Forum » Pomoč in nasveti » samsung s4 se nikakor noče povezati na wifi
samsung s4 se nikakor noče povezati na wifi
ajfon ::
Lep pozdrav,
kot naslov pove me zajebava, ker se samsung galaxy s4 nikakor noče povezati na TREND NET TEW-651-BW.
Probal sem vse možne factory resete, vse ponovno nastavil 3x in nič.. Telefon pa se hoče povezati na vsa ostala wifi omrežja. Prav tako deluje vsem ustalim teleofnom wifi, samo samsung s4 ne..
In fora je, da če nastavim wifi brez gesla, stvar deluje normalno, čim dam geslo (pa ni važno katero WPA, WPA2, WEP itd.), stvar neha delovati..
Če dam WPA stvar ne gre čez "overjam" (piše na telefonu)
Če dam WPA2 stvar ne gre čez "Pridobivanje IP naslova" (piše na telefonu).
Probal sem vse možne funkcije routerja, pa negre.. Probal sem tudi vnesti notri MAC adress od telefona pa označil, da se samo telefon alhko poveže, pa ni delovalo..
Sem tik pred tem, da ga vržem v smeti.. Mi zna kdo pomagati?
Lp!
kot naslov pove me zajebava, ker se samsung galaxy s4 nikakor noče povezati na TREND NET TEW-651-BW.
Probal sem vse možne factory resete, vse ponovno nastavil 3x in nič.. Telefon pa se hoče povezati na vsa ostala wifi omrežja. Prav tako deluje vsem ustalim teleofnom wifi, samo samsung s4 ne..
In fora je, da če nastavim wifi brez gesla, stvar deluje normalno, čim dam geslo (pa ni važno katero WPA, WPA2, WEP itd.), stvar neha delovati..
Če dam WPA stvar ne gre čez "overjam" (piše na telefonu)
Če dam WPA2 stvar ne gre čez "Pridobivanje IP naslova" (piše na telefonu).
Probal sem vse možne funkcije routerja, pa negre.. Probal sem tudi vnesti notri MAC adress od telefona pa označil, da se samo telefon alhko poveže, pa ni delovalo..
Sem tik pred tem, da ga vržem v smeti.. Mi zna kdo pomagati?
Lp!
ajfon ::
Bom probal jutri, pa sporočim..
V glavnem čudno je, saj ta telefon od nekdaj (+3 let) ni hotel povezati... Druge naprave povežejo takoj.. Še kitajska tablica, ko bi prej rekel da bi se to nareidlo!..
DHCP je vklopljen
V glavnem čudno je, saj ta telefon od nekdaj (+3 let) ni hotel povezati... Druge naprave povežejo takoj.. Še kitajska tablica, ko bi prej rekel da bi se to nareidlo!..
DHCP je vklopljen
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ajfon ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wifi najde vse sosede mojega routerja pa neOddelek: Omrežja in internet | 2954 (2675) | primo |
» | Router SecurityOddelek: Pomoč in nasveti | 9025 (8431) | Route66 |
» | WiFi in androidOddelek: Omrežja in internet | 12939 (10017) | Anaa1 |
» | Iphone in Wi-FiOddelek: Omrežja in internet | 4936 (3921) | Iatromantis |
» | linksys WRT54GL, problem pri instalacijiOddelek: Omrežja in internet | 2451 (2229) | teoo |