» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
110 / 373
»»

opeter ::

jype je izjavil:

Moti te, da so pravila za vse enaka?

Potem te prebežnike danes ne bi imeli v Evropi brez, da pokažejo prave dokumente.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

PrihajaNodi ::

ZaphodBB je izjavil:

Kdo hudiča moderira to temo, da je jype dobil že non grato, fašisti pa skoraj nič?

Mar je Janša čez noč prevzel ablast? Dafuq is going on?

Daj nehaj no, "fašisti" se obnašamo kulturno in na nivoju.

Nikogar ne žalimo, nikogar ne pozivamo k nasilju, še več prej pozivamo k umiritvi. Situacijo bi lahko rešila ograjo. In če rečem da je uničevanje dixyev in metanje hrabe barbarsko ne vidim v čem je težava?

Zgodovina sprememb…

lexios ::

m0LN4r je izjavil:

To se trudite tud nekateri tule. Ste v teh dneh kaj bili na meji? Kakšen problem vam predstavljajo ti ljudje, če si pa vsi po vrsti želijo čimprej naprej, ven iz Slovenije?

Jaz bi tudi rad vedel, zakaj si ne kupijo letalske pa vozovnico direkt do Berlina, mislim saj pa majo keš in telefone. Na madržaskem so si grupe znale zrihtat taksije, ki so jih pobrali na meji pa odpeljali do munchena. To drugo pa si ne vejo zrihtat, sfašta.

Gumenjak in par novih čevljev FTW, manj stane. Letalske karte bi jim lahko častila tudi jype in Angelca, vsaj 50.000 iz lastnih prihrankov. Ampak mogoče so si želeli obiskat še vse znamenitosti na poti. Zgodbe in pripovedke o dogodivščinah na poti, ki jih bodo lahko razlagali vnukom, to je neprecenljivo. ;((

Karaya 52 ::

Heavy je izjavil:

Kakšna je situacija v Lj? Kolegica je rekla, da je njena šefinja videla migrante na glavni postaji, poleg pa kamere rtv.

Če je tako in se jih bo še več nabralo, bo potniški promet zablokiran. Napaka, da se jih spušča na postajo. Glavne logistične poti morajo ostati proste, drugače sistemi kolapsirajo. Policijski kordon na vhode v postajo in obvezen pregled dokumentov. Tole niso več heci.

krneki0001 ::

leiito je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

ha ha ha ha ha!!!! Prav jim je sami so jih hoteli:

Mering je mesto med Ausgburgom in Münchnom na Bavarskem, kjer je mirno življenje okoli 14.000 meščanov pred mesecem dni pretresel grozljiv zločin - migrant iz azilnega centra je brutalno posilil 16-letno deklico. Nemška policija je zato izdala opozorilo staršem, da pazijo na svoje hčerke, ki naj se ne sprehajajo zunaj brez spremstva. Tudi ženskam je svetovala, da zvečer ne hodijo same v bližino železniške postaje, je poročal Augsburger Allgemeine.

Zdaj jih pa imejte. Vse skozi slovenijo direktno na meje z avstrijo peljat in to takoj. Naj dežava prevoznikom plača, da jih odpeljejo in konec.

Živa groza. Torej so med milijoni beguncev tudi taki? Kaj lahko storimo? Kaj se sploh da storiti? In da poslijujejo brutalno, to je še posebej nesprejemljivo.

Če so iz norveške deportirali samo 7100 imigrantov, pa je kriminal upadel za 31%, je vse jasno kakšna je večina teh imigrantov.

otago ::

Kakšne novice z Madžarske, odkar imajo žico?

franseliski ::

lexios je izjavil:

se bodo v Nemčiji obrnili in prišli posiljevat naše ženske?

Ne bojo se obrnili, ampak ko bo meja zaprta, bojo tu delali isto kot doma, v Nemčiji, na Švedskem, UK...

Sprehodi se skozi temo in boš videl kako se že po tednu v Nemčiji derejo Allahu Akbar, obglavljajo, posiljujejo, pobijajo, kradejo, tepejo...

Aja, ti misliš da nam dol visi, če grejo vsi v Nemčijo in jo uničijo, brez da se dotaknejo Slovenije? Ne sodi drugih po sebi.

Žalosti me ker bo Slovenija izgubila edino to kar še ima. Varnost. Smo namreč tretja najbolj varna država na svetu.

V nemčiji (dresden) je bil shod proti imigrantom. 40.000 ljudi je prišlo protestirat. To veliko pove.

Zgodovina sprememb…

krneki0001 je izjavil:

V nemčiji (dresden) je bil shod proti imigrantom. 40.000 ljudi je prišlo protestirat. To veliko pove.

Bojda 10.000 na proti nacističnem shodu pa 14.000. To je bil podatek RTV.slo

ZaphodBB ::

Situacijo bi lahko rešila ograjo.

Jaz bi tebe pustil onstran ograje, ker ne znaš slovensko. Šalo na stran, kako bi ograja rešila situacijo? Kako bi bila situacija rešena, če bi vse skupaj prevalili na Hrvate?

Ko bo(mo)do domov poslali polovico šiptarjev med migranti, bo po mojem tudi neredov precej manj.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Na FB spremljajte:

The Last Bastion

ISLAM GEHÖRT NICHT ZU ÖSTERREICH ( EUROPA )

ASYLMISSBRAUCH STOP WIEN

Da boste kaj videli preko vašega 24kokošnjaškega pihanja na levičarsko dušo.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi
Tvoj vir podatkov se moti.

vir: dailymail.co.uk

Zgodovina sprememb…

franseliski je izjavil:

lexios je izjavil:

se bodo v Nemčiji obrnili in prišli posiljevat naše ženske?

Ne bojo se obrnili, ampak ko bo meja zaprta, bojo tu delali isto kot doma, v Nemčiji, na Švedskem, UK...

Sprehodi se skozi temo in boš videl kako se že po tednu v Nemčiji derejo Allahu Akbar, obglavljajo, posiljujejo, pobijajo, kradejo, tepejo...

Aja, ti misliš da nam dol visi, če grejo vsi v Nemčijo in jo uničijo, brez da se dotaknejo Slovenije? Ne sodi drugih po sebi.

Meje zaenkrat ostajajo odprte, če jih zaprejo, jih bomo pa švercal čez Karavanke. To bi moral bit jasno tudi Avstrijcem in Nemcem.

Tega, da mi je vseeno kaj počnejo v Nemčiji sicer nisem reku. Bo pa Anželca pojedla kar je skuhala. Upam, da čimprej...

ZaphodBB je izjavil:

Jaz bi tebe pustil onstran ograje, ker ne znaš slovensko. Šalo na stran, kako bi ograja rešila situacijo? Kako bi bila situacija rešena, če bi vse skupaj prevalili na Hrvate?

Ko bo(mo)do domov poslali polovico šiptarjev med migranti, bo po mojem tudi neredov precej manj.

Aja, sedaj so pa šiptarji krivi. Glej koliko jih je v LJ. na vsakem drugem vogalu je šiptar pa se lahko v miru sprehajam.
Kako pa je situacija rešena sedaj ko je Madžarska prevalila vse na Hrvaško in Srbijo? Vsaka država mora poskrbeti zase. Ni to več Yugoslavija, brate.

Sicer smo pa Slovenci nori na ograje, samo poglej na vasi, vsi imajo ograje.

Zgodovina sprememb…

jype ::

nebivedu> Če so iz norveške deportirali samo 7100 imigrantov, pa je kriminal upadel za 31%, je vse jasno kakšna je večina teh imigrantov.

Skratka, iz populacije skoraj 180k ljudi so izgnali malo manj kot 4%, kriminal je pa upadel za 31%. Očitno je, kakšna je večina teh imigrantov.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Mare2 ::

ZaphodBB je izjavil:

kako bi ograja rešila situacijo?

Odvisno od ograje. MOrala bi biti močna, morda dvojna, zelo visoka, ni pa dovoljeno tam postavljati minskega polja.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

krneki0001 je izjavil:

PrihajaNodi
Tvoj vir podatkov se moti.

vir: dailymail.co.uk

Sem 100% da so rekli da je bilo nasprotnikov protesta 14.000 in protestnikov 10.000.
Očitno RTV spet laže.

franseliski> je bil zastonj koncert zraven.

Ker so glasbeni umetniki pogosto razgledani ljudje in pridejo špilat na fešte, ki so za dobro stvar.

Mare2> ni pa dovoljeno tam postavljati minskega polja.

Eh, zakaj pa to ne? Pol jim bodo Srbi pa Hrvati preprosto lojtre začel prodajat. Hm, mogoče bi mogu odpret firmo tam.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Aja, sedaj so pa šiptarji krivi. Glej koliko jih je v LJ. na vsakem drugem vogalu je šiptar pa se lahko v miru sprehajam.
Kako pa je situacija rešena sedaj ko je Madžarska prevalila vse na Hrvaško in Srbijo? Vsaka država mora poskrbeti zase. Ni to več Yugoslavija, brate.

Sicer smo pa Slovenci nori na ograje, samo poglej na vasi, vsi imajo ograje.

Jst prodajam staro železno kovano ograjo, dolžine cca 30 m, ugodno. Kupiš?

Karaya 52 ::

Nekaj bo potrebno narediti, ker iz Makedonije sporočajo rekordne številke novih prihodov migrantov. Tole bo čez par dni v Sloveniji. Mislim, da se vaškim stražam ne bo dalo izogniti.

Karaya 52 je izjavil:

Nekaj bo potrebno narediti, ker iz Makedonije sporočajo rekordne številke novih prihodov migrantov. Tole bo čez par dni v Sloveniji. Mislim, da se vaškim stražam ne bo dalo izogniti.

Vaške straže varujejo štadion.

Zgodovina sprememb…

"The Germans will build houses for us": family reunification to the "Promised Land"

Germany practice an "incredible appeal" to the people, Gack reports from the refugee camp in Dohuk.

Lahko noč Evropa.

An angry Israeli crowd, chanting “death to Arabs” gathered outside the bus station after the attack, Reuters reported.

Zgodovina sprememb…

oo7 ::

Policist na slovensko-hrvaški meji: "Mi več ne zmoremo."

http://nova24tv.si/aktualno/policist-na...

Po nekaterih neuradnih podatkih naj bi samo od septembra do danes v Nemčijo prišlo preko 400.000 beguncev in migrantov. Koliko jih je oz. jih bo zaprosilo za mednarodno zaščito v Nemčiji, se še ne ve. Je pa urad BAMF objavil podatke za september, da so v prvih devetih mesecih tega leta v Nemčiji dobili 303.443 zahteve za azil.

Največ, 70.000, je Sircev, 44.431 Albancev, 31.446 pa državljanov Kosova. Sledijo državljani Afganistana in Iraka (po 16.000), Srbije (22.900), Makedonije (11.700), Eritreje (7400) in Pakistana (5300).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Si že poslal ponudbo Boratu ali Cerarju?

Sem, čakam na odgovor. Mi je pa v interesu čimprej prodat, dokler je še povpraševanje. ;)

opeter ::

lexios je izjavil:

Si že poslal ponudbo Boratu ali Cerarju?

Sem, čakam na odgovor. Mi je pa v interesu čimprej prodat, dokler je še povpraševanje. ;)

Brez skrbi, zadeva bo aktualna za nedoločen čas.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Shadowstorm ::

nekje sm prebral da če bi hotl ograjo met da bi jo mogl iz kitajske naročit, nwm lohk bi mogoče sami jo nardil, je čist dost folka brez sluzb al pa za dodaten zazlusek, ki bi jo sli delat, nwm kje so kitajce najdl, k da je taka znanost... malco bi mel pa tut ze zrihtano,sam prklonl bi se pa bi mel od sendvičev pa vode dost na tleh. če bi kej organiziral, ej bi sou takoj pa zastonj, pa z veseljem bi pozru hrano k so jo stran fuknl

Shadowstorm je izjavil:

nekje sm prebral da če bi hotl ograjo met da bi jo mogl iz kitajske naročit, nwm lohk bi mogoče sami jo nardil, je čist dost folka brez sluzb al pa za dodaten zazlusek, ki bi jo sli delat, nwm kje so kitajce najdl, k da je taka znanost... malco bi mel pa tut ze zrihtano,sam prklonl bi se pa bi mel od sendvičev pa vode dost na tleh. če bi kej organiziral, ej bi sou takoj pa zastonj, pa z veseljem bi pozru hrano k so jo stran fuknl

Saj o tem je že bila debata par strani nazaj. Mi ne bomo napravili ograje. Je potrebno ustanoviti prvo komisijo za gradnjo objektov na državni meji. Tebi in nekaterim tukja ni jasno da je ustanoviti komisijo, ki da zeleno luč za izgradnjo, težje, kot pa postaviti kitajski zid.

oo7 ::

Najbolj žalostno je to, da so imeli 1 mesec časa, da bi sprejeli zakon o vojski če bi prišlo, do večjega navala ampak oni te zakone popravljajo, ko je že prepozno in še vedno jih niso dorekli to je možno samo v Sloveniji.
Če bi prišlo, do vojne in bi pol Slovenije že podrli bi naši v parlamentu še vedno spreminjali zakone Cerar bi pa še po koncu vojne razmišljal kako bi ukrepal;((

Slovenija rabi enega takega kot je Victor Orban, ki se zavzame za svoje ljudstvo in ukrepa, ko je treba ne pa, da imamo same EU lutke, ki jih briga za Slovenijo.

Cerarju je itak najbolj važno, da ga kdo iz EU pohvali kot pred 1 mesecem, ko ga je pohvalil Junker in Cerar je bil na EU srečanju cel čisto meden skoraj se je stopil ampak takrat je Cmerar imel srečo, da je šlo 90% migrantov še čez Mađarsko kaj pa zdaj, ko je Mađarska zaprla meje Cerar lahko samo razmišlja drugega ne zna.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

m0LN4r ::

Po mojem bi tut hrvati začeli naročati žico.

Jst bi jih švercal v avstrijo za dobre pare, pa mal zaslužil, pa mam glihkar avto na popravilu. Smola. A država bi lahko uredila malo to, da bi vsaj preko prevozov mi mal zaslužli.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Danes je dober dan. V Kanadi je zmagal liberalec, v Franciji Le Penovi sodijo za spodbujanje sovraštva zoper muslimane, v Sloveniji pa vojska še nima policijskih pooblastil.

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: Mavrik ()

Shadowstorm ::

PrihajaNodi je izjavil:

Shadowstorm je izjavil:

Saj o tem je že bila debata par strani nazaj. Mi ne bomo napravili ograje. Je potrebno ustanoviti prvo komisijo za gradnjo objektov na državni meji. Tebi in nekaterim tukja ni jasno da je ustanoviti komisijo, ki da zeleno luč za izgradnjo, težje, kot pa postaviti kitajski zid.

mah to je cist jasn da predn se kej nardi da je treba komisijo pa debate pa karkol se ze spomnejo, itak se pa vedno spravjo prepozno, pa pol da se še neki odločjo pa še traja....pol nakonc je pa itak ze vsega mim, pa še narobe nardijo, pol je pa treba spet čakat da bodo to oni popravl in vglavnem pol sam mutijo pa na druge kažejo kdo je kriv.

M-Power> Slovenija rabi enega takega kot je Victor Orban, ki se zavzame za svoje ljudstvo in ukrepa, ko je treba ne pa, da imamo same EU lutke, ki jih briga za Slovenijo.

Saj ga imamo in jaz ne dvomim, da ga tisti, ki vas je tako patološko strah tujcev, pridno volite. No, jaz bom prihodnjič zagotovo volil edino pametno stranko, ker so vse ostale podprle predlog vlade, da vojska dobi precejšen del policijskih pooblastil, kar je popolnoma nezdružljivo z ureditvijo EU.

Zgodovina sprememb…

ZaphodBB ::

Saj ga imamo in jaz ne dvomim, da ga tisti, ki vas je tako patološko strah tujcev, pridno volite. No, jaz bom prihodnjič zagotovo volil edino pametno stranko, ker so vse ostale podprle predlog vlade, da vojska dobi precejšen del policijskih pooblastil, kar je popolnoma nezdružljivo z ureditvijo EU.

ZL je ladja norcev.

p.s.: Nisem navdušen nad širjenjem pooblastil vojske.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

pirat ::

jaz bom prihodnjič zagotovo volil edino pametno stranko, ker so vse ostale podprle predlog vlade, da vojska dobi precejšen del policijskih pooblastil, kar je popolnoma nezdružljivo z ureditvijo EU.

Če prav vidim na spletni strani DZ je edini, ki je glasoval proti, poslanec Hanžek.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pirat ()

PaX_MaN ::

pirat je izjavil:

Če prav vidim na spletni strani DZ je edini, ki je glasoval proti, poslanec Hanžek.

To so dnevni red izglasoval...

Mr.B ::

morbo da te popravim :
#
"Begunci" ne bežijo iz Slovenije, ampak čez Slovenijo.

1.800 km za 200 EUR socialne ali 2.000 km za 400 EUR socialne. Do the math.

Socialna 1600€ je socialni minimum ki ga dobi štiričlanska brezposelna družina v Avstriji. Tako da boš znal računat tudi množenje...
Dlje ko boste plačevali influencerjem za čustveno stanje,
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.

Mr.B je izjavil:

Socialna 1600€ je socialni minimum ki ga dobi štiričlanska brezposelna družina v Avstriji. Tako da boš znal računat tudi množenje...

Kako naj bi pa ta znesek dobil "99% military-age males"?

PaX_MaN,
Kako naj bi pa ta znesek dobil "99% military-age males"?
Zelo enostavno Ima še eno ženo ter še nekaj otrok... No pa potem ne pozabi, da na otroka dobijo otroški dodatek, ta je minimalno mesečno, toliko kot dobi največji revežv sloveniji. No začne se z minimumom 150€, raste pa s starostjo in je neodvisna od dohodka..v No verjetno bo na mesec dobil več kot strojanovi :)).

Mr.B je izjavil:

Zelo enostavno Ima še eno ženo ter še nekaj otrok...

A niste rekl da otrok pa žensk ni med begunci?
Torej avstrijci talajo peneze za imaginarne ljudi?
Hm, BBL grem v Avstrijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

Gaius ::

Ja, zato nam pa ni treba dajat policijskih pooblastil vojski.

Zgodovina sprememb…

NLight ::

ZaphodBB je izjavil:

Domino efekt. Nemčija postavi ograjo, Avstrija postavi ograjo, Slovenija postavi ograjo, Hrvaška postavi ograjo, Srbija postavi ograjo... in tako vse do Grčije. Na koncu se bo Grčija zganila in začela sodelovat pri rešitvi tega sranja, ne pa samo pošiljat migrante naprej.

jype

Mr.B> Zelo enostavno Ima še eno ženo ter še nekaj otrok...

A v rukzaku?

Ko nimaš argumentov, pač žaljenje pa to. TO vam gre full dobro. Res pa je da takim pridigarjem, je matematika bila vedno španska vas, sej so vedno dobil dnar, ne glede al so delal la ne.

PaX_MaN
:: danes, 22:27:02citiraj
#
Mr.B je danes ob 22:23:43 izjavil:
Zelo enostavno Ima še eno ženo ter še nekaj otrok...

A niste rekl da otrok pa žensk ni med begunci?
Torej avstrijci talajo peneze za imaginarne ljudi?
Hm, BBL grem v Avstrijo.

Če znaš šah, je stvar zelo enostavna... Avstrijci ti dajo podporo za samskega. Potem pripelješ ženo in otroke in jih prijaviš. Potem urediš ostalo... Sedaj pa je samo stvar samih. Ali bodo delali, in skrbeli za otroke da bodo dobili free znanje, ali pa delali po modelu Strojanov podobnim. Poznam ene par takih ki živijo tu že od 91 pa ne znajo Nemško.. Ampak veš te bodo dobili Avstrijsko pokojnino, ta bo bajna za Slovenske razmere kaj šele za malo južneje.

Zgodovina sprememb…

m0LN4r ::

NLight je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Domino efekt. Nemčija postavi ograjo, Avstrija postavi ograjo, Slovenija postavi ograjo, Hrvaška postavi ograjo, Srbija postavi ograjo... in tako vse do Grčije. Na koncu se bo Grčija zganila in začela sodelovat pri rešitvi tega sranja, ne pa samo pošiljat migrante naprej.

No pa smo prišli v čase pred EU.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

NLight ::

jype je izjavil:

nebivedu> Če so iz norveške deportirali samo 7100 imigrantov, pa je kriminal upadel za 31%, je vse jasno kakšna je večina teh imigrantov.

Skratka, iz populacije skoraj 180k ljudi so izgnali malo manj kot 4%, kriminal je pa upadel za 31%. Očitno je, kakšna je večina teh imigrantov.

Deportacija ima tudi psihološki učinek. Norveška je pognala strah v kosti migrantov, ki zdaj 3x premislijo ali se splača delat štalo.

NLight> Na koncu se bo Grčija zganila in začela sodelovat pri rešitvi tega sranja, ne pa samo pošiljat migrante naprej.

Drži, tudi Grčija in Italija se bosta morali sprijaznit s tem, da bo par deset tisoč ljudi pač utonilo. To ne more bit naš problem, mi nismo Evropejci, da bi se morali sekirat zarad tega.

Mr.B> Ko nimaš argumentov, pač žaljenje pa to. TO vam gre full dobro. Res pa je da takim pridigarjem, je matematika bila vedno španska vas, sej so vedno dobil dnar, ne glede al so delal la ne.

A rukzaki so v tvoji veri prepovedani, al kako sem te užalil, ko sem vprašal, če ima ženo in otroke v rukzaku?

Dejstva, ki jih nizate, so takale:

Ni žensk in otrok, so sami mladi moški.
Za družino dobijo 1600 evrov na mesec.

V moji matematiki to znese nič evrov za družine, kaj pa v tvoji?

Mr.B> Potem pripelješ ženo in otroke in jih prijaviš. Potem urediš ostalo...

A, tako gre. Se pravi lahko pričakujemo še naval žensk in otrok? Pametno bi se bilo pripravit nanj, torej. A tistih 1600 dobijo že takoj, ali šele po prihodu družine?

NLight> Deportacija ima tudi psihološki učinek. Norveška je pognala strah v kosti migrantov, ki zdaj 3x premislijo ali se splača delat štalo.

Ja, in zagotovo so ljudi deportirali glede na narodnost, ne glede na njihovo policijsko kartoteko, ane? Najbrž so itak samo ženske in otroke, ostali se pa zdaj bojijo bit kriminalci!

Norveških državljanov pa ne morejo deportirat ne glede na njihovo kriminaliteto, zato jih tudi niso - zaprti so pa kljub temu.

Zgodovina sprememb…

Pšenični ::

NLight je izjavil:

jype je izjavil:

Deportacija ima tudi psihološki učinek. Norveška je pognala strah v kosti migrantov, ki zdaj 3x premislijo ali se splača delat štalo.

Ja sem opazil, da na Norveškem majo to zrihtan, lah bi še malo zaostrili, ampak to je verjetno stvar njihove mentalitete, finesa, kolk bojo pustili, da jim skačejo po glavi.

Situacija pri nas ni v redu, begunci čakajo na odprtem, ograjeni. To je navadna svinjarija...zjutraj so temp. blizu ničle...To bi mogli preprečit v dogovoru z drugimi državami, sam zdej se vidi, kake sosede mamo, recimo hrvate...pa tud ostali, no...

Sploh v zvezi z hrvati upam da bo marsikoga minila naivnost v zvezi z določanjem meje. Jebal nas bojo pač tolko časa, dokler se jim bomo pustili.

Zgodovina sprememb…

jype
Dejstva, ki jih nizate, so takale:

Katera dejstva sem navedel da ni mladih moških. Al mišliš da imajo otroke pri 40tih, ko se morda strga mama hotelu, kot v Sloveniji...Dejstzo tudi ostaja, da je mnogo Moških z družino, katerih družine čakajo na klic Fotra ki se je odpravil na pot uspešnega ekonomskega migranta. ČE huje Za celo družino je poskrbljeno, potem bo pa zanjo poskrbela celo novo država. In ta pač zaradi stanja v kakršenm je SLovenija, pač ni...

Zakaj zavajaš? Tamladi šele pridejo. Vse cifre bodo x3. Torej Garmanija jih vzame 800.000 oziroma 2.4000.000
««
110 / 373
»»