Forum » Pomoč in nasveti » Problem z internetno povezavo
Problem z internetno povezavo
NiKeC ::
Problem je sledeč. Včeraj sem ugotovil, da mi kazaa in ostali programi dol vlečejo le z 5 kb/s konstantno (imam kks arnes paket 400) in ko sem hotel kaj zapečti z nerotom mi je vrgel ven sporočilo, da imam mogoče virus. Hitro sem šel pogledat in bil je W32.Pinfi virus, takoj sem odstranil reg key in bolj neuspešno kot uspešno odstranil viruse iz .exe datotek (nekatere potem niso več delovale).
Zdaj pa k problemu: nevem al je kaj pri meni narobe ali pa pri arnesu. Pri speedtestu mi namreč pokaže včasih 300 kbps včasih 900kbps včasih celo 100kbps. Reinstaliral sem že vse gonilnike za mrežno jo tudi fizično odstranil dal drugo not, vendar je bila ista pesem. Prosil bi pač za nasvet,kako bi to potem naredil... (za format ni časa).
Zdaj pa k problemu: nevem al je kaj pri meni narobe ali pa pri arnesu. Pri speedtestu mi namreč pokaže včasih 300 kbps včasih 900kbps včasih celo 100kbps. Reinstaliral sem že vse gonilnike za mrežno jo tudi fizično odstranil dal drugo not, vendar je bila ista pesem. Prosil bi pač za nasvet,kako bi to potem naredil... (za format ni časa).
Cokolesnik ::
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
NiKeC ::
ok težavo s p2p še nisn rešil ampak to zdaj ni bitno... Še vedno namreč imam le hitrost okoli 60kb/s (kks speedtest) plačujem pa 1024 kbps mrežne bom bek vrgo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Merjenje hitrosti downloada/uploada (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 392265 (8823) | dussan |
» | UploadOddelek: Omrežja in internet | 1341 (1087) | sgdjkdlsugi4 |
» | 2mbit ADSL in hitrostni problemi????Oddelek: Omrežja in internet | 1829 (1291) | Hux |
» | Kje stestirati internet povezavo? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5050 (3997) | Hux |
» | KKS Online v MbOddelek: Omrežja in internet | 2269 (1752) | frudi |