» »

Nadzor

Nadzor

Quantum ::

Pozdravljeni! Imam namreč težavo s starši in starimi starši. Predkratim, sem si našel redno službo. Delam na telekomu Slovenije preko študenta. Živim še doma pri starših. Glavnina težav se pojavi pri nadzoru in vsiljevanju dejstev. Starše in stare starše zanima kam grem, zakaj grem in s kom grem npr. ven žurat ali kam drugam. V službi me konstantno kličejo, če kaj rabim itd... Prosil bi vas za nasvet kam oz. kako se obrniti v takšni situaciji. Star sem pa 24 let.

Lp Q

Invictus ::

Dokončaj faks in se odseli ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Ales ::

Pred kratkim si si našel redno službo... preko študenta. Pri 24-ih letih. Aha.

Dokončaj faks in se odseli.

Unknown_001 ::

Podobno se pri meni pojavlja sem pa še komaj eno leto pa teden polnoleten ampak ni hude krize ker navadno so zadovoljni če povem da bom do takrat pa takrat doma. Dosti ljudi ti bo reklo da se odsel sam vseeno ni ravno prav da se grdo tako posesivnost. Drugič jih lahko vprašaš zakaj jih to zanima pa magar če je treba probaš na mestu razčistit. Pač poveš: JA, grem tam pa tam in kaj zdej? Če niso nikoli imeli problemov s teboj lahko to kar poveš. Sam vedet jim daj da je preveč ampak na uvideven pa odločen način. Pač postav mejo, neko skrivanje pa cincanje al bi odgovoru al ne bo samo poslabšalo vse skupaj ker si bodo pol sam pritrdil da majo prav da se vtikajo itd. To je treba rešit takoj. Če so normalni bodo razumeli. Očitno ti ne zaupajo iz nekih prepričanj ali pa so vajeni da morajo vse vedet. Po en stran jih pa lahk še vedno skrbi zate, tako da ne jemlji nujno za slabo.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

BorutK-73 ::

Odločit se moraš kaj ti bolj paše, nadzor in free bivanje/hrana ali odhod na svoje.
Moj predlog - odseli se takoj ko bo možnost.

Tilen ::

Starše upravičeno skrbi zate. Ne boš dokončal faksa in zaslužil premalo.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Študentsko življenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
5619706 (15256) K3kec
»

rabim nasvet, kako naprej po šolanju

Oddelek: Loža
192167 (1547) Invictus
»

Zklepanje v stanovanje-Kršenje človekovih pravic? (strani: 1 2 )

8212166 (9578) miraldi
»

na svojem? (strani: 1 2 )

924634 (3285) krneki0001

Več podobnih tem