Forum » Znanost in tehnologija » Radioaktivne baterije
Radioaktivne baterije
madmitch ::
Pred časom je bilo na ST govora o baterijah, ki jih sicer šele razvijajo, naj pa bi bile iz neke (ne vem katere) kovine in radioaktivne. A se morda kdo kaj spomne in ali bi lahko prosim dobil link.
Pa ne me, da naj iščem po arhivu ali googlu, sem že.
Pa ne me, da naj iščem po arhivu ali googlu, sem že.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Thomas ::
63Ni.
Razpolovna doba 100 let. Oddajajo elektrone, zato so dobri za nuklearno baterijo.
Zelo primerni za nanorobotske molekule, ker če jim pobereš nikelj iz okolja, je Goo onemogočen.
Razpolovna doba 100 let. Oddajajo elektrone, zato so dobri za nuklearno baterijo.
Zelo primerni za nanorobotske molekule, ker če jim pobereš nikelj iz okolja, je Goo onemogočen.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
madmitch ::
To sem mislil, hvala Thomas. Ali imaš kakšen link morda? Bil bi ti neizmerno hvaležen.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Kiberpipi ob koncu poletjaOddelek: Novice / Kiberpipa | 3610 (3234) | Lion29 |
» | Mailman in Gmail, Yahoo, Hotmail nasloviOddelek: Izdelava spletišč | 1747 (1438) | msjr |
» | NewsletterOddelek: Omrežja in internet | 2935 (2750) | c3p0 |
» | Mailing list - kako pošiljati da te ne blokirajoOddelek: Izdelava spletišč | 1849 (1579) | gregy |
» | AIDA/Web, spletni aplikacijski strežnik, plod domačega znanjaOddelek: Izdelava spletišč | 1925 (1614) | mivsek |