Forum » Pomoč in nasveti » ugasanje med igranje.
ugasanje med igranje.
roccat ::
Nalozil sem novi pes. Nikoli prej mi ni ugasal pac ko grem kaksne 2-3 tekme zapored mi ugasne? Rac ima vse zahteve ko jih igrica zahteva?
eric_cartman ::
Lahko se ti pregreva ali pa je napajalnik že malo švoh.. Najprej upoštevaj zgornji nasvet, potem pa dalje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eric_cartman ()
Kurzweil ::
Naloži free program CPUID HWmonitor in preveri temperature komponent po recimo eni odigrani tekmi. Če se karkoli giblje med cca 85-100 stopinjami (odvisno koliko imaš nastavljen reset zaradi pregrevanja). Javi, kakšne so temperature. Temu dajem največ možnosti.
Potem pa je lahko kriv tudi napajalnik, kakšni kondenzatorji na plati in podobno, najprej pa izloči prvo stvar, ki jo predlagam.
Potem pa je lahko kriv tudi napajalnik, kakšni kondenzatorji na plati in podobno, najprej pa izloči prvo stvar, ki jo predlagam.
roccat ::
In kaj bi rad sedaj povedal, sem vse popolnoma razumel že v tvojem prvem postu. Še enkrat bom ponovil, nekje po eni odigrani tekmi alt+tab in v programu CPUID HWmonitor preveri temperature grafične, procesorja in ostalega. Upam, da sedaj razumeš, namreč če se stvari v računalniku pregrevajo, se slednji zaradi varnosti, da se komponente ne zažgejo resetira komp, je zdaj kaj bolj jasno, ali se ti preprosto ne da?
in kaj si ugotovil, po kakšnih 15 min igranja, kakšne so temperature posameznih komponent?
eric_cartman ::
Torej kot sem že omenil v drugem postu. Lahko je krivo pregrevanje katerekoli od komponent, lahko pa je kriv napajalnik. Najprej konkretno spihaj komponente, pa boš potem videl ali ti bo še vedno ven metalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Warning: H/W Monitor Status AbnormalOddelek: Pomoč in nasveti | 3847 (2099) | SG_101 |
» | računalnik freezne ampak slišim zvokOddelek: Pomoč in nasveti | 1324 (1039) | loveJDM |
» | Napajlnik- previsoka napetost?Oddelek: Pomoč in nasveti | 744 (526) | gradbenik35 |
» | Prenosnik se mi pregreva hitro po zagonu - iščem serviserjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2745 (2201) | daljinec |
» | Težave z ATI Radeon HD 4870x2Oddelek: Strojna oprema | 2624 (1750) | Robert_S |