» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
209 / 373
»»

fantasycamp ::

"Primjećujemo da islamisti pristupaju izbjeglicama u prihvatnim centrima. Već znamo za više od stotinu slučajeva", kazao je.

Po njegovim riječima, radikalni islamisti gledaju na izbjegličku krizu kao na priliku da unovače ljude za svoje ciljeve.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/njem...

PrihajaNodi ::

Uber povišal cene, taksisti pa so vozili zastonj

Francoski taksisti so v petek zvečer pokazali solidarnost tako, da so priče napadov brezplačno vozili domov, saj so bile prekinjene številne linije podzemne železnice. Ponudnik prevozov Uber pa naj bi krizo izkoristil sebi v prid in cene povišal. Pri francoski izpostavi so to ostro zanikali.

Vir: 24 ur

Nekateri pa še vedno mislijo, kako koristen je doprinos uberja družbi.

morbo ::

@Matako, pravim da bi lahko posebej izdelana "džihadistična" igra služila kot obveščevalna platforma, s katero bi lahko nadzirali populacijo pro-džihad muslimanov, vsaj tistih ki radi špilajo strelske igre. Tak špil (s socialno komponento) bi lahko bil goldmine obveščevalnih podatkov. V stilu akcij ki jih dela FBI, ko potencialnim teroristom dostavijo ves materjal za teroristični napad, le precej širše zastavljeno.

Če, kot praviš, so islamski ekstremisti navdušeni nad strelskimi igrami kot orodje za rekrutiranje. Zakaj tega nebi obrnili nam v prid?

Gejspodar ::

Eden izmed napadalcev je bil Refigu : https://www.rt.com/news/322153-syrian-p...

Preventiva ne kurativa liberalci, preventiva ne kurativa...

Matako ::

morbo je izjavil:

@Matako, pravim da bi lahko posebej izdelana "džihadistična" igra služila kot obveščevalna platforma, s katero bi lahko nadzirali populacijo pro-džihad muslimanov, vsaj tistih ki radi špilajo strelske igre. Tak špil (s socialno komponento) bi lahko bil goldmine obveščevalnih podatkov. V stilu akcij ki jih dela FBI, ko potencialnim teroristom dostavijo ves materjal za teroristični napad, le precej širše zastavljeno.

Če, kot praviš, so islamski ekstremisti navdušeni nad strelskimi igrami kot orodje za rekrutiranje. Zakaj tega nebi obrnili nam v prid?

Kot sem že namignil, problem lažne korelacije. Hej, nadebudni šahidi imajo še raje pr0n ... zakaj ne bi uporabili torej tega? Za Islam je to zelo dobro delovalo v zgodnjih letih. Islam se je širil pogosto z obljubo f00ka, zakj misliš, da so Turki tako radi hodili v naše kraje? ;)
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

World peace ::

Gejspodar je izjavil:

Eden izmed napadalcev je bil Refigu : https://www.rt.com/news/322153-syrian-p...

Preventiva ne kurativa liberalci, preventiva ne kurativa...

2 sta bila refuđiz

morbo je izjavil:

Saj je že, harmoney je že paranoičen glede weba, če je slučajno kaj preveč terorističnega gledal.

Zgodovina sprememb…

morbo ::

Matako je izjavil:

Hej, nadebudni šahidi imajo še raje pr0n ... zakaj ne bi uporabili torej tega? Za Islam je to zelo dobro delovalo v zgodnjih letih. Islam se je širil pogosto z obljubo f00ka, zakj misliš, da so Turki tako radi hodili v naše kraje? ;)

Ok, samo ne vem na kakšni platformi boš pr0n ponudil ekstremistom, tako da bi to koristilo za obveščevalno dejavnost in preprečevanje terorizma? Govorim o tistih ki so že prisotni v EU.

"Realistična" videoigra kot orodje za virtualni trening in rekrutiranje, bi bila veliko bolj uporabna platforma.

oo7 ::

Nekdanji obveščevalec napovedal evropski 11. 9. Kaj sedaj sledi po njegovih napovedih?

http://nova24tv.si/aktualno/nekdanji-ob...

oo7 je izjavil:

Nekdanji obveščevalec napovedal evropski 11. 9. Kaj sedaj sledi po njegovih napovedih?

Mogoče te bi presnetilo

Ja. Jaz verjamem, da kar mnogo ljudi v turbanih čepi v jamah in hišah in načrtujejo teroristične "podvige", kakor so se zgodili v New Yorku, Tel Avivu, Madridu, Londonu ... in kakor se dogajajo dnevno v Iraku, Afganistanu, Pakistanu ...

Mislim tudi, da vsak človek pri zdravi pameti ve, da je to tako.

Hkrati tudi vem, da vas je cel kup enih bluzatorjev ki razglašate, da to sploh ne obstaja in da so vse te kontrole namenjene temu, da vas "vlada zatira".

To, da ti bo nekdo za vstop na letalo obvezno gledal "u šupak," pač ni enako praznjenju žepov in odlaganju pasa s hlač. Razen seveda, če si zelo zmedena oseba, pol je to isto.

Ravno zato, da to KLJUB realni teroristični grožnji ne bi bilo potrebno, so takele mašine blagoslov.

A ti si tko moten, da ne ločiš med skeniranjem in "podrobnimi pogledi"?

Zgleda.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zgodovina sprememb…

spremenil: Thomas (20. jan 2010 ob 13:03)

Isotropic ::

tole je daleč od 11.9.
je bilo pa itak jasno, da bo prej ali srej prišlo kaj.

Zgodovina sprememb…

Darkjaar ::

Spajky ::

oo7 je izjavil:

Nekdanji obveščevalec napovedal evropski 11. 9. http://nova24tv.si/aktualno/nekdanji-ob...

Heh, saj sem tudi jest pred časom v tej temi povedal, kaj se utegne zgodit/naštimat ob priliki ... pa nisem edini :

http://humansarefree.com/2015/11/9-reas...
http://humansarefree.com/2015/11/the-se...

Kmalu bodo pa "illumitati" preko njihovih proxy politikov (NWO style) objavili "the situation is under kontrol" : sprejemali se bodo zadeve kot v ZDA, da nam ukradejo svobodo tudi v EU, direkt ali indirekt. Vse zaradi "teroristov" med begunci etc. .. Problem-reakcija-Rešitev! ...

Ko se bo pa malo pomirilo pa bodo po ovinkih rekli: "Don´t Worry, Everything is OK ... Keep Shopping" (be a good Consumer) ...

Trapasti migranti, ki so padli na finto pa šli na tako dolgo pot, pa ostali večinoma na nikogaršnji zemlji .. pol pa bo še kakšen revolt med njimi ... in spet bo "naša" Cmerava/vodena vlada nepripravljena ;( ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Na G20 pa super okrepljen nadzor. Kaj ga biksajo, kot da so protestniki kdaj prej imeli možnost vreči gnila jabolka v prostozidarje.

harmony ::

Spajky je izjavil:

oo7 je izjavil:

Nekdanji obveščevalec napovedal evropski 11. 9. http://nova24tv.si/aktualno/nekdanji-ob...

Ce je to res kar je napisano, potem bo res stala. Sam si ne bi zelel nobenega radikalnega islama. To so tako imanovane haridzije, katere so bile prisotne tudi v zgodnjih casih Islama. Celo halife so dajali te ljudi ubijati, ker so dejansko verjeli, da so celo boljsi od Mohameda...skratka zelo nevarna ideologija.

ZaphodBB ::

Heh, saj sem tudi jest pred časom v tej temi povedal, kaj se utegne zgodit/naštimat ob priliki ... pa nisem edini :

Če bomo tako vestno nadaljevali s pisanjem v to temo bomo slej ko prej spisali zbrana Shaekspearjeva dela.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

harmony je izjavil:

Spajky je izjavil:

oo7 je izjavil:

Ce je to res kar je napisano, potem bo res stala. Sam si ne bi zelel nobenega radikalnega islama. To so tako imanovane haridzije, katere so bile prisotne tudi v zgodnjih casih Islama. Celo halife so dajali te ljudi ubijati, ker so dejansko verjeli, da so celo boljsi od Mohameda...skratka zelo nevarna ideologija.

Jaz sem predlagal da sem ji dodeli potne liste. Pa so očitno brali slo - tech in moj nasvet upoštevaili.

eric_cartman ::

ZaphodBB je izjavil:

Če bomo tako vestno nadaljevali s pisanjem v to temo bomo slej ko prej spisali zbrana Shaekspearjeva dela.

Nekaj pa bo od tega.. Vsaj miljonkrat bo napisan stavek: "I told you so!"

Pravzaprav je bilo le še vprašanje časa kdaj se bo to zgodilo kar se je v petek. Od zdaj naprej bo samo še v bolj pogosti frekvenci.

V rit z vso humanitarnostjo, če s tem, ker smo rešili 10.000 ali pa celo 100.000 drugih ljudi, izgubimo svojih 120. Nekateri pravijo temu kolateralna škoda za večje dobro?..Ne vem zakaj.. Jaz pravim temu norost. V prvi vrsti bi morale države zaščitit nas. Dokler ni tega, pač ne more bit milosti za druge.

Glede na današnje stanje pa se utegne še za božične praznike kaj zgoditi. Veseli december pač ne bo več tako vesel.. Resno upam, da ne bom čez 1 mesec tako kot mnogo drugih spet pisal: I told you so.

V rit z vso humanitarnostjo, če s tem, ker smo rešili 10.000 ali pa celo 100.000 drugih ljudi, izgubimo svojih 120. Nekateri pravijo temu kolateralna škoda za večje dobro?..Ne vem zakaj.. Jaz pravim temu norost. V prvi vrsti bi morale države zaščitit nas. Dokler ni tega, pač ne more bit milosti za druge.

se strinjam, življenja Slovencev nad EU predpisi!

Lepo da nekdo ki je bil islamist pove resnico, da to ni samo problem zunanje politike ampak ideologije ki je fizično prenesena sem!

prox ::

>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|

AC_DC ::

fantasycamp
ex islamist je tako ex mob member.
No such thing.

SambaShare ::

Mimogrede zadnje čase se v družbi ustvarja nevarna ideja, da je ISIS kriva za te migracije, zdaj po Franciji sploh. Bojda samo da porazimo ISIS pa bo baje konec vseh naših tegob. Zelo narobe.

krneki0001 ::

oo7 je izjavil:

So pa kr veliko popravili od originala.

AC_DC je izjavil:

fantasycamp
ex islamist je tako ex mob member.
No such thing.

Ne veš nič o njem, on zdaj dobija grožnje smrti ker kritizira Islam, bil je pa tako globoko v fundamentalizmu da je bil v ječi v Egiptu..

lexios ::

SambaShare je izjavil:

Mimogrede zadnje čase se v družbi ustvarja nevarna ideja, da je ISIS kriva za te migracije, zdaj po Franciji sploh. Bojda samo da porazimo ISIS pa bo baje konec vseh naših tegob. Zelo narobe.

Ay, it`s fucked up, while a bunch of psychopats is running the world:

prox je izjavil:

https://www.facebook.com/MPACUK1Ummah/v...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

Darkjaar ::

fantasycamp je izjavil:

Lepo da nekdo ki je bil islamist pove resnico, da to ni samo problem zunanje politike ampak ideologije ki je fizično prenesena sem!

Izjemen mož in eden redkih, ki zna dobro debatirati na temo islama.

Mr.B ::

Sedaj so pa iluminati krivi, za odgovorno ravnanje levičarjev, ki niso ukrepali takoj, ko so ugotovil da je večina beguncev dejansko ekonomski migranti, ki bodo v EU živili od česa že ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

MrStein ::

PrihajaNodi je izjavil:

Uber povišal cene, taksisti pa so vozili zastonj

Francoski taksisti so v petek zvečer pokazali solidarnost tako, da so priče napadov brezplačno vozili domov, saj so bile prekinjene številne linije podzemne železnice. Ponudnik prevozov Uber pa naj bi krizo izkoristil sebi v prid in cene povišal. Pri francoski izpostavi so to ostro zanikali.

Vir: 24 ur

Nekateri pa še vedno mislijo, kako koristen je doprinos uberja družbi.

Nekateri mislijo. Nekateri pa ne.
(imena ne morem boldati, je pa vsaj podčrtan)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

Meni je še vedno zanimiv odziv humanitarcev. Od včeraj samo še lepijo razne FB novice in faktoide, kako islam ni kriv, kako so samo vsi glih, kako so bili med pariškimi žrtvami tudi muslimani (duh, res neverjetno!) in to in ono v neskončnost. Pa seveda kako je vse skupaj zarota Zahoda.

Recite karkoli, samo to ni zdrav odziv. Ja, saj mi tudi tu prijavimo kako zarotniško in kdaj malo pochemtrailamo.... ampak ko imaš histerično opravičevanja v obliki obtožb (kot neke vrste čustveni ščit), zdraven pa še trdiš, da nisi aktivist ampak neideološki "profesionalec" ... potem to ne more biti več gladko.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Cervantes ::

Tudi za komuniste so bili težki časi, ko je komunizem padel.
Rabimo pa en guantanamo. Predlagam kar Lesbos.

Isotropic ::

uber je to ze v sydneyu naredu

Meni je še vedno zanimiv odziv humanitarcev. Od včeraj samo še lepijo razne FB novice in faktoide, kako islam ni kriv, kako so samo vsi glih, kako so bili med pariškimi žrtvami tudi muslimani (duh, res neverjetno!) in to in ono v neskončnost. Pa seveda kako je vse skupaj zarota Zahoda.

Kaj si pa pričakoval? Da bodo humanitarci priznali, da jim je že bolj všeč ograja? Kar je men zanimivo so tricolor profilne slike med Ahmedi in Momoti na FB in parole: "Terorism has no religion"! Smešno za crknt, čeprav ajd, vsi dezerterji le niso teroristi, tako kot vsi predstavniki RKC niso pedofili. ;) Ampak kot pravi Žižek, Islam je postal tabu, ne smeš ga kritizirat! Jure ve o čem govorim. >:D

Karaya 52 ::

Če vse življenje živiš v multikulti utopiji in jo braniš vsak dan na Facebooku potem je res nerodno nekega novembrskega dne priznati zmoto. Obratno. Večina naredi "double down". Obrambni mehanizem. Je vsaj podzavesti jasno, da so z držanje štange tem islamistom in širjenjem utopije pomagali prispevati k Bataclan pokolu. Poglejte Junckerja. Njegova kariera je ogrožena in zdaj ga grabi panika. No, lahko bi mu bilo huje. Če bi ga npr. v Bataclanu razstrelil islamist.

Zgodovina sprememb…

Medtem naša srebrna lepotica raste in se razvija.
http://www.rtvslo.si/begunska-kriza/ogr...
Samo... kdaj bo pa dobila kako stranko? Ker zaenkrat je še... devica!
/\/\.K.

Heavy ::

Matako je izjavil:

Medtem naša srebrna lepotica raste in se razvija.
http://www.rtvslo.si/begunska-kriza/ogr...
Samo... kdaj bo pa dobila kako stranko? Ker zaenkrat je še... devica!

Ni več nedolžna, en bumbar je že plezal skozi njo

http://www.24ur.com/novice/slovenija/zi...

eric_cartman ::

Ni več nedolžna, en bumbar je že plezal skozi njo

http://www.24ur.com/novice/slovenija/zi...

Tale Adi nima pošlihtanih vseh koleščkov v glavi. Ograja ni zato, da se pleza čez njo. Torej zakaj to počne?

Razlaga: Joj kako ostre britvice ima tale ograja.. Trga hlače.. Ja budalo.. Če pa je mišljena zato, da folk čez ne pride. Kaj nej dajo stiropor pa volneno prejo gor???

Tale Adi nima pošlihtanih vseh koleščkov v glavi. Ograja ni zato, da se pleza čez njo. Torej zakaj to počne? ... Če pa je mišljena zato, da folk čez ne pride.

Tega ne moreš vedet, dokler ne sprobaš! ;)

Bojim se, da ste preprosto narobe razumeli, to ni ukrep proti! Namen ni preprečit prihoda migrantov, ki jih v obnošenih luknjastih čevljih velikokrat zebe... Vsaka ograja zgolj ščiti intimnost in je že od nekdaj jasen znak zasebnosti, pokazatelj posesti. Ampak, ne se razburjat, tudi teoristi so v osnovi (dobri) ljudje, ki cenijo intimo, mogoče mal bolj naivni in fanatični, skor tko kot naši humanitarci. Gladki ali ne, vsi smo dobrodošli!

Zgodovina sprememb…

Tole je evropski 9/11. Obrambni minister je izjavil: "Francija je v vojni". Enako kot so američani storili po 9/11 in napadli Afganistan. Koga se bo napadalo sedaj? Srbijo, ker jih je spustilo skozi?

Martin Krpan ::

jype je izjavil:

Pšenični> Upam da slediš temi. Postavili bomo ograjo do konca, da teroristi ne pridejo v Evropo in k nam. A zastopiš sploh o kom teče debata...???

Kako boste pa poskrbeli, da bo ograja ustavila le teroriste, upravičenih iskalcev zaščite pa ne?

Moške iskalce zaščite od 17 do 60 let je treba oborožiti in poslati nazaj domov , pa naj si sami v borbi ustvarijo sistem po svojih željah.
Če pol miljona "sircev" ne more obračunati z za ene Stožice ISIS-ovcev potem pa si ne zaslužijo živeti.

PaX_MaN ::

PrihajaNodi je izjavil:

Obrambni minister je izjavil: "Francija je v vojni".

Francija je v vojni najkasneje od septembra letos, verjetneje pa že kar celo leto.
Also, temo si sfalil.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

Martin Krpan ::

PrihajaNodi je izjavil:

Upokojen sem, ker sem prihranil dovolj, da mi ni treba več delat. Če bom prihodke od dela kdaj imel, bom takrat razmišljal o tem, kje in kako plačat davke.

Samo zakaj mi lažeš? Rekel si da greš poslovno v tujino, ker v Slovenija ni naklonjena tehnološkemu razvoju. Če se gre poslovno pomeni to služenje kapitala? Ali se motim?

Vklopi prevajalnik !;( V prevodu to pomeni : delam na črno , da mi ni potrebno plačevati davkov in od države še potegnem socialne transferje !
Ti "humanisi" so taki kalibri :

JU ŽE IMA
Prijatelja Gorenjca v pogovoru:
"Če bi imel dve hiši, ali bi mi dal eno?"
"Veš da bi ti jo dal!"
"Če bi imel dva avtomobila, ali bi mi dal enega?"
"Tudi avto bi ti dal!"
"In če bi imel dve srajci, ali bi mi dal eno?"
"Ne, to pa ne."
"Zakaj pa ne?"
"Ker dve srajci imam."

3p ::

Pšenični je izjavil:

Pro_moted je izjavil:

http://www.reporter.si/svet/prevzela-od...

"Policija je identificirala enega od napadalcev, gre za Francoza, ki je znan obveščevalnim službam - Nosilec sirskega potnega lista, najdenega pri enem od napadalcev v Parizu, je bil 3. oktobra kot begunec registriran v Grčiji - V povezavi z napadi v Parizu več aretacij v Belgiji - Po napadih v Parizu v bolnišnicah 300 ljudi, 80 v kritičnem stanju."

Nimamo kaj, lepo se vse skupaj odvija.

To je sigurno pomota. V evropo in k nam namreč prihajajo le odvetniki in inženirji, inovatorji, ki bodo delali za naše in nemške penzijone. Pri nas jih imamo že okoli 20.000, za katere ne vemo kje so, prišli pa so k nam...lahko bi jim rekli "skriti talenti" oziroma inovatorji..

Opazil sem tud, da levi troli počas odhajajo z te teme......zdej je pač postala zadeva resna..

Ne, levi troli smo zadevo prespali, počakali smo, da se oglasijo "moralne avtoritete" naroda, zdaj pa naprej.
Tema je resna že ves čas (letos nekaj tisoč mrtvih v sredozemskem morju). A za nas odziv namreč ni tako organski, kot za desnico, ki je poleg ISISa najbrž edina navdušena nad dogodkom, verjamem da ne nad pokolom samim, a gotovo nad njegovim potencialom za vzpon desnice.

Mislim, da je več kot enemu tule jasno, da je teroristični napad, kot se je zgodil v Parizu, točno to kar ISIL potrebuje. Kalifatu se je malo zataknilo. Nasprotniki se kar vrstijo, sicer ne sodelujejo med sabo, le ISILa nihče s vplivom ne podpira.

Še več. ISISu se dogaja točno to, kar se je dogajalo v vzhodni Evropi: državljani teh držav, ki so dočakali to blaženo najboljšo ureditev, bežijo kakor vejo in znajo. In kake sklepe lahko potegnemo iz tega?

1) Muslimani bežijo pred ISISom. Očinto niso kar vsi džihadisti.
2) Teza, da doživljamo "invazijo", ki bo s samo številčnostjo uničila Evropo, ni v skladu s tem napadom. Ta napad dejansko škodi muslimanom v Evropi (alias "invaziji").
3) Teza, da so za dogodek krivi begunci (in levuharji, ki jih podpiramo), ne drži vode, mogoče šnops. Begunci pred ISISom bežijo. Hočete, da ravnamo ISISu všečno, in njihove bežeče ovčice pošljemo nazaj? Kaj si ISIS misli o beguncih tule.

4) Da, to da se migranti po Evropi sprehajajo nepopisani (brez dokumentov), je problem. In to naš, ker zadeve ne uspemo urediti. Kot pa kaže, tudi zelo natančno popisovanje ne bi moglo preprečiti tega terorističnega napada, glede na to, da je omenjeni terorist dokumente imel. In najbrž dejansko prihaja iz Sirije.

in nenazadnje:
5) Beguncem ne pomagamo, zato ker je lahko, in zato, ker nas bodo zato vsi imeli radi, ampak zato ker je tako prav.

Če se vrnemo na v teh krajih tako popularne partizansko bele teme. Ko so se partizani uprli okupatorju, je ta začel streljati talce. Bi bilo zato potrebno potamaniti parizane?

SambaShare ::

3p je izjavil:

1) Muslimani bežijo pred ISISom. Očinto niso kar vsi džihadisti.

Nihče ni rekel da so. Večina jih je "zmernih muslimanov", kar vseeno ne sodi v Evropo. Mi hočemo samo tisti manjšinski del ki s do zdaj sem prihajal z vizami. Tam je lahko govora o neki uspešni integraciji.

Zgodovina sprememb…

Še več. ISISu se dogaja točno to, kar se je dogajalo v vzhodni Evropi: državljani teh držav, ki so dočakali to blaženo najboljšo ureditev, bežijo kakor vejo in znajo. In kake sklepe lahko potegnemo iz tega?

Kakšne sklepe ste potegnili ob smrti Bin Ladna in boja proti Al kaidi? Da so problem predvsem zradikalizirani islamisti in je v resnici islam religija miru? Torej, če z obličja Zemlje zradiramo ISIS in podpornike je problem rešen? Da teroristi nimajo religije? Ali morda, da smo sami krivi? ;((

Teza, da so za dogodek krivi begunci (in levuharji, ki jih podpiramo), ne drži vode, mogoče šnops. Begunci pred ISISom bežijo. Hočete, da ravnamo ISISu všečno, in njihove bežeče ovčice pošljemo nazaj? Kaj si ISIS misli o beguncih tule.

Kaj si ISIS misli je vseeno, to da so se nekateri teroristi pomešali med begunce pa je dejstvo. Vprašanje zgolj kolikšen delež in kako ukrepati v zvezi s tem... Zihr tko, da rečemo, vsi so dobrodošli pa naj policija post mortem pol ureja dalje? ;((

Da, to da se migranti po Evropi sprehajajo nepopisani (brez dokumentov), je problem. In to naš, ker zadeve ne uspemo urediti. Kot pa kaže, tudi zelo natančno popisovanje ne bi moglo preprečiti tega terorističnega napada, glede na to, da je omenjeni terorist dokumente imel. In najbrž dejansko prihaja iz Sirije.

Fuck logic! Tko kot zgodbe o integraciji...

Tema je resna že ves čas (letos nekaj tisoč mrtvih v sredozemskem morju).

Odjebi s tem. V Afriki vsak dan umre na stotine podhranjenih otrok, ti se pa s hrano bašeš najmanj 3x na dan...

Zgodovina sprememb…

Reycis ::

Mr.B je izjavil:

Sedaj so pa iluminati krivi, za odgovorno ravnanje levičarjev, ki niso ukrepali takoj, ko so ugotovil da je večina beguncev dejansko ekonomski migranti, ki bodo v EU živili od česa že ?

Iluminati so krivi, da so jih zmanipulirali/podkupili/izsiljevali, da to storijo. Jaz se spomnem, ko sem kakšnih 20 let nazaj prvič slišal o Iluminatih sem se samo smejal. Kakšna teorija zarote nekaj.

Ampak če pogledaš samo zunanjo politiko nekaterih zahodnkih držav potem že začneš sumit, da je mogoče res. Potem pa še prebereš knjigo "The Protocols of the Elders of Zion", ki so jo Rusi ponesreči odkrili leta 1901 pa pogledaš kaj se dogaja danes potem pa nimaš več nobenega dvoma, da je zadeva zelo zelo zelo resnična.

Srečni smo lahko, da imamo internet, socialne medije, telefone s kamerami, ki so jih razkrili njih in njihova kriminalna dejanja mnogo prej kot so se oni želeli razkriti. In tudi, da imamo Putina, ki je že podstavil francoza v kolesje njihovega zlobnega načrta. Še vedno si bomo morali svobodo za svoje potomce izboriti sami.

Reycis je izjavil:

Srečni smo lahko, da imamo internet, socialne medije, telefone s kamerami, ki so jih razkrili njih in njihova kriminalna dejanja mnogo prej kot so se oni želeli razkriti. In tudi, da imamo Putina, ki je že podstavil francoza v kolesje njihovega zlobnega načrta. Še vedno si bomo morali svobodo za svoje potomce izboriti sami.

No jaz bi dodal, da smo lahko tudi srečni, da imamo napredne, razsvetljene komentatorje, ki so razkrinkali te iluminate kot džejms bondi. Na vse so mislili, pokvarjenci, le na to, da bo nek "majk" pogledal prave YT klipe in jih razkrinkal kot mačke. Res, blagor nam - tenko bi piskali sicer.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Danes je bil menda tudi "spopad" med ljubitelji in nasprotniki gostov.

http://www.rtvslo.si/begunska-kriza/obr...

Ravno nek armageddon to ni bil. Psi lajajo karavana (beguncev) gre dalje.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Danes je bil menda tudi "spopad" med ljubitelji in nasprotniki gostov.

Žalostno pravzaprav! Tole mislim: "so se spopadli z lesenimi deskami".

Predstavljaj si začudenje gostov ob tem prizoru. Prideš v državo, ki naj bi bila del civilizacije, Evropskih vrednot, napredka, tehnologije... Ljudje pa se še vedno tepejo z lesenimi deskami.

Zgodovina sprememb…

Mr.B ::

Če bi se levičarji do migrantov obnačale kot se mora, in bi dejansko se ukvarjala le z dejansko tistimi ki bežijo "iz sirije" bi zadeve bile pod nadzorom. Sedaj bodo neodgovornost plačali vsi.

Izgovor na temo da Albanci , pakistanci in ostalih 70% ne sircev,bežijo pred nevem čem, oziroma Jype govori iz lastnih izkušenj kao zaradi korupcije, je lep izgovor za dejansko neodgovornost. Sedaj pač imajo veselje ravno tisti, ki so najbolj radikalni.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Bežijo pred rezultati njihovih lastnih politik in verovanj.

Matako je izjavil:

Reycis je izjavil:

No jaz bi dodal, da smo lahko tudi srečni, da imamo napredne, razsvetljene komentatorje, ki so razkrinkali te iluminate kot džejms bondi. Na vse so mislili, pokvarjenci, le na to, da bo nek "majk" pogledal prave YT klipe in jih razkrinkal kot mačke. Res, blagor nam - tenko bi piskali sicer.

Ni dvom boljši kot takojšne zaupanje? Če si povprečen moški, okoli katerega se vleče res huda beyba ne pomisliš da nekaj ni ok? To da, nam medi lažejo in cenzurirajo se zdi ok? To da ima enbalaža od kosmičev vgraje čipe tudi?
Nevem no, jaz sem skeptičen, včasih še sebi težko zaupam.
««
209 / 373
»»