Forum » Šola » Magistrski študij - kam?
Magistrski študij - kam?
AmaranthK ::
Pozdravljeni,
letos začenjam zadnji letnik visokošolskega študija (multimedijske komunikacije - elektro faks), razmišljam o nadaljnjem študiju, vendar se nekako ne morem odločiti..zanimata me namreč dve smeri - oblikovanje (podlago imam že iz srednje šole, me veseli), ali pa telekomunikacije oziroma nekaj podobnega, torej nadgradnja tega, kar študiram zdaj. Zanima me vaše mnenje, vem namreč, da je oblikovalcev mnogo že samo po končani srednji šoli, kaj šele po dokončanem faksu, ne vem pa kako je s telekomunikacijskim "fohom".
Hvala za odgovore!:)
letos začenjam zadnji letnik visokošolskega študija (multimedijske komunikacije - elektro faks), razmišljam o nadaljnjem študiju, vendar se nekako ne morem odločiti..zanimata me namreč dve smeri - oblikovanje (podlago imam že iz srednje šole, me veseli), ali pa telekomunikacije oziroma nekaj podobnega, torej nadgradnja tega, kar študiram zdaj. Zanima me vaše mnenje, vem namreč, da je oblikovalcev mnogo že samo po končani srednji šoli, kaj šele po dokončanem faksu, ne vem pa kako je s telekomunikacijskim "fohom".
Hvala za odgovore!:)
KraitPay ::
Karkoli te pač bolj zanima oz. imaš večjo vnemo. Če povem drugače; kjer si pač boljši. Ne pozabi, da ti večja izobrazba ne da nujno tudi večje možnosti za zaposlitev!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šola | 367043 (29235) | nejc_nejc |
» | FINI - Fakulteta za industrijski inženeringOddelek: Šola | 5741 (3609) | Trupl0 |
» | Kako s faksom in službo? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 12898 (10651) | nekikr |
» | Srednja strojna šola ali Gimnazija?Oddelek: Šola | 6119 (5470) | Mateja987 |
» | Življenjska dilemaOddelek: Šola | 3468 (2639) | tx-z |