Forum » Pomoč in nasveti » ATA66 problem z bootanjem
ATA66 problem z bootanjem
alien-w ::
Imam ATA66 controller na ABIT BE6-II pa lepo priklopim disk DTLA 20GB od IBMja gor, pa zalaufam, v biosu nastimam, da naj boota iz UDMA66, pa zalaufam, pa pride do preverjanja diskov v ATA66, pa ga zazna, sam winsi se pa ne zalaufajo. Kwa je lohk problem?
ChiefThunder ::
hmm... proglasi uno particijo na katerih maš winse za aktivno, pa pravilno naštimi zaporedje (C:,D:...)... mogoče bo pomagal.
bastadu ::
HPT366 na Abit BE6-II je imel strašne probleme z nezdružljivostjo z DTLA diski... Ta problem sem imel tudi jaz... mašina je kr naprej zmrzovala pol sem pa si potegnil z neta beta driverje za HPT366, ki so imeli to popravljeno, sedaj je pa vredu...
P.S.: kere winse pa maš gor?
P.S.: kere winse pa maš gor?
bastadu ::
Driverje, ki podpirajo IBM DTLA diskev na HPT366 najdeš tukaj!
P.S.: Driverji so seveda beta, ampak kajpapol, sam da delujejo tak kot je treba...
P.S.: Driverji so seveda beta, ampak kajpapol, sam da delujejo tak kot je treba...
miranpozar ::
alien-w ::
aha, hvala, bom sprobal.
Miran: plata dela se kr ok, matra jo samo, ce comp ugasnem pa takoj za tem spet przgem. Ni mi se cist jasno, sam bom probal pogruntat. TNX za servis
Miran: plata dela se kr ok, matra jo samo, ce comp ugasnem pa takoj za tem spet przgem. Ni mi se cist jasno, sam bom probal pogruntat. TNX za servis
miranpozar ::
Jah... za Abitke je znano, da so zelo občutljive na kakovost napajanja. Probaj s kakšnim drugim KVALITETNIM napajalcem!
Pa BIOS flashaj. S tem nadgradiš tudi BIOS HPT kontrolerja, kar zna pomagat pri problemu z diskom.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Pa BIOS flashaj. S tem nadgradiš tudi BIOS HPT kontrolerja, kar zna pomagat pri problemu z diskom.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Abit BE6II (HPT366) in IBM DTLAOddelek: Pomoč in nasveti | 1803 (1589) | bastadu |
» | veliika tezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1430 (1244) | alien-w |
» | Počasen HDD???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1462 (1291) | miranpozar |
» | DMAOddelek: Pomoč in nasveti | 1553 (1340) | ||_^_|| |
» | hpt370Oddelek: Strojna oprema | 1600 (1461) | MadMax |