Forum » Šola » Študentski dom, kateri je boljši?
Študentski dom, kateri je boljši?
Nekdo12 ::
Pozdravljeni!
Letos grem prvič študirat in sicer na fakulteto za varnostne vede. Zanima me kateri študentski dom je primernejši glede na to da me dom na ilirski ne privlači najbolj?
Letos grem prvič študirat in sicer na fakulteto za varnostne vede. Zanima me kateri študentski dom je primernejši glede na to da me dom na ilirski ne privlači najbolj?
Ne preveč star ne pa tudi preveč drag... Poleg poljanca me vleče v rožno ampak je kar precej oddaljen od fakultete. Zato prosim za mnenje kam it. Vem da se gleda tudi na prednostno listo ampak vseeno upam da pridem čimprej in si bom lahko še zbiral...
shadowfax ::
Mislim, da boš težko kaj preveč izbiral. Ilirc je pa itak top, sploh kar se tiče lokacije in cene.
Glede Ilirca me predvsem zanima v kakšnem stanju so sobe, omare in nasploh prostori?
In hvala za odgovore!
In hvala za odgovore!
shadowfax ::
Nisem bil tam že nekaj časa, ko sem bil tam so menjali vrata, okna; omara in postelja sta ok, kuhinje so dobili nove. Se je kar menjalo stvari, tako, da po moje ni tako slabo. So pa apartmaji po 6, 3 sobe po 2 osebi.
konspirator ::
Študentski dom je za prespati, čez dan boš itak na faksu, študiraš v kleti/knjižnici, tako je irelevantno, če so sobe iz 2005 ali 2010.
Najprimernejši je tisti, kjer so najmanj hrupni za ostale stanujoče.
Najprimernejši je tisti, kjer so najmanj hrupni za ostale stanujoče.
--
Tako da mi glede na fakulteto predlagate da naj kar grem v ilirca, če si bom lahko izbiral?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nekdo12 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanja glede študentskih domovOddelek: Šola | 6870 (4431) | Groot |
» | Študentski domovi v LJ (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 31619 (19244) | St235 |
» | Študentski dom v Ljubljani, izkušnje, nasveti?Oddelek: Loža | 7261 (6639) | Xickle |
» | Študentski domovi (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 18189 (15667) | tattoo |
» | Studentski Dom X v Rozni dolini (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 8566 (5748) | Blažkaa |