Forum » Pomoč in nasveti » Čim več za čim manj, nasveti
Čim več za čim manj, nasveti
tor2 ::
SimplyMiha je izjavil:
ja to opazam sem ravnokar pogledal 128gb (GTA V jim zavzame 65 ? ) stane 70eur?
bi lahko prosil link solidnega za 50eur? hvala
Hm, v Sloveniji so nekoliko dražji, gledam cene na hardwareversand.de, od koder nas naroča kar precej ST-jevcev.
Tam dobiš Kingston SSD V300 120GB za 50EUR, kar je več kot dovolj za en OS + par najpogostejših iger. Če pa si pripravljen dati malo več, imaš ugodne Crucialove 250GB SSD-je v rangu 80EUR.
Zakaj bi kupoval ta drek v300 (zanič kontroler), če dobiš za enako ceno intensota (ok kontroler) ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tor2 ()
m0LN4r ::
Naslednjič recimo postavi vprašanje na koncu teh 351 strani... pa gledaj od tam naprej...
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
SimplyMiha ::
Povej to OP-ju, on nuca SSD, ne jaz. Sem pač predlagal tisto blagovno znamko, katero že poznam, in nisem tako dobrovoljen, da bi za nekoga naštudiral meni tujo blagovno znamko.
m0LN4r ::
To že, ampak ti si se pritožil na temle:
kar pa načeloma ni problem, če se čisto malo znajdeš.
SimplyMiha je izjavil:
351 strani? Ne, hvala, nismo vsi avtisti.
kar pa načeloma ni problem, če se čisto malo znajdeš.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
hojnikb ::
Znana blagovna znamka še ni garancija za spodoben produkt.
Case in point ravno v300; pogon je kmalu po izidu dobil menjavo nand čipov na precej slabše.
Case in point ravno v300; pogon je kmalu po izidu dobil menjavo nand čipov na precej slabše.
#brezpodpisa
SimplyMiha ::
Seveda ni problem, dokler gre za moj problem, kar seveda ni. Nisem tak džek, da bi za nekoga drugega, ki je na ST-ju, postavil vprašanje v tisti temi in nato čakal na odgovor.
Dal sem mu link do te teme. Tu je zame dosje zaprt.
Dal sem mu link do te teme. Tu je zame dosje zaprt.
SloBiscuit ::
Na hitro povem ^^
Menjaj na intel,
Kurc pa ta LC Power (kakšen XFX, NIKOL ŠPARAT NA NAPAJLNIKU!),
Jest sm dubu z bolhe r9 290 za 200€ (glej da je v garanciji vsaj še 8 mesecev če kupuješ z bolhe :) glej da ne kakšen VTX! Samo gigabyte ali MSI ali sapphire ali pa EVGA ),
Matična naj bo ena od Gigabyte-a, tm okol za 80€ glej,
SSD ni nuja (vse kar naredi je to da se ti hitrej PC zažene, pa aplikacije, pa če je špil na SSD-ju se ti prej "nalouda", kar pa ni nuja imo; sploh pa se kaj hitro nafila SSD z špili, tko da če imaš dosti špilov se ti niti ne splača...),
AGT je drek
neznanec555
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera grafična kartica?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12880 (9973) | m0LN4r |
» | Nizkocenovni gaming pcOddelek: Kaj kupiti | 4642 (3321) | AC_DC |
» | Gaming PC za okoli 900 eur (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Kaj kupiti | 118744 (73015) | Epialt |
» | nakup novega pcja, CPU?Oddelek: Kaj kupiti | 3031 (2426) | Ales47 |