Forum » Strojna oprema » Servis - asus
Servis - asus
nebi ::
Pozdravljeni.
Oktobra 2012 sem kupil grafično kartico pri agt, ki je ponujal 24 mesečno garancijo.
Grafična je prenehala delovati pred tremi dnevi in med googlanjem sem zasledil, da je imela v tujini po 36 mesecev garancije.
Obstaja kakšna možnost, da jo direktno pošljem na asusov servis v tujino z agt računom?
Kdo ve kakšen je mail asusove servisne službe?
Hvala in lep pozdrav.
PS: V Sloveniji so jo povsod prodajali z 24-mesečno garancijo, da tema ne bo zašla.
Oktobra 2012 sem kupil grafično kartico pri agt, ki je ponujal 24 mesečno garancijo.
Grafična je prenehala delovati pred tremi dnevi in med googlanjem sem zasledil, da je imela v tujini po 36 mesecev garancije.
Obstaja kakšna možnost, da jo direktno pošljem na asusov servis v tujino z agt računom?
Kdo ve kakšen je mail asusove servisne službe?
Hvala in lep pozdrav.
PS: V Sloveniji so jo povsod prodajali z 24-mesečno garancijo, da tema ne bo zašla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija pri spletnem trgovcu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14648 (12320) | kratos |
» | Menjava Nokie C7 in naročninaOddelek: Mobilne tehnologije | 552 (503) | harvey |
» | ACER AS7736ZG-T4500Oddelek: Kaj kupiti | 1288 (1247) | __X__ |
» | Je ta zunanji trdi disk u redu? Se ga splača kupit?Oddelek: Kaj kupiti | 1485 (1336) | MadMax |
» | Vase mnenje - procesor, maticna, graficna.Oddelek: Kaj kupiti | 1692 (1357) | roba87 |