» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
345 / 373
»»

oo7 ::

AnitaTrump je izjavil:

Top German Journalist Admits Live On Air National News Agenda Set By Government

"...the topics about which are reported are laid down by the government.

"Today, one is not allowed to say anything negative about the refugees" said Dr. Herles, concluding: "This is government journalism and that leads to a situation in which people no longer trust us. This is a scandal."

nemska vlada izda porocilo da je je 99% beguncev otrok in zensk. karkoli drugace je zakonsko prepovedano porocati! :D nazi mediji lazejo :D

Saj pri nas ni nič drugače. Navodila pridejo z Murgel v parlament z parlamenta v medijske hiše to je to.

ZaphodBB ::

Desnjakarski teroristi, ki se pajdašijo z ISIS so hoteli napasti vlak. Jype is fist pumping.
http://www.focus.de/regional/hannover/v...
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

matijadmin ::

ZaphodBB je izjavil:

http://www.focus.de/regional/schleswig-...

Nemški Michael Jackson. V začetku Januarja se je igral s 5 letnim otrokom, sedaj pa še s 7 letnim.

A ni lepo, da otroci že mladi dobijo stik s tujimi kulturami.

AnitaTrump je izjavil:

"...the topics about which are reported are laid down by the government.

"Today, one is not allowed to say anything negative about the refugees" said Dr. Herles, concluding: "This is government journalism and that leads to a situation in which people no longer trust us. This is a scandal."

nemska vlada izda porocilo da je je 99% beguncev otrok in zensk. karkoli drugace je zakonsko prepovedano porocati! :D nazi mediji lazejo :D

Pravi možak, da ljudje ne zaupajo. Mislim, da so se zmotili ali pa je desnjakarski Breitbart narobe citiral. Ne zaupajo naciji, naciji pa niso ljudje. Kdor ne verjame Nemškim medijem ni človek in bo fojbiran.

Tako to mora bit.

Oprosti, nenedolžna "igra" starih pederjasov z otroki je del tudi naše kulture, celo še bolj kot muslimanske. Poglej, koliko pedofilskih škandalov je imela RKC in koliko jih še vedno (kljub zdajšnjim nasprotnim prizadevanjem) prikriva. Prav gotovo znatno bolj nesorazmerno v primerjavi s splošno populacijo kjer koli po svetu (z nacijami ali verniki, npr.).
Vrnite nam techno!

Oprosti, nenedolžna "igra" starih pederjasov z otroki je del tudi naše kulture, celo še bolj kot muslimanske. Poglej, koliko pedofilskih škandalov je imela RKC in koliko jih še vedno (kljub zdajšnjim nasprotnim prizadevanjem) prikriva. Prav gotovo znatno bolj nesorazmerno v primerjavi s splošno populacijo kjer koli po svetu (z nacijami ali verniki, npr.).

Patetično.

jype ::

hammock> Glavorezci imajo v tvojem izprijenem svetu enake pravice kot geji!??? Ta gnoj, izmecek ima pravice po tvoje? Pa kaj ti si totalno prizdet?

Ne, ti si. Opran s strani idiotov, ki se s praznimi glavami nosijo tako visoko, kolikor jih pač nese vzgon atmosfere. Ne razumeš osnovnega koncepta civilizacije, ker ti ga nihče ni pravilno predstavil. Jebiga, nisi več moj problem, naj se s tabo ukvarjajo tisti, ki morajo živeti s takimi sodržavljani.

monster-x> Jype, če že nasprotuješ posploševanju/govorjenju na pamet brez kakih analiz, bi bilo pošteno, da tudi sam tega ne počneš.

Jaz v tej temi ne sodelujem zato, da bi poskušal izobrazit ljudi, ki tako ali tako nimajo intelektualne kapacitete, da bi jih bilo mogoče izobraziti. Sodelujem zato, da te ljudi naučim, da niso edini, ki lahko ignorirajo dejstva, pišejo neumnosti in se pretvarjajo, da imajo več pravic kot borci ISIS, ker jih nimajo.

Nihče se ne rodi nacist, odgovornost za nacistično odločitev pa nosi vsak sam.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: AC_DC ()

Recimo, da si po nekem čudnem naklučju dobil 2% obrestno mero (kar je nisi), potrebuješ za tako količino plačanega davka 65 mio depozitov.
Se ve sicer, da toliko depozitov v RS nima nihče.

Hkrati se voziš z nekim zjahanim Forresterjem, programiraš, zbiraš stare IBM T modele prenosnikov in pol dneva že leta in leta previsiš na slo-techu.

Te stvari se ne izključujejo med seboj. Lahko je človek ekscentrik. Samo ne verjamem, da plačuje 27k obresti na mesec. Tolk še jype nima.

ZaphodBB> Tolk še jype nima.

Drži, jaz sem baje v Sloveniji prejel od banke pismo, ki me obvešča, da mi 0,27 evrov obresti ni treba prijavit kot dohodek.

Zgodovina sprememb…

boolsheat ::

chinko je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Bryn je izjavil:

Nova matematika po desno: 48,7% moških = 80% moških

Ali pa: 45% Sirijcev = 10% Sirijcev

Pa tole: 25 milijonov evrov - strošek obvladovanja migrantskega toka v letu 2015 (12 milijonov evrov - mednarodna finančna pomoč) = miljarde ki jih porabimo za begunce!!!!

Pač preprosto ste nasedli lažem raznim desnim spletnim trobilom.

http://www.vlada.si/fileadmin/dokumenti...

Tistile mladostniki so jako zanimiva kategorija.

Res je:
48,7 % moški
51,3 % ženske in mladostniki

Ne morš tko statistike delat, no, faking FDV-jevci! Kdo so mladostniki? So ženskega ali moškega spola? Koliko % jih je?

Saj sem že povedal, prava statistika je 17% žensk in 83% moških in mladostnikov.

Uradna UN statistika:
http://data.unhcr.org/mediterranean/reg...

Zgodovina sprememb…

perci ::

ZaphodBB je izjavil:

Recimo, da si po nekem čudnem naklučju dobil 2% obrestno mero (kar je nisi), potrebuješ za tako količino plačanega davka 65 mio depozitov.
Se ve sicer, da toliko depozitov v RS nima nihče.

Hkrati se voziš z nekim zjahanim Forresterjem, programiraš, zbiraš stare IBM T modele prenosnikov in pol dneva že leta in leta previsiš na slo-techu.

Te stvari se ne izključujejo med seboj. Lahko je človek ekscentrik. Samo ne verjamem, da plačuje 27k obresti na mesec. Tolk še jype nima.

Ampak on je javno povedal, da bi takoj imel Landcruiserja, ker je top terenc, ki ga ima vsak napol spodoben tuareg.

Meni je pa všeč bit klošar in se vozit z električnimi vlaki.

Kako smo si ljudje različni. Čigav denar konča pri teroristih tudi vemo.

Zgodovina sprememb…

yero7 ::

jype je izjavil:

Točno tako vsak nosi sam tudi ljudje, ki podpirajo vsiljevanje drugačnih kultur in s tem spremembo družbene ureditve ter ustvarjanje različnih socialno-ekonomskih problemov in ko se jim predstavi probleme, ki nastanejo ali lahko nastanejo oni zamahnejo z rokami brez kakršnekoli slabe vesti. Taki ljudje brez stika z realnostjo obtožujejo in zmerjajo vse ostale, ker mislijo da tako bodo rešili probleme, ki se pojavljajo v njihovi zgrešeni logiki.

dice7 ::

Potem nasa ustava ni v stiku z realnostjo ker dovoljuje drugacne kulture

dice7 je izjavil:

Ni problem z drugačnimi kulturami problem je, ko jih je preveč naenkrat na kupu

Cervantes ::

Forrester je zakon. In ni nikoli zjahan.
Tako, to je moj današnji prispevek k debati o begunski krizi.

jype je izjavil:

Prvi del je jasen, se strinjam. Drugi del pa ni tako trivialen. Če nekomu od rojstva perejo možgane s fašizmi je zelo malo verjetno, da se bo zavedal, da je fašist in to ni njegova krivda. Zato so pa fašistične ideologije kot je islam tako problematične.

yero7 je izjavil:

dice7 je izjavil:

Ni problem ne z drugačnimi kulturami ne s tem koliko jih je na kupu. Problem je, če ima ena ali več kultur v svoji memetiki principe - da so samo pripadniki njihove kulture ljudje, oni izven pa ne čisto zares. Tako ima taka kultura lahko polno pravil o tem kako je treba spoštovati te in one, pa razne zapovedi o dobroti in tako naprej - vendar je vedno zraven ta implicitna predpostavka, da pravila veljajo samo za člane te kulture.

To je tako kot z anarhisti. Če si anarhist so do tebe miroljubni, čim nisi pa začnejo sanjat o fojbiranju ali pa ti stisnejo kakšno bombo sem in tja.

Prvi del je jasen, se strinjam. Drugi del pa ni tako trivialen. Če nekomu od rojstva perejo možgane s fašizmi je zelo malo verjetno, da se bo zavedal, da je fašist in to ni njegova krivda. Zato so pa fašistične ideologije kot je islam tako problematične.

Zrel človek ima vest. In tudi, če je opran ga sem in tja stisne - oni prvinski občutek, da mogoče njegovo početje ni pravilno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

boolsheat> Prvi del je jasen, se strinjam. Drugi del pa ni tako trivialen. Če nekomu od rojstva perejo možgane s fašizmi je zelo malo verjetno, da se bo zavedal, da je fašist in to ni njegova krivda. Zato so pa fašistične ideologije kot je islam tako problematične.

Kaj zdej, majo ISIS borci enake pravice kot ostali, al jih nimajo? Ker če so oprani, potem niso oni krivi, da so taki!

Eh, me je un fašist prehitel.

Mimogrede, zavedam se, da ni praktično, da bi vsakemu posebej sodili. Včasih je vojna in se to ne da. No, po vojni bi si vsekakor želel videti, kdo je financiral ISIS in kdo je komandiral - na sodišču, kjer bi jim lahko pošteno sodili.

Vem, da se nacisti bojite takih sodišč, a so zelo učinkovita - verjetno ravno zaradi tega.

Zgodovina sprememb…

ZaphodBB je izjavil:

Patetično.

Tebi se zdi patetično? Mislim, da se žrtvam in svojcem to nič ne zdi patetično, pač pa sprevrženo in žalostno. Statistični vzorec pa je znotraj RKC znaten.
Vrnite nam techno!

Ja, pošteno bi bilo obravnavati vsakega posebej, ampak v praksi je to neizvedljivo. Tako kot sem že napisal, da bi vsi begunci nujno potrebovali psihološko pomoč, ampak to je spet v praksi nemogoče.

matijadmin je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Patetično.

Tebi se zdi patetično? Mislim, da se žrtvam in svojcem to nič ne zdi patetično, pač pa sprevrženo in žalostno. Statistični vzorec pa je znotraj RKC znaten.

Ne, ni mi treba podtikat. Pederastija mi je tako gnusen zločin, da se mi zdi skrajno patetično, da nekdo v ideološki debati fura whataboutism na to temo.

ZaphodBB je izjavil:

yero7 je izjavil:

dice7 je izjavil:

Ni problem ne z drugačnimi kulturami ne s tem koliko jih je na kupu. Problem je, če ima ena ali več kultur v svoji memetiki principe - da so samo pripadniki njihove kulture ljudje, oni izven pa ne čisto zares. Tako ima taka kultura lahko polno pravil o tem kako je treba spoštovati te in one, pa razne zapovedi o dobroti in tako naprej - vendar je vedno zraven ta implicitna predpostavka, da pravila veljajo samo za člane te kulture.

Strinjam se, da če so kulture kompatibilne med seboj jih je lahko tudi več na kupu sej konec koncev Evropa ima več različnih kultur vendar so kompatibilne za razliko od npr islamske kulture kjer imajo šeriatsko pravo. Heh naš anarhist misli, da bi njegova ideologije delovala v današnjem času kjer imamo omejene resurse.

Cervantes ::

V anticni Grčiji, ki je menda zibelka evropske civilizacije, je bila pederastija vsakdanji pojav, fantki so bili celo bolj cenjeni kot punčke.
Roma ditto.

ZaphodBB> Pederastija mi je tako gnusen zločin

Čemu? V zibelki evropske kulture je bila to družbena norma - in bi bila bržkone še vedno, če ne bi tisti bradati žid imel takih hudih težav s seksom.

Meni se zdi zgolj dilema zelo zoprna: Kako lahko zagotoviš otrokovo pravico do spolne nedotakljivosti in mu hkrati dovoliš, da ima spolne odnose? IMO ne moreš, zato se mi trenutna zakonodaja ne zdi slaba, po drugi strani je pa v naši kulturi fizično nasilje zoper otroka praktičen mainstream, pa si (razen v kontekstu patološkega odnosa krščanske družbe do spolnosti) ne morem zamislit, kako bi tako nasilje lahko bilo za otroka manj škodljivo od spolnih stikov, ki sploh niso nujno nasilni.

Ah, Cervantes, ti si reku da si za danes fertik!

Zgodovina sprememb…

ZaphodBB je izjavil:

matijadmin je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Patetično.

Ne, ni mi treba podtikat. Pederastija mi je tako gnusen zločin, da se mi zdi skrajno patetično, da nekdo v ideološki debati fura whataboutism na to temo.

Fino, da obsojaš tudi ta nagnusna kazniva dejanja zoper spolno nedotakljivost (slabotnih oz. mladoletnih oseb). Butasto je pa neki kulturi ali veri podtikati nekaj, kar ji ne gre, ob tem pa to, kar podtikaš, dejansko pesti neko versko ustanovo, ki naj bi bila moralna avtoriteta domačega verskega kulturnega prostora. Stari, to je debilziem do amena, oprosti.
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

Fino, da obsojaš tudi ta nagnusna kazniva dejanja zoper spolno nedotakljivost (slabotnih oz. mladoletnih oseb). Butasto je pa neki kulturi ali veri podtikati nekaj, kar ji ne gre, ob tem pa to, kar podtikaš, dejansko pesti neko versko ustanovo, ki naj bi bila moralna avtoriteta domačega verskega kulturnega prostora. Stari, to je debilziem do amena, oprosti.

Edini, ki v tem primeru kateri kulturi ali veri kaj podtika si ti, teslo.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

Sem pogledal tisti Michael Jackson link in nikjer ne piše, da je storilec priseljenec. Sem morda kaj spregledal?

Nisi, zato mi lahko nehate podtikat.

Bryn ::

boolsheat je izjavil:

chinko je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Bryn je izjavil:

Nova matematika po desno: 48,7% moških = 80% moških

Ali pa: 45% Sirijcev = 10% Sirijcev

Pa tole: 25 milijonov evrov - strošek obvladovanja migrantskega toka v letu 2015 (12 milijonov evrov - mednarodna finančna pomoč) = miljarde ki jih porabimo za begunce!!!!

Pač preprosto ste nasedli lažem raznim desnim spletnim trobilom.

http://www.vlada.si/fileadmin/dokumenti...

Tistile mladostniki so jako zanimiva kategorija.

Res je:
48,7 % moški
51,3 % ženske in mladostniki

Ne morš tko statistike delat, no, faking FDV-jevci! Kdo so mladostniki? So ženskega ali moškega spola? Koliko % jih je?

Saj sem že povedal, prava statistika je 17% žensk in 83% moških in mladostnikov.

Uradna UN statistika:
http://data.unhcr.org/mediterranean/reg...

Desnakarska algebra, lol: 57% = 83%. Glej, če se vi 14-letniki smatrate za moške, to ne pomeni, da v resnici tudi ste, kajnede.

Me res zanima s katero kremo se teli 50-letniki mažejo, da zgledajo takole mladostni, bi jo mogoče še jaz kupil.

Desnakarska algebra, lol: 57% = 83%. Glej, če se vi 14-letniki smatrate za moške, to ne pomeni, da v resnici tudi ste, kajnede.

Me res zanima s katero kremo se teli 50-letniki mažejo, da zgledajo takole mladostni, bi jo mogoče še jaz kupil.

Edini, ki dejstvi, da so med begunci dejanski otroci in da se odrasli izdajajo za otroke, vzajemno izključuje si ti.

ZaphodBB je izjavil:

Edini, ki dejstvi, da so med begunci dejanski otroci in da se odrasli izdajajo za otroke, vzajemno izključuje si ti.

Naka, sigurno se je kak moški izdajal, da je mlajši, kot v resnici je. Sigurno pa ni 90% beguncev moških. Limate iste tri fotke, kot dokaz, pa vam prilimam par tisoč fotk otrok.

Polinkate na članek na spletni strani, ki pravi da je glede na UDI zobne teste (seveda brez kakeršnegakoli linka na UDI) 9/10 otrok v resnici odraslih mošlkih, pa vam jaz prilimam podatke od taistega UDI kjer povedo, da je odraslih moških okoli 55%.

Desnakarji bluzite da je Sirijskih beguncev samo 10%, a podatki kažejo 50%.

Pač nabijate na polno. Če se podatki ujemajo z vašim prepričanjem so sigurno resnični, če pa ne potem pa so podatki prirejeni. Ovce ste, ki se pustite desnakarskim medijem vodit naokoli.

Polinkate na članek na spletni strani, ki pravi da je glede na UDI zobne teste (seveda brez kakeršnegakoli linka na UDI) 9/10 otrok v resnici odraslih mošlkih, pa vam jaz prilimam podatke od taistega UDI kjer povedo, da je odraslih moških okoli 55%.

55% jih je definitivno moških. Preostali so pa med "ženskami in mladostniki", koliko jih je ne ve nihče - ker nihče ne beleži te statistike. Poročila s terena pravijo, da jih je definitivno več kot 0. In da povzročajo precej težav, ko po osnovnih šolah odralsi moški motijo pouk in nadlegujejo otroke.

No daj, prilimaj tiste svoje UDI podatke, ker zaenkrat se ti je samo sanjalo.

Če upoštevaš izjave migrantov, jih je večina iz Sirije. Če upoštevaš podatke, po poskusu identifikacije - jih je manj kot 40%. Prava številka še ni znana, ker je registriranih samo dobri 2/3 migrantov.

Isto je s številom otrok. Če šteješ izjave migrantov, jih je 50% moških, 17% žensk in 33% otrok. V resnici je pa 17% žensk in med 50% ter 83% odraslih moških.

krneki0001 ::

Bryn je izjavil:

januar do oktober 2015 - seštej vse ostale in povej koliko procentov je sirijcev.

ZaphodBB je izjavil:

55% jih je definitivno moških. Preostali so pa med "ženskami in mladostniki", koliko jih je ne ve nihče - ker nihče ne beleži te statistike. Poročila s terena pravijo, da jih je definitivno več kot 0. In da povzročajo precej težav, ko po osnovnih šolah odralsi moški motijo pouk in nadlegujejo otroke.

No daj, prilimaj tiste svoje UDI podatke, ker zaenkrat se ti je samo sanjalo.

Če upoštevaš izjave migrantov, jih je večina iz Sirije. Če upoštevaš podatke, po poskusu identifikacije - jih je manj kot 40%. Prava številka še ni znana, ker je registriranih samo dobri 2/3 migrantov.

Isto je s številom otrok. Če šteješ izjave migrantov, jih je 50% moških, 17% žensk in 33% otrok. V resnici je pa 17% žensk in med 50% ter 83% odraslih moških.

Link

Vanich ::

krneki0001 je izjavil:

Bryn je izjavil:

januar do oktober 2015 - seštej vse ostale in povej koliko procentov je sirijcev.

Ehhhh, tistim prosilcem za azil iz "*Kosova", je treba prišteti še tiste iz Srbije - vsi so namreč šiptarji.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanich ()

Matako ::

Ne pozabite tudi, da tam dol ne čakajo do 18 da začnejo taharuširati.
/\/\.K.

Vanich ::

Avstralija bo vse migrante poslala na otoke.

Hmmm...Grčija ima kar dosti otokov - predlagam, da se begunci začnejo deportirati na Ciper - po možnosti na turško polovico Cipra - kar je itak ilegalno okupirano EU ozemlje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanich ()

@Bryn hvala ker si še enkrat prilepil statistike o samoidentifikaciji. Razumem in sprejemam pa intersekcionalno logiko, da je identiteta socialni konstrukt. Prepričan sem, da to na noben način ne more postati problem.

krneki0001 je izjavil:

Bryn je izjavil:

Iščem tole na spletni strani Eurostata, pa so samo podatki za celoten 2014 in za prve tri kvartale 2015. Recimo v Q3 je bilo Sirijcev že 33% kar je 100% porast glede na Q1, kot vemo pa se je vrhunec begunskega vala pričel v Q4 2015.

AnitaTrump ::

A 30-year-old is said to have kidnapped a seven-year-old girl in Kiel and sexually severely abused.

German Turkmen descent, according to the prosecutor's office Kiel. The investigation has corroborated the suspicion against the 30-year-olds.

the prosecution had doubts as to the criminal responsibility of the man.

ocitno si v oceh pravice takoj nedolzen, ce le imas malce karamele v genih :D

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Fritz ()

ZaphodBB je izjavil:

@Bryn hvala ker si še enkrat prilepil statistike o samoidentifikaciji. Razumem in sprejemam pa intersekcionalno logiko, da je identiteta socialni konstrukt. Prepričan sem, da to na noben način ne more postati problem.

Res, kje piše? Torej UDI uporablja zobne teste za določanje starosti migrantov, a za statistiko pa pač napiše kar oni rečejo. Ovca si in ovca boš. Daj priznaj že enkrat, da pač kar nekaj nabijaš in slepo zavračaš vse kar se ne strinja s tvojim velecenjenim prepričanjem.

krneki0001 ::

Bryn je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Bryn je izjavil:

Iščem tole na spletni strani Eurostata, pa so samo podatki za celoten 2014 in za prve tri kvartale 2015. Recimo v Q3 je bilo Sirijcev že 33% kar je 100% porast glede na Q1, kot vemo pa se je vrhunec begunskega vala pričel v Q4 2015.

Vrhunec MIGRANTSKEGA vala se je začel Q4 2015, prej so res begunci iz Sirije prevladovali, Q4 pa se je začel migrantski val, ko so se ostali priklopili sirijcem.

Podatki za nemčijo (za 400k ki so prišli v Q3 2015) kažejo, da je sirijcev bilo samo 70k, medtem ko je bilo albancev več kot 75k.

Bryn je izjavil:

saj je vasa stran priznala da lazete. torej sedaj niti vam niti 'nazijem' ne smemo verjeti?

ne rabim tvoje statistike o % otrok, ce pa slika pove vec kot vasa laznjiva usta

koliko je sirijcev, pa sami sirijci najlepse razlozijo. se bos potrudil poiskati njihova pricevanja?

krneki0001 je izjavil:

Bryn je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Bryn je izjavil:

Vrhunec MIGRANTSKEGA vala se je začel Q4 2015, prej so res begunci iz Sirije prevladovali, Q4 pa se je začel migrantski val, ko so se ostali priklopili sirijcem.

Podatki za nemčijo (za 400k ki so prišli v Q3 2015) kažejo, da je sirijcev bilo samo 70k, medtem ko je bilo albancev več kot 75k.

Ok, bom počakal na celotno poročilo z Eurostata za celo leto. Po slovenskih podatkih pa je bilo 49% Sirijcev, kar se tudi sklada približno s podatki Norveškega direktorata za imigracijo.

AnitaTrump je izjavil:

Bryn je izjavil:

saj je vasa stran priznala da lazete. torej sedaj niti vam niti 'nazijem' ne smemo verjeti?

ne rabim tvoje statistike o % otrok, ce pa slika pove vec kot vasa laznjiva usta

koliko je sirijcev, pa sami sirijci najlepse razlozijo. se bos potrudil poiskati njihova pricevanja?

Slikice lahko tudi jaz lepim :D

Še malo več slikc, ko jih imap tako rad

Sigurno si anti-vaxxer in verjameš v chemtraile. Baje tole pomaga da ti vesoljci ne prevzamejo nadzora nad možgani

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bryn ()

Bryn je izjavil:

zanimivo da je slikano tako obrezana :D se morda kaj skriva v ozadju? 10000 mladoletnikov z brado :D

ste ze prav smesni s to islamofilijo. vase mnenje da bojo na carobni evropski zemlji ti ljudje postali koristen del druzbe, jao.

cez 1000 let bo ta cas znan kot 2. zlata doba islama. isto kot so 1000 let nazaj ziveli v zlati dobi, ker so ropali evropo.

Matej22 ::

Če že lepimo lokalne statistike, spodaj na povezavi so vloge za azil na Finskem po nacionalnosti.

http://www.migri.fi/download/65010_EN_t...

Vseh vlog je bilo 32476, od tega Sirskih vlog 877.

Čakam na odgovor, zakaj tudi ta ni OK.

AnitaTrump je izjavil:

Bryn je izjavil:

zanimivo da je slikano tako obrezana :D se morda kaj skriva v ozadju? 10000 mladoletnikov z brado :D

ste ze prav smesni s to islamofilijo. vase mnenje da bojo na carobni evropski zemlji ti ljudje postali koristen del druzbe, jao.

cez 1000 let bo ta cas znan kot 2. zlata doba islama. isto kot so 1000 let nazaj ziveli v zlati dobi, ker so ropali evropo.

Si že prav smešen s to tvojo islamofobijo. Tvoje mnenje je, da je treba vse muslimane postrelit, jao.

Čez 1000 let bo ta čas znan kot 2. zlata doba nacizma, isto kot so 70 let nazaj izvajali genocid nad židi.

Res, kje piše? Torej UDI uporablja zobne teste za določanje starosti migrantov, a za statistiko pa pač napiše kar oni rečejo. Ovca si in ovca boš. Daj priznaj že enkrat, da pač kar nekaj nabijaš in slepo zavračaš vse kar se ne strinja s tvojim velecenjenim prepričanjem.

Povej ti meni kje si ti pobral informacijo o identifikaciji na podlagi zobovja? Sem preiskal cel UDI sajt pa nič našel.

Čez 1000 let bo ta čas znan kot 2. zlata doba nacizma, isto kot so 70 let nazaj izvajali genocid nad židi.

Seveda bo, ker antisemitski progresivci uvažate muslimane, ki nekaznovano izvajajo genocid. Zato tudi ponovni eksodus.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

ZaphodBB je izjavil:

Povej ti meni kje si ti pobral informacijo o identifikaciji na podlagi zobovja? Sem preiskal cel UDI sajt pa nič našel.

Tale informacija je prišla od enega vaših:

Darkjaar je izjavil:

Bryn> Prilepili ste tri fotke "otrok", jaz sem prilepil par tisoč fotk otrok. Lahko prešteješ če hočeš.

Lažeš! Jaz nisem lepil nobenih slik.

Bryn> Narobe. in tisti, ki samo trdijo, da so mladostniki. so tvoje besede, ki temeljijo na popolnoma neverodostojnem članku. Ravno tako lahko jaz napišem da je 0.0001% moških se zlagalo da so mladostniki in objavim na netu, če se potrudim še celo na strani od kakega državnega radija ali televizije, pa ga boš takoj označil za neverodostojnega, ker se pač ne sklada s tvojo prepričanostjo.

In only 7.7 percent of cases matching the given age and the age of dental tests, according to a report from the Faculty of Dentistry at the University of Oslo.

Desničarski fašistični zobozdravniki. Sem ti lepo prevedel, da se ne boš sam trudil. Ampak, če želiš, si lahko več o tem prebereš sam.

On, je citiral vir ki pravi, da se samo 8% testiranih migrantov ni lagalo. Ti pa to zaspinaš, kot da so testirali vse in da so podatki o starosti migrantov utemeljeni na teh rezultatih. Res ste lažnivci progresivci.

Matej22 je izjavil:

Če že lepimo lokalne statistike, spodaj na povezavi so vloge za azil na Finskem po nacionalnosti.

http://www.migri.fi/download/65010_EN_t...

Vseh vlog je bilo 32476, od tega Sirskih vlog 877.

Čakam na odgovor, zakaj tudi ta ni OK.

Seveda je ok. Za razliko od desnakarjev, se jaz ne bom drla da so podatki prirejeni. To so podatki za Finsko, UDI ima podatke za Norveško, oboji so podatki o prosilcih za azil, Slovenija pa je dala podatke o toku skozi našo državo.

Očitno Sirijcem Finska ne paše toliko kot Nemčija ali Norveška :D Bom probal zbrskat še uradne podatke za Nemčijo.

ZaphodBB je izjavil:

On, je citiral vir ki pravi, da se samo 8% testiranih migrantov ni lagalo. Ti pa to zaspinaš, kot da so testirali vse in da so podatki o starosti migrantov utemeljeni na teh rezultatih. Res ste lažnivci progresivci.

In only 7.7 percent of cases matching the given age and the age of dental tests, according to a report from the Faculty of Dentistry at the University of Oslo.

Preberi počasi še enkrat pa magari uporabi google translate za članek, zaspinal je pa on, ker je s tem podpiral svojo teorijo da je 90% moških.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bryn ()

oo7 ::

Psihoanaliza duševnega zdravja Merklove: Psihološki zlom je neizbežen

Pri vprašanju reševanja begunske krize nastaja okrog nemške kanclerke vse večja praznina: Angela Merkel je v svoji lastni stranki in tudi v EU čedalje bolj osamljena. Znani psihoanalitik Hans-Joachim Maaz izraža dvome o kanclerkinem občutku za realnost. Njegova analiza duševnega stanja Merklove kaže, da je "psihološki zlom neizbežen".

Slavni psihoanalitik Maaz meni, da je narcisizem nemške kanclerke nevaren, njena ravnanja v zvezi z migrantsko krizo pa označuje kot "nerazumna". Meni, da njeno trmasto vztrajanje predstavlja nevarnost za Nemčijo, saj je Merklova prepričana, da je najmočnejša ženska na svetu.

Volivci ji ne zaupajo več, politiki njene stranke jo javno blamirajo. Ona pa nič ...
Ob koncu januarja 2016 je vsem jasno, da je Angela Merkel pod vse večjim pritiskom. Po nedavnih dogodkih v Kölnu ji njeni volivci vse bolj množično odrekajo podporo - razpoloženje v zvezi z begunskim vprašanjem pa se poslabšuje v celotni Nemčiji. Politiki njene lastne stranke kanclerko med tem javno blamirajo, ne da bi morali računati na posledice.

http://nova24tv.si/aktualno/psihoanaliz...
««
345 / 373
»»