Forum » Pomoč in nasveti » nonstop se mi resetira racunalnik
nonstop se mi resetira racunalnik
rimljan ::
racunalnik mi deluje cca.15 minut nato se mi resetira in mi dela par minut in spet reset,dokler se mi po nekajkratnem resetiranju ne ustavi pred zacetno sliko.ce pustim racunalnik nato nekaj casa pri miru,gre potem spet vse enako od zacetka!sem pregledal ram z memtestom in mi je nasel napake sem ga sel vceraj zamenjat,
vstavim nov ram spet vse isto (spet se pojavijo napake).zdej ostane samo se proc in plata (je kak tak program da lahk stestiram to dvoje,ker mi ni compa na servis za vozit),napajalnik po mojem ni! sicer mam pa Durona 750 (temp je cca.40-46 stopinj) na njem je Majesty 5 in pasta ter asusovo plato A7S333.vcasih pa se po resetu nic ne pojavi samo dolgi piski (enako kot,da ne bi bil ram dobro vstavljen)?
je kdo imel podobne probleme,aja uporabljam windows xp
aja se to v nedeljo mi racunalnik deloval cca.1 uro brez problemov
vstavim nov ram spet vse isto (spet se pojavijo napake).zdej ostane samo se proc in plata (je kak tak program da lahk stestiram to dvoje,ker mi ni compa na servis za vozit),napajalnik po mojem ni! sicer mam pa Durona 750 (temp je cca.40-46 stopinj) na njem je Majesty 5 in pasta ter asusovo plato A7S333.vcasih pa se po resetu nic ne pojavi samo dolgi piski (enako kot,da ne bi bil ram dobro vstavljen)?
je kdo imel podobne probleme,aja uporabljam windows xp
aja se to v nedeljo mi racunalnik deloval cca.1 uro brez problemov
Lith ::
ehm, se je enem kolegu tud tako dogajalo, da se je comp. zagnal, prišel do windows logo in zmrznil... pa smo tut gledal temp. pa je blo za 900MHz Durona do 50 C, pa ni pomagal napajalnik, RAM-i.... plata... pol pa smo zamenjal CPU hladilnik z ventilatorjem 8 cm in glej no glej, računalnik je že 1 mesec zdrav ko 'hren'... aja, pa stari hladilnik smo mazali s pasto... pa enostavno ni dovolj dobro prilegal procu. in ni bilo učinkovitega hlajenja, čeprav je odvajal toploto. Upam, da boš lahko kaj rešil...
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
hvala za nasveta,danes popoldne bom sel kolegu s kisto,pa bom preskusil njegov napajalnik in graficno! pa bom videl ce bo kej bolje,ce ne bom poskusil z drugim hladilnikom,hec je v tem da mi je ze enkrat na drugi plati crknil najprej procesor zatem pa se plata tudi duron zarad hladilnika,potem sem pa takrat kupil novo plato asus a7s333 ter tega duron in ta hladilnik,ki naj bil bil boljsi
ps.moremk hitr pisat preden se mi resetira spet comp
tnx se enkrat
ps.moremk hitr pisat preden se mi resetira spet comp
tnx se enkrat
sem vceraj poskusil z novo graficno,pa je sistem deloval brez problemov,tako da hvala ||_^_||.ocitno se graficna pregreva zdej me pa zanima (mam ati expert 2000 32 mb) ali lahko montiram kak ventilator gor al je z grafikuljo konec in morem novo nabavit?
AngelOfDeath ::
še na vsako grafično se je dalo montirat ventilator jaz sem jih ponavadi kar zalepil gor z plastiko (rabiš pištolo za vroče lepljenje okoli 1k najcenejša)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj ste vse uspeli skurit z OC? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6066 (3815) | MasterMiG |
» | Nov računalnik - nižji/srednji razredOddelek: Kaj kupiti | 2450 (1966) | Mercier |
» | Kaj naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5326 (4143) | B_U_R_I |
» | po 5-ih sekundah se ugasne!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2035 (1553) | kn3z007 |
» | MRCINA za 100kOddelek: Kaj kupiti | 1299 (946) | HardwareMaster |