Forum » Mobilne tehnologije » Menjava Nokie C7 in naročnina
Menjava Nokie C7 in naročnina
Margecan ::
No upam da mi boste pomagali.. Jaz sem pri mobitelu kupil nokio c7 seveda za samo 1€ sedaj pa moram plačevati 30€ mesečne naročnine to ni problem problem mi je v tem da bi rad menjal fon.. Ampak nimam pojma kakšne možnosti obstajajo razn te da si še eniga zraun kupim kar pa ne pride v poštev :)
// Popravil naslov teme v nekaj smiselnega - prosim naslednjič preveri pravila. -- moderator
// Popravil naslov teme v nekaj smiselnega - prosim naslednjič preveri pravila. -- moderator
- spremenil: Mavrik ()
Ales ::
Pač prodaš c7 po tržni ceni in kupiš nekaj drugega. Ali pa zamenjaš c7 za nekega drugega, kakorkoli. Ne štekam, kje je problem?
feryz ::
Jao meni.
Polpismeni osebi prodajo Nokio C7.
Očitno enačiš naročnino s telefonom.
Mobitelu se j... za tvoj telefon, važno je, da te bodo še dve leti šišali na suho.
Kaj boš storil z aparatom, je popolnoma tvoja stvar.
Polpismeni osebi prodajo Nokio C7.
Očitno enačiš naročnino s telefonom.
Mobitelu se j... za tvoj telefon, važno je, da te bodo še dve leti šišali na suho.
Kaj boš storil z aparatom, je popolnoma tvoja stvar.
harvey ::
Cena je cca 200 EUR za 14 dni rabljene; dobiš jih na bolha.com. Nove brez vezave in s 24 mesečno garancijo dobiš za 250 EUR v raznih mobiklinikah
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia C6-01 ali C7 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10056 (7997) | krneki0001 |
» | Nokia C7 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15269 (9074) | Mikec17 |
» | Nokia ali HTCOddelek: Kaj kupiti | 4781 (3542) | rzidar1 |
» | Symbian ni več odprtokodenOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 11969 (10465) | pleomax |
» | nov telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 6803 (5840) | dgrude |