Forum » Strojna oprema » Izklo diska po XX minutah windows 8.1
Izklo diska po XX minutah windows 8.1
Rok Woot ::
Torej rad bi naštimal, da se mi disk izklopi, ce ni v uporabi po 15 minutah. V "power options" lahko nastavim samo za vse diske, rad pa bi da mi ssd laufa, hdd pa bi rad, da se izklopi po desetih minutah.
gddr85 ::
os disk ti bo vedno laufal oz bo aktiven, tisti disk, ki ni aktiven se bo pa ugasnil afaik
Rok Woot ::
Ja, samo za ene hočem da se, za druge pa pač ne.
Sploh pa nevem od kje ti podatek, da os disk nikoli negre v "power saving mode", jaz mislim da se. Maš kako referenco?
Drugače pa res nevem, zakaj bi izklapljal ssd-je. Hdd je pa glasnejši in še elektriko žre, pa bolj malo ga uporabljam.
Sploh pa nevem od kje ti podatek, da os disk nikoli negre v "power saving mode", jaz mislim da se. Maš kako referenco?
Drugače pa res nevem, zakaj bi izklapljal ssd-je. Hdd je pa glasnejši in še elektriko žre, pa bolj malo ga uporabljam.
klinker ::
Ker je logicno, da ce racunalnik dela, da tudi sistemski disk dela ane
Drugace pa komot das v spanje vse diske, v explorerju jih bos vedno vidu, kliknu nanj, pocakal sekundo, dve in ze brskal po njem. Meni se vsi izklopijo na multimedia kisti v dnevni razen tega na kateremu lavfajo torrenti. Pa se ta se izklopi ko Transmission ne lavfa.
Drugace pa komot das v spanje vse diske, v explorerju jih bos vedno vidu, kliknu nanj, pocakal sekundo, dve in ze brskal po njem. Meni se vsi izklopijo na multimedia kisti v dnevni razen tega na kateremu lavfajo torrenti. Pa se ta se izklopi ko Transmission ne lavfa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDD ne gre v mirovanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1121 (719) | Daniel |
» | SSD/ Cashe managerOddelek: Pomoč in nasveti | 807 (490) | ffani |
» | Laptop se ne ugasne, ne gre v sleep...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3041 (2718) | jb_j |
» | Izguba podatkov uTorrent Win10: SSD, i7Oddelek: Programska oprema | 3865 (3017) | Wakiii |
» | WD red - pustiti da vedno laufa ali ga ugašati?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3167 (2312) | darkolord |