Forum » Omrežja in internet » "Virus" ki SAM kliče preko modema in tako nabije tel. račun
"Virus" ki SAM kliče preko modema in tako nabije tel. račun
frenk ::
Torej stvar je taka...frend je pred kratkim kupu mašino in ma dialup povezavo z voljo...zanč je njegou modem zgleda sam klicou u eno afriško državo al nekj tazga in to nekj minut zatem k se je on odklopu...on je šu vn in tega ni opazu, opazu pa je pr računu...sam za ta klic ja mogu plačat 6k sit +ostali klici...torej mu je un "virus" sam ukol klicou
zdej me pa zanima kašne so vaše izkušnje s tem in kašne so možnosti zaščite...zanima me tud kva loh tip zj nardi ker telekomu ne more dokazat da on tega ni klicou...ali pač??
zdej me pa zanima kašne so vaše izkušnje s tem in kašne so možnosti zaščite...zanima me tud kva loh tip zj nardi ker telekomu ne more dokazat da on tega ni klicou...ali pač??
Phoebus ::
V windowsih in vseh programih naj izklopi "Auto Connect" (ali nekaj podobnega) funkcijo, ter, se bolj, naj si povsod nastima svojega operaterja.
Tako se unici ta virus
Tako se unici ta virus
ali3n ::
Naj popuca mašino z Adaware - najdeš ga tule
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | vpis na srednjo šolo za statusOddelek: Šola | 24070 (22492) | BlackLight |
» | Registrirana domena, tujina dela, slo ne (zaenkrat test preko siola in ne dela)Oddelek: Izdelava spletišč | 1570 (1408) | Gandalfar |
» | Gorenje TVOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1797 (1588) | sirotka |
» | Reducirni ventilOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3515 (3307) | frenk |
» | A je se kdo danes cez noc (okoli 3:20 zjutraj) imel tezave z racunalnikom? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3018 (2323) | frenk |