisu in v šentiljskem lokalu. V tem primeru kraje niso bile opisane kot kraje, ampak "da so se ustrašili in pobegnili rz obo v rokah." Zatem sledijo izjave Erjavca, da Slovenija že lovi teroriste na mejah, kar je naslednji dan zanikal, čeprav posnetki govorijo svoje.
http://nova24tv.si/aktualno/ljubica-jel...
Levičarji lažnivi po vrhu pa še nesposobni.
lp

Hahahaha nova24tv je najbolj kredibilen medij, ja. Spremeni si nick, namesto M-power si bolj M-sheep. Baaaaaaaaaaaaaaaa
Mogoče bo še tebi prišlo prav: http://www.amazon.de/Toppits-Alufolie-E...
Zgodovina sprememb…

Hahahaha nova24tv je najbolj kredibilen medij, ja. Spremeni si nick, namesto M-power si bolj M-sheep. Baaaaaaaaaaaaaaaa
Tole bo pa tebi prišlo prav

Tole bo pa tebi prišlo prav
Ne ne, jaz se teh tvojih gejevskih for ne grem, sem straight, kar obdrži, bolj rabiš kot jaz.

Ne ne, jaz se teh tvojih gejevskih for ne grem, sem straight
Se je za uprašat če je to res?
Ustavno sodišče dopustilo referendum o noveli zakona o zakonski zvezi
Tvoji komentarji v tej temi pravijo drugače

Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

Ne ne, jaz se teh tvojih gejevskih for ne grem, sem straight
Se je za uprašat če je to res?
Ustavno sodišče dopustilo referendum o noveli zakona o zakonski zvezi
Tvoji komentarji v tej temi pravijo drugače![]()
To da podpiram istospolne poroke ne pomeni, da sem gej, ane. Take slaboumne domneve so pač domena vas desnakarjev.
V resnici sem prav lepo srečno poročen pa še fotr sem :)

Krajani Kidričevega in Hajdine so zbrali 4000 podpisov proti migrantskemu centru v Kidričevem 
Krajani Kidričevega in Hajdine so na ministrstvo za notranje zadeve prinesli 4000 podpisov proti vzpostavitvi nastanitvenega centra za migrante na območju Kidričevega. Šefic jim je ob sprejetju podpisov zagotovil, da ne bodo sprejeli nobene odločitve ali aktivnosti brez njegove vednosti.
http://nova24tv.si/slovenija/krajani-ki...

Krajani Kidričevega in Hajdine so na ministrstvo za notranje zadeve prinesli 4000 podpisov proti vzpostavitvi nastanitvenega centra za migrante na območju Kidričevega. Šefic jim je ob sprejetju podpisov zagotovil, da ne bodo sprejeli nobene odločitve ali aktivnosti brez njegove vednosti.
http://nova24tv.si/slovenija/krajani-ki...

Migrante nujno v center Ljubljane, da bodo tudi Facebook aktivisti imeli kaj od taharuše.
Samo potem bodo preveč stran od vas nacijev in ne boste imeli možnosti pretepat otroke. Kako vam bo pa zdaj prišlo, če tega ne bo? Ah kaj boste pa dalje svoje pretepal pa orgazmiral zraven.
Zgodovina sprememb…

Absolutno migrante v Ljubljano. http://www.breitbart.com/london/2016/02...
No evo, kdaj sem že jaz rekel, da je Janša kriv za migrantsko krizo.
drug avtobus pa tistemu, ki jim je po letu 1991 prodajal orožje...
No evo, kdaj sem že jaz rekel, da je Janša kriv za migrantsko krizo.

stjan ::
če vse ve in vse zna, zakaj je ni preprečil ?
Enako je kriv kot Kučan :)
Samo zakaj nikjer ne zasledim, da bi se v Slo dogajala množična posilstva, napadi beguncev itd., ko pa ste vsi tako prestrašeni?
Samo zakaj nikjer ne zasledim, da bi se v Slo dogajala množična posilstva, napadi beguncev itd., ko pa ste vsi tako prestrašeni?

morbo ::
Samo potem bodo preveč stran od vas nacijev in ne boste imeli možnosti pretepat otroke. Kako vam bo pa zdaj prišlo, če tega ne bo? Ah kaj boste pa dalje svoje pretepal pa orgazmiral zraven.
Tiste otroke z brado lahko kar ti sprejmeš domov, pa še žepnino jim daj :)
Upam da aktivisti nimate pripravljenih le voščenk za pisane plakate "refuggi welcom". Potrebno bo krepko pljunit v roke: nastanitev, socialna podpora, hrana, šolanje, zabavni programi, 'spremljevalke', ustrezna zaposlitev... sicer alahakbar!! zna bit problem ko se ti po mestu potika 10.000 brezdelnih islamskih supremacistov s polnimi jajci in prazno glavo.

Tiste otroke z brado lahko kar ti sprejmeš domov, pa še žepnino jim daj :)
Upam da aktivisti nimate pripravljenih le voščenk za pisane plakate "refuggi welcom". Potrebno bo krepko pljunit v roke: nastanitev, socialna podpora, hrana, šolanje, zabavni programi, 'spremljevalke', ustrezna zaposlitev... sicer alahakbar!! zna bit problem ko se ti po mestu potika 10.000 brezdelnih islamskih supremacistov s polnimi jajci in prazno glavo.
Evo spet desnakarska algebra, lol.
158 jih je zaprosilo z azil v Sloveniji do zdaj, priznali so ga petim.
5 = 10.000
Baaaaaaaaaaaaaaaa

Nič ne skrbi pomlad prihaja nov večji naval govori se v miljonih sever Evrope se zapira, ko Avstrija sprejme 37.000 azilantov zapre mejo potem pa boš sam okoli skakal ves posran

Zgodovina sprememb…

stjan ::
Če sedaj ni problema, ko se po mestih potika 200.000 brezposelnih, zakaj bi nekaj beguncev predstavljalo tako velik problem?
Rovt, v katerih živim, se še podgane izogibajo, tako da me ni strah beguncev.
Saj sem nekje že omenil, da sprejmem na dom več mladih begunk.
Imam pač dobro srce in prazno posteljo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: stjan ()

Zakaj pa sploh rabimo "migrantski center" za pet ljudi? Aja, rabimo ga za takrat ko bo sistem začel overflow-at in nam bodo Nemci vrnili drobiž. :)
Spravi voščenke in pripravi sobo za malega 32-letnega Mohhameda iz Jalalabada.

Matako ::
Če so dovolj stari za na taharušah ženske šlatati in po cesti z nožem mahati... so dovolj stari tudi za deportirati.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

Nič ne skrbi pomlad prihaja nov večji naval govori se v miljonih sever Evrope se zapira, ko Avstrija sprejme 37.000 azilantov zapre mejo potem pa boš sam okoli skakal ves posran![]()
O tem novem večjem navalu trobite že pol leta, pa še vedno 99,9% slovencev begunca v živo ni niti videlo. Že oktobra se blejali kako bodo severne države zaprle mejo in bo vse tukaj ostalo pa je še vedno isto, kvečjemu vedno manj jih je na dan.
Isti ste kot oni ki za vsako leto pravijo, da pa tokrat bo pa 100% konec sveta, zadnjih 10 let smo se pač zmotili.
Ovce ste, ki blejate kar vam desnakarski veljaki in fajmštri zapovedujejo.

Če sedaj ni problema, ko se po mestih potika 200.000 brezposelnih, zakaj bi nekaj beguncev predstavljalo tako velik problem?
Saj že zdaj vidiš kakšen problem so vsak dan incidenti našo malo Slovenijo bodo dobesedno pojedli.
No potem pa oba živiva v rovtah

Zgodovina sprememb…

Matako ::
Ko boš spoznal njune brate Ahmeda, Ahmeda in Ahmeda in bratranca Ahmeda, boš imel kaj od tega manj.

EDIT: Aja pa pozabil sem na fotra, Ahmed se kliče.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

chinko ::
Kaj od omenjenega v prispevku po tvojem ne drži?
Sledila so prirejena policijska poročila, ko so migranti kradli na bencinskem servisu in v šentiljskem lokalu. V tem primeru kraje niso bile opisane kot kraje, ampak "da so se ustrašili in pobegnili rz obo v rokah."
Tole je žal res! Dogodek je bil opisan v stilu "so zagledali policijo in pozabili plačati", po mojih informacijah iz prve roke pa je zadeva zgledala precej drugače. Tuš je bil že zaprt, sicer bi pisali tudi o kraji v Tušu. Moja izjava je sicer ravno toliko kredibilna kot tvoja, mogoče pa se lahko pozanimaš med domačini.
Kaj pa tole?
nespretno obvladovanje migrantske krize. Zavajanja so se začela že pri postavljanju ograje, za katero so trdili, da je ne bo, nato pa so jo postavili in dodali, da so jo načrtovali že od prej.
Trdiš da zavajanj s strani levičarskih trobil ni? (Samo/)Cenzure nekaterih medijev se še spomniš? Zadeva je približno toliko agitprop kot statistika, ki si jo prikazoval včeraj. Prikaz podatkov, tako da sporoča željeno agendo, kar pa ne pomeni, da so podatki napačni. Le interpretacija bralca je drugačna, kot če jih predstaviš objektivno - večkrat videno na strani levih in desnih!
Upravnik rekreacijskega centra, kjer so se zbrali salafisti, je za 24ur potrdil, da so se tam srečevali bradati moški, in to večkrat. Nazadnje naj bi šlo za rojstnodnevno zabavo, udeleženci naj bi se le nedolžno zabavali in igrali nogomet.
Prvič. Novica je bil lansirana v politične namene, pa vseeno to ne pomeni, da ne drži, pod vprašajem pa je senzacionalizem medijev - tujih in pristranskost - naših. Avstrijski viri pravijo, da je šlo za center kjer so novačili in pripravljali rekrute (za pot v Sirijo). Šnelkurz rokovanja z orožjem komot sledi na licu mesta. Čeprav je vsem znano, da so v Ljubljani in okolici doma Butalci, zakaj reskirat in rekrute trenirat v slovenskih gozdovih? Funckije centrov za urjenje v EU so po mojem laičnem mnenju bolj naborniške narave, makes more sense! Vsaj kar se tiče uporabe polavtomatskega orožja izven strelišč ali airsoft poligonov, ki so lahko alternativa "slovenskim gozdovom".
Drugič. Policija/Slo mediji so poročali, da so naši organi nadzorovali eno "navadno versko srečanje". Upravnik trdi, da so se zbirali večkrat, pojavlja se vprašanje ali o ostalih srečanjih policija ne ve nič, jih ni nadzorovala, zakaj? Mogoče ker so jim salafisti povedali, da gre za piknik, športni dan in praznovanje rojstnega dne, vse v enem in prav zagotovo, častna Titova, to ni le krinka? Odgovor je najbrž preprost - ker jih boli džoko!

Zakaj pa sploh rabimo "migrantski center" za pet ljudi? Aja, rabimo ga za takrat ko bo sistem začel overflow-at in nam bodo Nemci vrnili drobiž. :)
Spravi voščenke in pripravi sobo za malega 32-letnega Mohhameda iz Jalalabada.
Eh pa saj plačujemo davke, da nam ni treba za vsake osebno skrbet. Polovico pa itak od EU dobimo. Sicer pa če tebi ni všeč, da so v Sloveniji begunci pa pojdi ti tja pa vsakega ven vrži.

AnitaTrump ::
ORF-"Report": 80 Prozent der Flüchtlinge kommen ohne Papiere
80% beguncev brez vsakrsnih papirjev
za bradate 13 letne doktorirane naddoktorje znanosti je znano da so zelo raztreseni
za bradate 13 letne doktorirane naddoktorje znanosti je znano da so zelo raztreseni

Fritz ::
Drugič. Policija/Slo mediji so poročali, da so naši organi nadzorovali eno "navadno versko srečanje". Upravnik trdi, da so se zbirali večkrat, pojavlja se vprašanje ali o ostalih srečanjih policija ne ve nič, jih ni nadzorovala, zakaj? Mogoče ker so jim salafisti povedali, da gre za piknik, športni dan in praznovanje rojstnega dne, vse v enem in prav zagotovo, častna Titova, to ni le krinka? Odgovor je najbrž preprost - ker jih boli džoko!
Tole sem enkrat že lepil a se vas nič ne prime. Preberi kaj govori opozicijski poslanec.
http://www.rtvslo.si/slovenija/grims-av...
Jah, kriminalisti in SOVA vam bodo tedensko pisali poročila kako pokrivajo te zadeve, anede? Avstrijci pa dobro vedo kdo so ti ljudje zato, ker so večino svojih zadev opravljali na Dunaju in iz Dunaja.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
A. Einstein

AnitaTrump je izjavil:
A ni zanimivo kako je tolikšno število ljudi dokumente pozabilo v onih drugih kavbojkah, niso pa pozabili smartfonov in ostale elektronike.
Sploh ni možno da ekonomski migranti množično izigravajo naš sistem in Sirsko vojno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: morbo ()

AnitaTrump je izjavil:

Beri kaj sem napisal pod prvo točko o tem:
"Dogodek, star leto in pol, so potegnili iz predala in o njem objavili več obširnih prispevkov, ki pa so bili žal tudi v Sloveniji precej nekritično povzeti. V Sloveniji smo varni, objavljeno pa je bilo očitno zaradi tega, ker Avstrija Slovenijo izrinja iz schengena, ker zapira mejo, ker ni več svobodnega prehoda meje, ker so za prehod meje zunaj uradnih prehodov zagrožene drakonske kazni in ker je to neprijetna novica tudi za avstrijske državljane,"
Izjave kot so npr.:
Avstrijski časnik Die Presse je namreč ta teden poročal, da naj bi se borci skrajne sunitske skupine Islamska država urili tudi v Sloveniji.
Definicija besedne zveze urili? Kdo se je uril? Borci skrajne sunitske skupine IS so se pripeljali iz Sirije, da bi se z minometi, polavtomatskim orožjem in samoizdelanimi bombami streljali in razstreljevali lutke sredi ljubljanskih gozdov in zelencem pokazali kako to gre? Če si besedno zvezo "urili" predstavljate vsaj približno tako, potem očitno gledate preveč filmov, predvsem tistih v katerih je badguy budala, da se lažje poistovetite!
Mediji so nato poročali o tem, da so se aprila 2014 v prostorih športnega centra Korant v Dolu pri Ljubljani zbrali najbolj radikalni slovenski muslimani s salafisti z Dunaja in Gradca.
Poročali so o enem dogodku. Govora je o več srečanjih. Ne razumem pa kaj je tvoj problem, da spet linkaš Grimsa? Hočeš povedat, da je šlo za piknik in zradikaliziranih muslimanov v Sloveniji ni?
"Dogodek, star leto in pol, so potegnili iz predala in o njem objavili več obširnih prispevkov, ki pa so bili žal tudi v Sloveniji precej nekritično povzeti. V Sloveniji smo varni, objavljeno pa je bilo očitno zaradi tega, ker Avstrija Slovenijo izrinja iz schengena, ker zapira mejo, ker ni več svobodnega prehoda meje, ker so za prehod meje zunaj uradnih prehodov zagrožene drakonske kazni in ker je to neprijetna novica tudi za avstrijske državljane,"
Novica je bil lansirana v politične namene, pa vseeno to ne pomeni, da ne drži, pod vprašajem pa je senzacionalizem medijev - tujih in pristranskost - naših.
Izjave kot so npr.:
Avstrijski časnik Die Presse je namreč ta teden poročal, da naj bi se borci skrajne sunitske skupine Islamska država urili tudi v Sloveniji.
Definicija besedne zveze urili? Kdo se je uril? Borci skrajne sunitske skupine IS so se pripeljali iz Sirije, da bi se z minometi, polavtomatskim orožjem in samoizdelanimi bombami streljali in razstreljevali lutke sredi ljubljanskih gozdov in zelencem pokazali kako to gre? Če si besedno zvezo "urili" predstavljate vsaj približno tako, potem očitno gledate preveč filmov, predvsem tistih v katerih je badguy budala, da se lažje poistovetite!
Mediji so nato poročali o tem, da so se aprila 2014 v prostorih športnega centra Korant v Dolu pri Ljubljani zbrali najbolj radikalni slovenski muslimani s salafisti z Dunaja in Gradca.
Poročali so o enem dogodku. Govora je o več srečanjih. Ne razumem pa kaj je tvoj problem, da spet linkaš Grimsa? Hočeš povedat, da je šlo za piknik in zradikaliziranih muslimanov v Sloveniji ni?

yero7 ::
AnitaTrump je izjavil:
Pokaži celo sliko ne samo enega človeka tako kot delajo mediji. Ker če do zdaj nisi ugotovil, da mediji lažejo si ena velika naivčina in ti ni pomoči. Pri nas celo statistika države laže že če pogledaš brezposelnost v Sloveniji kjer ne upoštevajo ljudi, ki brišejo iz evidenc zavoda za zaposlovanje. Novinarska etika v Slovenji je na psu, kar se tiče objektivnosti.
Salafisti hodijo na piknike ?
Nekaj je narobe z definicijo.
Progresivni salafisti?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yero7 ()

AnitaTrump je izjavil:
Pokaži celo sliko ne samo enega človeka tako kot delajo mediji. Ker če do zdaj nisi ugotovil, da mediji lažejo si ena velika naivčina in ti ni pomoči. Pri nas celo statistika države laže že če pogledaš brezposelnost v Sloveniji kjer ne upoštevajo ljudi, ki brišejo iz evidenc zavoda za zaposlovanje. Novinarska etika v Slovenji je na psu, kar se tiče objektivnosti.
Torej vsi mediji lažejo, razen ORF kadar objavi tak članek. Aja pa nova24tv tudi ne laže, ...
Daj daj ovca, mediji lažejo kadar vam ne odgovarja, ko pa pritrjujejo vašim idiotizmom pa ne lažejo in pravico o odločanju kdaj lažejo in kdaj ne imate pa samo vi desnaki, ane.
Odličen primer desnakarske logike: "Mediji lažejo, razen takrat ko ne lažejo, kdaj pa je to pa vam bomo mi povedali." - briljantno
Zgodovina sprememb…

Torej vsi mediji lažejo, razen ORF kadar objavi tak članek. Aja pa nova24tv tudi ne laže, ...
Daj daj ovca, mediji lažejo kadar vam ne odgovarja, ko pa pritrjujejo vašim idiotizmom pa ne lažejo in pravico o odločanju kdaj lažejo in kdaj ne imate pa samo vi desnaki, ane.
Nikjer nisem omenil, da desni ne lažejo(nedolgo nazaj je bilo tisto o ruski deklici). Oboji lažejo resnica je nekje vmes. Samo ti tega ne vidiš(nisi edini).

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/asyl...
Vzamite na znanje, da je vg.no levičarski časopis. Bryn pa pač whataboutistični troll.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks...
Vzamite na znanje, da je vg.no levičarski časopis. Bryn pa pač whataboutistični troll.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()

Hočem povedati, da delate dramo po nepotrebnem. V Sloveniji so tudi radikalizirani muslimani in zadeve so ustrezno pokrite, je pa ta problem bistveno manjši kot v Avstriji. Dokler se ti ljudje spremljajo s posebnimi metodami in sredstvi, o tem ne bo javnost izvedela ničesar. Šele ko pride do obtožbe in npr. aretacije, boš lahko kaj o tem prebral. Glavnega kolovodjo so konec leta 2014 zaprli, kar pomeni, da so zadevo uspešno izpeljali (Avstrijci, naši, Hrvatje?, Bosanci).
Torej, če na 'pikniku' ni šlo za karkoli zaradi česa bi jih lahko aretirali, je šlo za piknik. In ja, za urjenje rabiš malce več kot en piknik plac za en popoldan.
A. Einstein
A. Einstein

In vi bi jih poslali nazaj!![]()
Prepričal si me treba jih je vse sprejet.

Hočem povedati, da delate dramo po nepotrebnem. V Sloveniji so tudi radikalizirani muslimani in zadeve so ustrezno pokrite, je pa ta problem bistveno manjši kot v Avstriji. Dokler se ti ljudje spremljajo s posebnimi metodami in sredstvi, o tem ne bo javnost izvedela ničesar. Šele ko pride do obtožbe in npr. aretacije, boš lahko kaj o tem prebral. Glavnega kolovodjo so konec leta 2014 zaprli, kar pomeni, da so zadevo uspešno izpeljali (Avstrijci, naši, Hrvatje?, Bosanci).
Torej, če na 'pikniku' ni šlo za karkoli zaradi česa bi jih lahko aretirali, je šlo za piknik. In ja, za urjenje rabiš malce več kot en piknik plac za en popoldan.
Ja samo potem naj ne govorijo da Slovenija je varna država. Ker ni nič hujšega kot bit nepripravljen na takšne stvari.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yero7 ()

A ni zanimivo, da je največ beguncev/migrantov iz velikih zaveznic ZDA (in EU) Pakistana in Egipta?
A. Einstein
A. Einstein

Ja samo potem naj ne govorijo da Slovenija je varna država. Ker ni nič hujšega kot bit nepripravljen na takšne stvari.
Grims ti je povedal, da smo varna država in da so bile zadeve pokrite. Kot nekdo, ki sedi v parlamentarnem odboru za nadzor obveščevalnih služb posluša njihova poročila ter hodi v nadzore, verjetno o tem ve malce več kot ti ali jaz (ali Hojs, ki ima še svojo agendo).
To, da je Grims rekel, da je Slovenija varna pa še vedno ne pomeni, da se bom po Tivoliju, po polnoči, sprehajal brez devetke za pasom, ne glede na to ali imamo kaj beguncev/migrantov v Sloveniji ali ne. V primeru opravičenega silobrana bi odstrelil begunca/migranta ali klenega Janeza, brez kakršnekoli diskriminacije.
A. Einstein
A. Einstein

Problem je kvečjemu že večkrat omenjen senzacializem medijev, drama seveda ni potrebna. Slovenija je imho varna država, to pa ne pomeni, da radikalnih gibanj ni, to zgolj pomeni, da jim kaznjivih dejanj niso dokazali, ker očitno dobro vedo kaj počnejo.
Glede na uradno izjavo policije/obveščevalnih služb oz. stil medijskega poročanja ne preseneča, če dvomiš da je zadeva res 100% pokrita. Po izjavah medijev je šlo najprej za "navadno versko srečanje", nato za "piknik", nato za "nogometno tekmo" in kasneje za "pokrit dogodek, na katerem so tudi streljali z zračno puško, a to ni nič spornega". Toliko o objektivnem poročanju in korektnosti. Govora pa je zgolj o enem "pokritem srečanju", medtem ko je znanih več. Več kot poskus pomiritve javnosti to ni, kar sicer ni presenetljivo.
Preseneča zgolj to, da ste nekateri na podlagi izjav, ki se interpretirajo kar same od sebe (in strokovnih mnenj tule, ki so se pojavljala še preden je bilo kaj več znanega o tem dogodku), pripravljeni razlagat, da je v ljubljanskih gozdovih vse A-OK.
Neko statistiko ali dogodek lahko zapakiraš na n-načinov. Lahko pač rečeš, da je nekdo nezmožen interpretirat statistiko ali pa pač kratko in enostavno, da je budala. Srečanju, kjer se novači in radializira, lahko v novinarskem žargonu rečeš piknik, bralni krožek ali pač nogometna tekma. Kar ti v tistem trenutku bolje služi.