» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
208 / 373
»»

lexios ::

jype je izjavil:

Kolikor jaz vidim, so se tile nacisti iz Pariza itak samo poskušali boriti proti kristjanizaciji Evrope, skratka, na moč so podobni vsem tistim, ki bi begunce zapirali ven iz Evrope.

Dejmo mal resnosti fantje! Čas za hece je mimo, p. vsaj mal te neskončne empatije, ki jo baje retardirani leftiji premorete, dejte pokazat Parižanom. Vsaj tako, da se vzdržite pisanja bedarij v zvezi s tem...

jype ::

Pšenični> Upam da slediš temi. Postavili bomo ograjo do konca, da teroristi ne pridejo v Evropo in k nam. A zastopiš sploh o kom teče debata...???

Kako boste pa poskrbeli, da bo ograja ustavila le teroriste, upravičenih iskalcev zaščite pa ne?

oo7 ::

Pšenični je izjavil:

jype je izjavil:

NLight2> Zopet mešaš EU in Evropo. EU je le začasna tvorba, ki bo propadla. Vse larifari pizdarije, ki jih ti naštevaš pripadajo EU. Evropa je nekaj drugega. Evropejci smo tudi če nismo del EU. Evropa je celina in Evropejci so njeni prebivalci.

Skratka, tebe lahko vržemo ven iz EU? Pejt v Švico, ane.

PrihajaNodi> Če si rekel da greš na delo v tujini, ti bodo novi prihodki breme.

Upokojen sem, ker sem prihranil dovolj, da mi ni treba več delat. Če bom prihodke od dela kdaj imel, bom takrat razmišljal o tem, kje in kako plačat davke.

Aha, nisem vedel, da s programiranjem v par letih zaslužiš za penzijo. Zgleda da si ti odkril novo dimezijo zaslužka z tem poslom. Poleg tega pišeš da nimaš nobene nepremičnine.....in avta....zanimivo vse skupaj.

Mogoče pa živi kot migrant od tuje pomoči zato pa se tako za njih zavzema?

Pšenični ::

jype je izjavil:

Pšenični> Upam da slediš temi. Postavili bomo ograjo do konca, da teroristi ne pridejo v Evropo in k nam. A zastopiš sploh o kom teče debata...???

Kako boste pa poskrbeli, da bo ograja ustavila le teroriste, upravičenih iskalcev zaščite pa ne?

Z ustreznim postopkom registracije. Ane. Ne pa da se gremo trensport od meje do meje, vmes jih pa še ene par tisoč zgubimo.

Axbcd ::

jype je izjavil:

Ustavila bo vse. Američani bi temu rekli kolateralna škoda. Če želimo zavarovati življenja 700+ milijonov Evropejcev je treba izven evropskih ograj pustiti nekaj sto tisoč migrantov. Saj niso obsojeni na smrt. Vedno se imajo možnost vrniti v turške kampe, kjer jih čaka zastonj šotor in hrana. Če bodo 2 tedna taborili pred ograjo potem se zna zgodit, da jih zgrabijo težave povezane z lakoto. Ampak to ni več naš problem. Mi jih prisiliti ne moremo, da se vrnejo v varno Turčijo, lahko pa jim preprečimo vstop v Evropo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Axbcd ()

NLight2> Kolateralna škoda. Za dobro evropskega naroda bodo potrebne tudi manj humane poteze.

Aha, tako. V resnici si zdaj že ekvivalenten jihadistom, ker pridigaš k nasilju. No, ali pa so oni ekvivalentni nacistom, saj ni bistvene razlike.

NLight2> Če pogledamo hierarhijo je Evropa na vrhu, pod Evropo pa EU. EU je le tvorba znotraj Evrope. Torej se nahajam v Evropi, proti svoji volji tudi v EU.

Ja, pejt ven iz EU, ane. Saj EU ni po celi Evropi.

lexios> Dejmo mal resnosti fantje! Čas za hece je mimo, p. vsaj mal te neskončne empatije, ki jo baje retardirani leftiji premorete, dejte pokazat Parižanom. Vsaj tako, da se vzdržite pisanja bedarij v zvezi s tem...

Jaz nič ne pišem bedarij, jaz samo obsojam nacizem v vseh oblikah. Če se ti zdi streljanje na nedolžne Parižane problematično, potem se ti mora zdet problematično tudi pozivanje k takemu početju s strani naših fantov kolaborantov.

NLight2> Ustavila bo vse.

Žal mi je, na svoji celini ti tega ne dovolim. Če bo treba, te bom ogradil z bodečo žico, da do tega ne bo prišlo. Kolateralna škoda, jebiga.

Pšenični> Z ustreznim postopkom registracije. Ane. Ne pa da se gremo trensport od meje do meje, vmes jih pa še ene par tisoč zgubimo.

Za to pa res ne potrebuješ žice. Ravno obratno, potrebuješ kioske!

Pšenični> Aha, nisem vedel, da s programiranjem v par letih zaslužiš za penzijo. Zgleda da si ti odkril novo dimezijo zaslužka z tem poslom. Poleg tega pišeš da nimaš nobene nepremičnine.....in avta....zanimivo vse skupaj.

Ah, pojma nimaš o marsičem, tako da ni presenečenje, da tudi o denarju ne veš veliko.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

m0LN4r ::

jype je izjavil:

Naj grejo iskat zaščito drugam, jebiga.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

jype> Ja, pejt ven iz EU, ane. Saj EU ni po celi Evropi.

Imam to v načrtih. Le datum moram še izbrat.

jype> Žal mi je, na svoji celini ti tega ne dovolim. Če bo treba, te bom ogradil z bodečo žico, da do tega ne bo prišlo. Kolateralna škoda, jebiga.

Žal mi je, a v Evropi imamo demokracijo, ki temelji na 'zakonu/načelu' večine. Večina v tem primeru je na moji strani, torej proti migrantom.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Axbcd ()

PrihajaNodi ::

Upokojen sem, ker sem prihranil dovolj, da mi ni treba več delat. Če bom prihodke od dela kdaj imel, bom takrat razmišljal o tem, kje in kako plačat davke.

Samo zakaj mi lažeš? Rekel si da greš poslovno v tujino, ker v Slovenija ni naklonjena tehnološkemu razvoju. Če se gre poslovno pomeni to služenje kapitala? Ali se motim?

Welcome

Welcome

Trade Republic 38MVDVXM

zmaugy ::

Axbcd je izjavil:

jype je izjavil:

Ustavila bo vse. Američani bi temu rekli kolateralna škoda. Če želimo zavarovati življenja 700+ milijonov Evropejcev je treba izven evropskih ograj pustiti nekaj sto tisoč migrantov. Saj niso obsojeni na smrt. Vedno se imajo možnost vrniti v turške kampe, kjer jih čaka zastonj šotor in hrana. Če bodo 2 tedna taborili pred ograjo potem se zna zgodit, da jih zgrabijo težave povezane z lakoto. Ampak to ni več naš problem. Mi jih prisiliti ne moremo, da se vrnejo v varno Turčijo, lahko pa jim preprečimo vstop v Evropo.

This. Mi nismo skrbniki ljudi iz BV.

Zakaj ima francoska policija nemške avtomobile?

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Primoz ()

PrihajaNodi> Če se gre poslovno pomeni to služenje kapitala?

O davkih se imaš še veliko za naučit. Ko si zaposlen, plačuješ dohodniko. Ko investiraš, ne plačaš ničesar, dokler si ne izplačaš dividend ali nimaš dobičkov pri prodaji.

zmaugy> This. Mi nismo skrbniki ljudi iz BV.

Potem se preselite v Avstralijo, ker vaša država _je_ skrbnik ljudi iz BV: http://predlagam.vladi.si/webroot/files...

Zgodovina sprememb…

O davkih se imaš še veliko za naučit. Ko si zaposlen, plačuješ dohodniko. Ko investiraš, ne plačaš ničesar, dokler si ne izplačaš dividend ali nimaš dobičkov pri prodaji.

Poslovno ne pomeni nujno ustanoviti podjetje ali investirati pač pa tudi kot navadno delovno razmerje. Kaj si ti mislil pod poslovno pa pitaj boga. Torej boš ustanovil podjetje?

Najprej bom zrihtal plac, potem se bom ukvarjal s podrobnostmi.

Zgodovina sprememb…

Cervantes ::

Axbcd je izjavil:

jype je izjavil:

To me spominjaa na Albižane.
"Pobijte vse, Bog bo že prepoznal svoje".

jype je izjavil:

Najprej bom zrihtal plac, potem se bom ukvarjal s podrobnostmi.

Lažeš. Ne delaš tega kar na slepo.

PrihajaNodi> Lažeš. Ne delaš tega kar na slepo.

Čemu ne bi? Našel sem luštno nepremičnino ob jezeru, a to ni dovolj? Ne, nisem je kupil, zgolj najel.

Zgodovina sprememb…

Navadno poskrbiš prvo za posel. Kasneje si urediš bivanje. To greš potem bolj na trip.

Eh, to je že 15. septembra šlo skoz, kaj ga serješ.

PrihajaNodi> Navadno poskrbiš prvo za posel. Kasneje si urediš bivanje. To greš potem bolj na trip.

Penzija, halo.

Zgodovina sprememb…

A 15. septembra ste bili še pri pameti?

lexios> A 15. septembra ste bili še pri pameti?

Saj smo vedno pri pameti. Daj povej že enkrat, da kot alternativo integraciji predlagaš "not-in-my-backyard" genocid, da lahko zaključimo debato in se pretvarjamo, da druge možnosti nismo imeli.

Zgodovina sprememb…

Penzija, halo.

A to si v stebre vplačeval?

Za genocid so poskrbeli že sami! Men je sicer vseen... Lahk se jih pusti, da se še desetletja počasi koljejo med sabo (dokler ne izvažajo nasilja k nam) ali pa se jim pomaga in ISIL do konca zruka v parkirišče, "varno cono", kjer lahk pol ekonomski migranti in begunci iz "Sirije" na novo zgradijo svojo fundamentalistično državo. Da lahk čez 20 let vseskup ponovimo! ;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

AndrejO ::

Mkay?

Torej prepoved trgovanja z aretfakti naropanimi po bližnjem vzhodu in s prodajo katerih se financira ekstremiste ni relevantna stvar?

Fantje, dejte si prvo prebrat in se pol potrudit vsaj mal razmislit o predlaganem dopolnilu k zakonu, mkay? Ilegalno trgovanje bo ostalo ilegalno! Sicer pa gre za več kot zgolj urejanje trgovanja z "artefakti naropanimi po bližjem vzhodu", s "prodajo katerih se financira ekstremiste", če vrjameš! ;) Gre za spremembe nemškega zakona o varstvu kulturne dediščine, ki se jih imo uvaja brez posveta z stroko in pod taktirko "in the name of war on terror", lol... Na kratko, krčenje že pridobljenih pravic in svoboščin zgleda natanko takole, s tem pa se h ohranjanju kulturne dediščine dejansko pripomore bore malo, učinek je lahko tudi nasproten!

Zgodovina sprememb…

Darkjaar ::

AndrejO je izjavil:

Torej prepoved trgovanja z aretfakti naropanimi po bližnjem vzhodu in s prodajo katerih se financira ekstremiste ni relevantna stvar?

Tihotapljenje beguncev, ki naj bi tudi bilo povezano z financiranjem ekstremistov pa vas očitno ne moti.

PrihajaNodi> A to si v stebre vplačeval?

Vse to sem pojasnil že v drugih temah in je tukaj off-topic.

Darkjaar> pa vas očitno ne moti.

Na podlagi česa pa to sklepaš? Verjetno na podlagi tega, da nasprotujemo politiki, ki bi begunce naredila še bolj odvisne od profesionalnih tihotapcev?

Zgodovina sprememb…

GrX ::

Včasih je bil dezerter, ki jo je popihal drugam kaznovan s smrtjo.. Nekako je veljala filozofija, da si bil za družino in državo pripravljen dati življenje in umreti kot heroj. No danes tem dezerterjem dajemo zaščito, domove in jih kličemo begunci...

GrX> Včasih je bil dezerter, ki jo je popihal drugam kaznovan s smrtjo.. Nekako je veljala filozofija, da si bil za družino in državo pripravljen dati življenje in umreti kot heroj. No danes tem dezerterjem dajemo zaščito, domove in jih kličemo begunci...

Ja, v zadnjih 70 letih smo se naučili, da ljudi, ki nočejo pobijat, spoštujemo.

Zgodovina sprememb…

Vse to sem pojasnil že v drugih temah in je tukaj off-topic.

Daš link prosim?

Zgodovina sprememb…

AndrejO ::

lexios je izjavil:

Mkay?

Fantje, dejte si prvo prebrat in se pol potrudit vsaj mal razmislit o predlaganem dopolnilu k zakonu, mkay? Ilegalno trgovanje bo ostalo ilegalno!

OK, ker sem očitno preneumen, da bi razumel kaj berem, bom potreboval malo več razlage. Celo stvar sem pozorno 3x prebral in nisem našel ničesar, kar bi mi posebej zbudilo pozornost.

lexios je izjavil:

Sicer pa gre za več kot zgolj urejanje trgovanja z "artefakti naropanimi po bližjem vzhodu", s "prodajo katerih se financira ekstremiste", če vrjameš! ;) Gre za spremembe nemškega zakona o varstvu kulturne dediščine,

Za katerega trdijo, da je tudi po predlagani reviziji podoben drugim zakonom, ki jih imajo tudi druge članice v EU in v vseh pogledih bolj liberalen od direktive EU, ki omejuje trgovanje izven EU.

lexios je izjavil:

ki se jih imo uvaja brez posveta z stroko in pod taktirko "in the name of war on terror", lol...

Medresorsko usklajevanje in javna objava osnutka s ciljem pridobivanja komentarjev javnosti. Ravno tako se mi ta del "in the name of war on terror" nekako ne sešteje čisto skupaj z napisanim. Zvezna vlada je že l. 2013 parlamentu in senatu predložila poročilo skupaj s predlogom, da se zakon spremeni. Zadevo so predebatirali kulturni ministri vseh zveznih dežel in jo potrdili oktobra 2014. Sedaj, dobro leto po tem potrdilu je bil snutek na voljo za javno debato, ki je trajala od 15. septembra do 7. oktobra.

Sliši se mi kot reden postopek, ki je trajal nekaj let, zbral vsa potrebn soglasja in pravočasno vključil tudi javnost (laično in strokovno), ki ji je namenil 21 dni za posredovanje mnenj.

lexios je izjavil:

Na kratko, krčenje že pridobljenih pravic in svoboščin zgleda natanko takole, s tem pa se h ohranjanju kulturne dediščine dejansko pripomore bore malo, učinek je lahko tudi nasproten!

Ali bi lahko to malo bolje razložil? Glede na to, da se to ni delalo nekaj na hitro in glede na to, da omejitve ne izgledajo atipično in, po navedbah v besedilu, tudi ne odstopajo od prakse preostalih članic EU, ... kaj točno sem spregledal?

Primerjava s Slovenijo je takšna, da Nemčija bo za prodajo slike v drugo članico EU potrebno pridobiti dovoljenje, če je starost nad 70 let in vrednost nad 300.000 EUR. V Sloveniji so tujina izven EU in druge članice EU izenačene, dovoljenje pa je zahtevano, če je slika starejša od 50 let in ima vrednost nad 15.000 EUR.

Vir.

Skratka ne. Nimam pojma o čemu lapaš in nimam pojma, kaj ima to s trenutno begunsko krizo. Razen, če se je ta začela l. 2013, pa sem to slučajno spregledal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: AndrejO ()

World peace ::

jype :: 13. avg 2008, 10:18

CrniE> In ko bo prišlo 5,000 muslimanov na kongresni trg to opravit

Je treba tistega, ki je prisilno privedel tja žensko, takoj zapreti, ostale pa poslati domov.

Ojej, rasizem.

jype :: 10. maj 2011, 13:35
Mene veseli, da imamo takšne islamiste tudi pri nas.

Da lahko "s prostim očesom" vidimo razliko med "normalnimi" vernimi muslimani in skrajneži, ki čakajo na priložnost, da nam dostavijo božjo kazen.

Thomas leta 2008

Thomas :: 10. avg 2008, 10:52
Če bi se zgodovina nadaljevala po starem ... boljš da ne pomislite. Zaradi milijard ljudi, ki vstopajo v interakcijo ... kaos po defaultu.

Praised be Thomas

Zgodovina sprememb…

krneki0001 ::

bajsibajsi je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

pecorin je izjavil:

Martin Krpan je izjavil:

c00L3r je izjavil:

Ljudi, ki bežijo iz svojih držav zaradi takšnih in še hujših napadov radikalnih muslimanov bomo zdaj obsojali in kaznovali za te napade. Fuck logic!

Ljudje nimajo kaj bežati iz takih držav , njihova naloga in DOLŽNOST je da z takimi obračunajo doma !

20 letni mulec , ki beži ni nikakršni revež temveč izdajalec domovine in dezerter. Taski pa si zaslužijo samo 7.62 mm v čelo.

What you on, man?

Na srednji šoli smo imeli sošolca, ki je prišel iz bosne kot begunec, ker je mama zbežala z njim, oče se je pa boril naprej. Ko smo kaj bluzili po mestu in je on videl kakega drugega "begunca" ki je bil dovolj star, da bi bil v vojski, pa je raje pobegnil sem, mu je lepo povedal: ne vračaj se v bosno, ker te bom tam jaz ubil, ti si izdajalec svoje države.

Ceprav si napisal "prisrcno" zgodbico, je bolj strah vzbujajoce, kako zelo prekleto si zelite krvi. Omejeni z neskoncnimi barierami v vasih glavah, bi tezave resevali s se vec zaporami... Ker ograjevanje res prinasa odresitev za clovestvo.

Ni zgodbica, je kr realno stanje, kaj si mislijo ljudje o beguncih, ki so zbežali namesto, da bi se borili za svojo državo. To so dezerterji, ki so lastno državo izdali.

Mufasa ::

World peace je izjavil:

Thomas :: 10. avg 2008, 10:52
Če bi se zgodovina nadaljevala po starem ... boljš da ne pomislite. Zaradi milijard ljudi, ki vstopajo v interakcijo ... kaos po defaultu.

Praised be Thomas

Mož je biu precej vizionar...sanjal o pan sredozemskem Zidu afaik 10 let nazaj.
"Es ist nicht genug, zu wissen, man muss auch anwenden;
es ist nicht genug, zu wollen, man muss auch tun."
- Johann Wolfgang von Goethe

Mufasa ::

In to da zdej sem rinejo ni izključno krivda Merkelenosa pa vojne doli...penetracija interneta/mobile je bila po severni Afriki 3-svetu YoY 1000%< . Ljudje VEJO da nam je tu fajn, prej so bile to bolj na nivoju rekla-kazala / kume iz njemačke telefoniro itd.. globalizacija še v zadnje pore družbe ...

p.s.: ...da je treba tu malo več delat ko doli in mal šole več imet jim je seveda vseeno...poznajo naš socialni sistem u 0, in ta sistem tovrstne probleme mora reševati na plečih avtohtonega prebivalstva.!
"Es ist nicht genug, zu wissen, man muss auch anwenden;
es ist nicht genug, zu wollen, man muss auch tun."
- Johann Wolfgang von Goethe

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mufasa ()

jype je izjavil:

Na, preberi:

Article 1a
The Union is founded on the values of respect for human dignity, freedom, democracy, equality, the rule of law and respect for human rights, including the rights of persons belonging to minorities. These values are common to the Member States in a society in which pluralism, non-discrimination, tolerance, justice, solidarity and equality between women and men prevail.

Nč ane, večina demokratičnih evropejcev zahteva, da se ta nesmisel dopolni, izpopolni,
ker razni jypeti ne vedo kje je meja in ker so levo obarvani še izkoriščajo to neizpopolnjeno besedilo.

Ker smo v EU pošteni in upoštevano glas lastnega ljudstva -> beri: VEČINE, bomo seveda to tudi naredili.

Potem pa javni razpisi za še več vojakov, zidarje, kopalce jaška in postavljalce žic.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Jim Jones ::

Malo off topica ampak se mi zdi nenormalno naključje...

Nekdo je napisal na tujem forumu, da je igral BF3 in opazil nekaj zelo zanimivega. Neka misija v igrici naj bi potekala v Parizu kjer se bojuješ proti teroristom. Poglejte prvih 5 sekund na videu v levem spodnjem kotu. Datum je 13 November

.....

harmony ::

@Stos
Zanimivo. Se gremo teorije zarote?

Jim Jones ::

harmony je izjavil:

@Stos

Ni potrebno. Držimo se teme bo bolj pametno..... To sem objavil samo kot zanimivost...

jype je izjavil:

Saj smo vedno pri pameti. Daj povej že enkrat, da kot alternativo integraciji predlagaš "not-in-my-backyard" genocid, da lahko zaključimo debato in se pretvarjamo, da druge možnosti nismo imeli.

Torej ti predlagaš genocid nad Evropejci? Zakaj bi izbirali samo med alternativiami za sprejem migrantov? Vračanje kot vidim si kar izključil kot možnost. Alternativa integraciji je "not-in-Europe".

lexios je izjavil:

Na kratko, krčenje že pridobljenih pravic in svoboščin zgleda natanko takole, s tem pa se h ohranjanju kulturne dediščine dejansko pripomore bore malo, učinek je lahko tudi nasproten!

Ali bi lahko to malo bolje razložil? Glede na to, da se to ni delalo nekaj na hitro in glede na to, da omejitve ne izgledajo atipično in, po navedbah v besedilu, tudi ne odstopajo od prakse preostalih članic EU, ... kaj točno sem spregledal?

Teb se sliši kot reden posotpek, ki je trajal.. bla bla bla! Še pomnimo ACTA? Čak mal, a prav razumem, podpiraš praktično nekontroliran uvoz mase ljudi iz Afrike in Bližnjega vzhoda, brez dokumentov, če se prav spomnim iz tvojih komentarjev v tej temi? Ko država z še več birokracije in represije posega v privatno in civilno sfero davkoplačevalcev pa je ok in košer, ker so baje predlogi bolj liberalni od direktive in ne odstopajo od prakse preostalih članic EU? Dejmo relativizirat, ja! Samo zato, ker imajo nekje komunizem, ni potrebno da ga ponovno uvajamo še mi! Nekega dne se boste zbudili v komunistični diktaturi ne da bi sploh vedeli kako ste do tja prišli!

V Sloveniji smo zakonodajo o kulturni dediščini in varovanju narave po EU direktivi dopolnjevali lani. Najbrž bomo ZON v kratkem dopolnjevali še enkrat, da uredimo zakonodajo na področju ohranjanja narave po migrantskih poteh. Čakam, da se pojavijo členi, ki zapovedujejo kakšen tip gume morajo pohodniki imeti na gojzerjih in da uporaba pohodniških palic ni dovoljena, ker se s pikanjem v podlago povzroča dodatna erozija. Da ne nabijam o izvajanju te zakonodaje v praksi ali da so pretežni del SLO-HR meje območja določena z uredbo o posebnih varstvenih območjih (Natura 2000 in regijski parki), ki trenutno na trenutke bolj spominjajo na smetišče in vojno območje. ;((

Skratka ne. Nimam pojma o čemu lapaš in nimam pojma, kaj ima to s trenutno begunsko krizo. Razen, če se je ta začela l. 2013, pa sem to slučajno spregledal.

Kaj ima to zveze z begunsko krizo? Predvsem to, da so v predlog zakona, najbrž po naključju ob spremljanju dogajanja na BV, zašla dopolnila, ki dodatno birokratsko omejujejo privatno lastnino in uvoz iz tretjih držav. V tem sklopu je govora o "omejevanju financiranja terorizma"! Sj men tudi ni jasno, kaj ima kulturno ministrstvo opravit s terorizmom. Mogoče se hecajo!? Gre za zadeve, ki so že regulirane, predlog zakona predlaga strožje pogoje/več birokracije, vse se zajame v en koš pod ministrstvom za kulturo. Zanimivo in to v času, ko se uvaja TTIP in menda odpravlja administrativne in birokratske ovire! Mogoče pa kdo na nemškem ministrstvu meni, da je ok, če imamo znotraj EU še več birokracije in se v en koš vrže vse od zbiranja znamk, prodaje slik Picassa, ukradenih artefaktov iz Mezopotamije do nakita in izdelkov iz Maroka...

Ampak, ok, priznam, da mogoče pa predlagana dopolnila k zakonodaji pa le imajo smisel, še posebno, če predpostavimo, da se ISIS pravkar masovno uvaža tudi v Nemčijo. >:D

Si bral zakon ali uraden press info? Če mal pogooglam Nemci to že primerjajo z časi DDR, celo peticijo so sestavil, nekaj česar nekateri lani niso bili sposobni, mogoče spijo.

...man wird vielleicht in Zukunft einfach enteignet, entmündigt und im Schlimmsten Fall Kriminalisiert solche mittel ergriffen Unrechtsstaaten wie wir sie schon in der DDR erlebt haben!

Zgodovina sprememb…

Matako ::

Jim Jones je izjavil:

harmony je izjavil:

@Stos

Ni potrebno. Držimo se teme bo bolj pametno..... To sem objavil samo kot zanimivost...

Islamski ekstremisti so zelo veliki feni ideje, da bi se dalo streljaške video igre uporabiti kot močno orodje za rekrutiranje. Glede na to, da imajo precej proste roke pri izbiri datuma... zakaj pa ne bi malo začinili v tem smislu?

Ideja, da je džihad tako kot en video špil, samo da se respawnaš med devičkami se zdi tem likom naravnost odlična - je pa veliko vprašanje koliko je res dobra. Kot vsi ljudje, tudi oni delajo napako in vidijo korelacijo, kjer je ni. Recimo, ker je veliko radikaliziranih zahodnih mulimanov v samoti svojega doma jasno nabijalo vojaške igre, da bi lažje odmislili družbeno izključenost in spolne frustracije so hitro naredili povezavo "vojaške igre - džihad fan". Kao.

Še dobro, da se niso spomnili na pr0n... tako kot Momo (ok, devičke!). To bi bilo rekrutov!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

World peace ::

Jim Jones je izjavil:

Malo off topica ampak se mi zdi nenormalno naključje...

Nekdo je napisal na tujem forumu, da je igral BF3 in opazil nekaj zelo zanimivega. Neka misija v igrici naj bi potekala v Parizu kjer se bojuješ proti teroristom. Poglejte prvih 5 sekund na videu v levem spodnjem kotu. Datum je 13 November

.....

Yep. Velika protiteroristična akcija v špilu. Me nebi presnečalo, če so dobili ekstra motivacijo za svoj jihad

OttoParts ::

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj ima francoska policija nemške avtomobile?

Saj ti je Šiferca povedala (v reklami): Ker Nemci ne poznajo šale....

morbo ::

Matako je izjavil:

Islamski ekstremisti so zelo veliki feni ideje, da bi se dalo streljaške video igre uporabiti kot močno orodje za rekrutiranje. Glede na to, da imajo precej proste roke pri izbiri datuma... zakaj pa ne bi malo začinili v tem smislu?

Tole sploh ni slaba ideja za undercover / false flag operacijo.

Pod okriljem obveščevalnih služb vkup zmečeš pro-džihadistično igrico, s socialno komponento (multiplay, streaming, ipd). To potem uporabiš kot obveščevalno orodje za nadzor "zmernih muslimanov", ki so nagnjeni k ne-zmernosti in bi malo streljali nevernike v resničnem svetu. Te ljudi potem napelješ na zločin, tako kot FBI v ZDA napelje wannabe teroristke, katerim dejansko priskrbi vse potrebno za teroristični napad, in jih potem "zasači" :)

Ladje za deportacije bi bile polne. Smer, kalifat.

AC_DC ::

OttoParts
Slikano vozilo je od Belgijske policije.
"Brussel-West" oznaka na vratih, B na reg. tablici.

Ter tel. številka 101, Nemci imajo 110 za policijo.
List of emergency telephone numbers @ Wikipedia

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AC_DC ()

Matako ::

morbo je izjavil:

Pod okriljem obveščevalnih služb vkup zmečeš pro-džihadistično...

moraš se odvaditi supremacistične ideje, da edino v kombinaciji z zahodom se lahko dogaja sranje. Če je kje na svetu kaj slabega _mora_ biti zadaj ZDA, Zahod, wutevr, ker sicer.. kako bi te nedolžne, otroške ovčke lahko prišle na dan s takimi barabijami? Logično.

Veš, oni so povsem sposobni delati sranje sami. Sploh Bližnji vzhod ne rabi nobenih jenksov, da je štala. So to dokazali že ničkolikokrat skozi zgodovino, in niso še končali.

Ne vrti se vse okrog krivde in zaslug Zahoda. To je skrajno rasističen pogled, morbo!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()
««
208 / 373
»»