» »

bHIP Global - izkoriščevalska piramidna spletna mreža?

bHIP Global - izkoriščevalska piramidna spletna mreža?

Temo vidijo: vsi
1
2
3 4 5

Mare2 ::

Tarzan je izjavil:

Eni so cepljeni proti temu, da bi videli, da je nekaj piramidna shema.

Nekatere mreže imajo tudi "binarni sistem". :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

cegu ::

Sodeč po spletni strani je to navadna cedevita :). Cuker+vitamini+okus. Se niti ne razlikujejo med sabo, red for men in pink for women sta popolnoma enaka, moški ima malo več vitamina B.

http://www.bhipeurope.com/PDF/corp_enf_...
http://www.bhipeurope.com/PDF/corp_enf_...

Že samo po tem se vidi da je kačje olje :) Raje pijemo cedevito ali pa jemo FruFru bonbone.

technolog ::

Ženski ima več cukra.

V cedeviti nimaš aminokislin, zelenega čaja, koencima Q10, ekstrakta grozdjevih pešk, ...

Cedevita je garantirano večja svinjarija. Je pa gotovo dost, dost cenejša. A loh kdo pove, kok stane ena vrečka?

Kaj ::

technolog je izjavil:

Ženski ima več cukra.

V cedeviti nimaš aminokislin, zelenega čaja, koencima Q10, ekstrakta grozdjevih pešk, ...

Cedevita je garantirano večja svinjarija. Je pa gotovo dost, dost cenejša. A loh kdo pove, kok stane ena vrečka?

KOlikor sem zasledil na forumih kjer pordajajo, je 30vrečk 30€, nekje sem videl 19 vrečk po 17€. Če se je šlo za iste vrečke...

jest10 ::

Tudi na slo-tech že prodajajo

jest10 je izjavil:

Tudi na slo-tech že prodajajo

Slo-tech se ne da. Je že izbrisano :)

Kurzweil ::

Na Facebook so me na random kontaktirali že trije in hoteli, da pridem pred mislim da enim tednom (mogoče dva) na sestanek v Šiško. Iz njih sem seveda naredil budale, rekel da pridem, samo da naj dajo telefonsko številko in sedaj tu pa tam spustim skripto in jim zaspamam telefone, kot oni to počno. Sem pa vse prijavil za nadlegovanje in vsiljevanje.

Najbolj neverjetno pri vsem skupaj pa je, da so ljudje dejansko po 1001 tovrstni piramidni ožemalnici še vedno tako debilni in nasedajo. Sem miren osebek in pacifist po ideologijo, ampak če samo enega od njih srečam v živo, prisežem da mu stisnem bombo okol kepe.

čuhalev ::

No, sem vprašal fanta od te kolegice, ki se je s tem ukvarajala vsaj eno leto, in je rekel, da je tole čista nategancija in da ni dobila povrnjenega 100 % denarnega vložka in da bi morala veliko veliko bolj prodajati, da bi sploh kaj dobila.

Bom pa še počakal nanjo, da se vrne iz Ljubljane.

otago ::

Reiki?

E&S še lovijo ovčke?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: otago ()

Mare2 ::

otago je izjavil:

Reiki?

E&S še lovijo ovčke?

A je to dvoje povezano?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

otago ::

@Mare2
Kolikor vem, ne.

Če pogledaš reiki gre za sistem napredovanja, kupovanja "licenc" za zdravljenje ter bolj uborno argumentirano učinkovitost le tega. Ali deluje, ne vem.

Erhalt & Sicherheit pa je ene 5 let nazaj deloval na Viču in so prodajali piramidni sistem, prodajanje vzajemnih skladov BNP Paribas, življenjskih zavarovanj in razne overpriced teambuildinge.

Me je bolj zanimalo, če tale ta zadnji še obstaja oz. se je preimenoval?

Steinkauz ::

otago je izjavil:

@Mare2
Kolikor vem, ne.

Če pogledaš reiki gre za sistem napredovanja, kupovanja "licenc" za zdravljenje ter bolj uborno argumentirano učinkovitost le tega. Ali deluje, ne vem.

Erhalt & Sicherheit pa je ene 5 let nazaj deloval na Viču in so prodajali piramidni sistem, prodajanje vzajemnih skladov BNP Paribas, življenjskih zavarovanj in razne overpriced teambuildinge.

Me je bolj zanimalo, če tale ta zadnji še obstaja oz. se je preimenoval?

To so pa še mene novačili. Očitno so se preimenoval:
http://www.v-d.si/

neutronium ::

Tudi mene so zvabili na ta sestanek od bHIP. Težijo prek FB. Nasedel sem pa, ker me je dodal en tip s katerim sva imela kontakt, ki mu zaupam in sem si rekel no morda sva se kdaj srečala kje. Seveda ta moj frend tega osebno ni poznal ampak je bil to kolega od enega njegovega kolega...na ta način se infiltrirajo v tvoj krog, če nisi pazljiv ;(( No seveda so njihova sporočila tako sestavljena, da človek sklepa, da gre za upravljanje spletnih strani, socialnih omrežij...če naslov potem še pooguglaš dobiš neko čist x firmo, ki je seveda legit in si rečeš no morda je pa le vse ok. Šele ko prideš tja te pričaka kopica nekih srednješolcev (vsaj zgledajo mi ne starejši od 18) v svojih maturantskih oblekah in pa 4 asistentke, ki registrirajo folk. Seveda bi lahko vse naredila ena oseba, ne vem zakaj rabijo 4 asistentke in kup enega folka lol :| Tam vidiš ta bHIP, za katerega sem slišal prvič seveda. No nek tip potem več kot uro nabija dobesedno bedarije in samo potrjuje moje sume, da je to scam...skratka ne pove nič otipljivega zakaj naj bi se šlo. Razen, da smo v krizi, da služb ni, da smo v postindustrijski družbi, zraven večkrat še nabija kako bo biotehnologija spremenila svet in na skrivaj namiguje, da se ukvarjajo s tem blabla.. No za njim pride gor nek debel američan z neko steklenico v kateri ima neko sumljivo roza tekočino. Seveda o tej tekočini ne pove nič, mi pa takoj vzbudi nov sum, da je to nekako povezano. Američan potem več kot pol ure naklada in nabija iste stvari v angleščini, ki jih je povedal že prej njegov kolega v slovenščini.;(( Potem na koncu takoj zahteva 5 eur kjer bodo vse pojasnili o podjetju, kaj počnejo in kako je mogoče z njimi sodelovati hahaha.. Nisem nasedel temu, pa 5 eur mi je škoda samo zato, da bi zvedel s čim se podjetje ukvarja (zato obstaja tudi google, samo ti imena firme prej ne povejo oz.mutijo). Na koncu te še ne spustijo takoj ven, češ, da morajo vsakega posebej odregistrirat (asistentke so za mizami na hodniku).

Sumljivo je bilo že to, da sta dve osebi zelo zagrizeno sodelovali pri raznih vprašanjih..kot, da je kak kviz lol. No na koncu je ene par ljudi plačalo 5 eur. Čeprav se tudi tu sprašujem ali ni šlo zgolj za njihove člane, ki so hoteli dati vtis, da je to res zanimivo...zato tudi čakanje pred vrati, da nisi mogel odit normalno ven;((

Zanima me ali ta firma deluje sploh legalno v Sloveniji? Kje se to lahko sploh preveri oz.prijavi.. Pooguglal sem njihove produkte...trdijo, da imajo za njihov anti-aging kremo (karkol že je) 13 let kliničnih študij:)) Izdelek dokazano popravlja poškodovano DNK zaradi starosti, vsebuje pa nek ekstrakt ene neznane rastline.. morda je pa on tip to namigoval z biotehnologijo lol :)) Sem prepričan, da je tole največja izmišljotina kar jih obstaja. Kateri organi so sploh pristojni za preverjanje takih stvari pri nas? S prijavo se sicer nisem ukvarjal, me pa zanima, če še kdaj naletim na take trole.

Par dni za temu me spet nekdo hoče dodat na FB..upam, da zdaj ne bodo začeli na polno spamat s pošiljanjem prošenj. Ima mogoče FB kak način za prijavo takih osebkov? Nikjer nisem zasledil te funkcije.

Zgodovina sprememb…

dukedl ::

lp dukedl

St235 ::

Za takšne stvari je pristojen Tržni inšpektrorat. Ki pa tudi ne more ukrepat zgolj na podlagi tega, da so ljudje preneumni za svoje dobro.

Inšpektorat ne bo ničesar naredil. Ali nič uspel. Barabe še predobro vedo, kje je meja.
Marsikater element na predavanju je nakazoval na to. Že takoj na začetku so vprašali, če smo prišli prostovoljno. Jebemti kak delodajalc to vpraša? Plus vse je bilo zelo neizrazito in nedorečeno. Kar se mene tiče, bi oni pred inšpektoratom dogodek komot predstavil kot razgovor za službo, motivacijski kongres ali zelo slab standup.

O protipravnosti dela v kasnejših fazah bi se pa morali pritožiti tisti, ki delajo pri njih. A ne bodo, ker so vsem uspešno oprali možgane in novaki za neuspeh krivijo samo sebe. Ti vodilni znajo zelo krasno vzbudit občutek pripadnosti v zaposlenih. Morda že celo občutek hvaležnosti, da so lahko v tej krasni piramidi. Vsi, ki sem jih kontaktiral in spraševal o delu, so govorili, kako je težko in koliko časa vzame. A kako so po drugi strani izdelki krasni, kako verjamejo v njih in jih tudi sami uporabljajo.
Pač vse skupaj so dobro zastavili.

Edino, kar bi bilo koristno, ni iti na inšpektorat, ampak iti tja pred njihove prostore in koga za vogalom počakati. Pa nič ne pravim zakaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kaj ()

Pa saj je vse legalno, razen tega, da ne plačujejo davkov. Aja, pa da prodajalci nimajo registrirane dejavnosti.

technolog je izjavil:

Pa saj je vse legalno, razen tega, da ne plačujejo davkov. Aja, pa da prodajalci nimajo registrirane dejavnosti.

Če je pa tako, pa vsaka jim čast da še noben ni opazil tega v 10letih odkar so v Slo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kaj ()

neutronium ::

Ok, samo, če hočeš v Sloveniji legalno prodajat nek izdelek moraš zadostit vsem zakonsko določenim predpisom.
Potem pa eni troli kot je ta bHIP na svoji strani pišejo direktno o čudežnem popravilu DNK z ekstraktom neke še nikoli slišane rastline, čeprav je to znanstveno gledano bullshit. Zraven pa še zatrjujejo o 13 let kliničnih študij...seveda si ena obskurna firma financiranje le teh z lahkoto privošči:)) Torej, če nimajo dokazov za kar trdijo gre za zavajanje ljudi in s tem za moje pojme nelegalno dejavnost...ali pa se motim. :|

Nič kaj drugače kot prašek, ki opere "bolj" belo in podobne neumnosti, ki jih vidimo/beremo v ostalih reklamah.

tor2 ::

Sumljivo je bilo že to, da sta dve osebi zelo zagrizeno sodelovali pri raznih vprašanjih..kot, da je kak kviz lol. No na koncu je ene par ljudi plačalo 5 eur. Čeprav se tudi tu sprašujem ali ni šlo zgolj za njihove člane, ki so hoteli dati vtis, da je to res zanimivo...zato tudi čakanje pred vrati, da nisi mogel odit normalno ven

Če s ne spustijo ven, klic na 113 bo rešil situacijo.

Cveto ::

Zato ker so ti tako imenovani "distributerji" v bistvu končni kupci. Kaj dosti naprej itak na prodajo, poleg tega so fizične osebe in ne morejo izdati uradnega računa (dvomim da odpirajo zaradi tega sp).

Dave je pač obračunan na računu s katerim ti "distributerji" kupijo "distribucijski material".

No, sem jo le vprašal in je rekla, da je bila v končni fazi v minusu. Njen začetni vložek je bil 180 EUR in je potem kupovala za prodajo vnaprej. Saj bi ji že nekako šlo, če bi ljudje poznali in si želeli ta prašek, a če moraš kupovati prašek, ki ga nato daš tudi v oglaševalske namene (brezplačno) komu, potem ne moreš pričakovati plusa.

Skratka, če bi izdelki šli za med, potem posredniki ne bi bili potrebni, sicer pa sem že od vsega začetka videl izdelek kot predmet za prekrivanje izkoriščanja.

Zakaj bi dajal svoje lastne izdelke za oglaševalske namene??? To je direktna izguba posameznika, zato da še bolj pridobi brand, glih obratno kot bi bilo treba.

krneki0001 ::

Zakaj v sloveniji zavajanje v reklamah ni kaznivo?
Bi bile reklame hitro drugačne in veliko manj zavajanj bi bilo. Pa take kekce bi lahko vse potem zaprl in bi imeli mir pred njimi.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

technolog je izjavil:

Zakaj bi dajal svoje lastne izdelke za oglaševalske namene??? To je direktna izguba posameznika, zato da še bolj pridobi brand, glih obratno kot bi bilo treba.

Zato pa v takšnih zgodbah ni uspeha.

krneki0001 je izjavil:

Bi bile reklame hitro drugačne in veliko manj zavajanj bi bilo. Pa take kekce bi lahko vse potem zaprl in bi imeli mir pred njimi.

A boš imel vseslovenski referendum za vsakič, ko se bo kdo pritožil?

Phantomeye ::

krneki0001 je izjavil:

Ne gre za zavajanje, gre za pretiravanje. Ne spomnim se točno, ka je fora, da so reklame kakršne so.

ja, superlativne reklame.

Še en članek o tej piramidi, tokrat na Siolu: http://www.siol.net/novice/tehnologija/...

jusv ::

čuhalev je izjavil:

technolog je izjavil:

podjetje torej dobi dnar, ampak na škodo posameznika. To je psihološki element, da posameznik pol še bolj grize in proba več prodat.

Realno gledano pa seveda da to ni dobro za svoje prodajalce... ampak naj kar si sami zabijajo žeblje v krsto.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

jusv je izjavil:

čuhalev je izjavil:

technolog je izjavil:

podjetje torej dobi dnar, ampak na škodo posameznika. To je psihološki element, da posameznik pol še bolj grize in proba več prodat.

Realno gledano pa seveda da to ni dobro za svoje prodajalce... ampak naj kar si sami zabijajo žeblje v krsto.

Nobenih zebljev si ne bodo zabili. Na svetu je se vedno prevec neumnih ljudi.

zuz3k ::

Life is a psychological game.

Okapi ::

Oddaja (in "strokovnjaki"), ki ne ločijo med piramidno shemo in mrežnim trženjem, ni vredna nič in samo zavaja in bega ljudi.

Okapi je izjavil:

Oddaja (in "strokovnjaki"), ki ne ločijo med piramidno shemo in mrežnim trženjem, ni vredna nič in samo zavaja in bega ljudi.

Tistemu bolj labilnemu delu publike, torej tistim, ki so sicer potencialne žrtve BHIPovcev in podobnih, razlika med temi sistemi nič ne pomeni, veliko pa jim lahko pomeni samo opozorilo na nategunstvo.
Zato mislim, da so takšni prispevki, kvalitetni ali manj kvalitetni, ZELO dobrodošli. Kjer koli, v kakršni koli obliki. In kot je bilo rečeno in tudi sam verjamem, BHIP ni čista verzija nobenega sistema, ampak klinčev miks samih slabih elementov vseh možnih modelov.

Zato še enkrat: http://www.planet.si/novice/gospodarstv...

Čim več takega!

Debilček je šu sam v klavnico, kaj mu je bilo tega treba. Lahko bi vedel, da bo v 25 minutni oddaji dobil samo kako minuto besede in da bo zadnja prav gotovo novinarjeva.

Prašič novinarski pa kriši novinarsko etiko, ker ne predstavi vseh pogledov na problem. Tok polarnega (pristranskega) poročanja pa še na televiziji nisem videl, niti o beguncih ne.

MarioMisaron ::

"Zdravo,
a lahko malo zmotim? Bi zaslužil preko spleta?"
Mr. Big boss represents: http://www.bhipblog.com/blog/2015/9/16/...

:)):D:))
https://www.misaron.si/

Unknown_001 ::

Evo, da se še jaz razpišem. Danes bil nepričakovano/nehote na tem sestanku. Pač na ulici sem pristopil k izpolnjevanju ankete, kjer je majster kao presodil, da sem dober potencialni kandidat za delo prek spleta. Prvo sem mislil, da gre za klasičnega anketarja in ker vem da je enim to šiht, sem pač v dobri veri da mu bom pomagal odgovoril na vprašanja. No kasneje je pa zahteval še telefonsko, da me obvesti o rezultatih. Ok, whatever, še zmer lahk blokiram cifro in sem dal od predplačniške kartice telefonsko. No in res, čez dva dni me pokličejo in mi povejo, da sem potencialni kandidat za njihov poslovni model in da mi sodelovanje z njimi omogoča delo preko spleta (od doma seveda). Lik je blazno skoparil z informacijami in vmes sem mu že povedal, da je to čisto nepričakovano bilo in če ni to slučajno kak nateg. Well, zagotovil mi je, da to ni to, oz. nisva ne jaz ne on usposobljena da bi o tem presojala kao. OK in mi reče da me vabijo na sestanek. In ok, sem seveda šel, da vidim kaj je to zaeno čudo, saj zgubit nisem imel kaj, razen 1 uro in pol.
So me pa 3. stvari izjemno zmotile in me delale skeptičnega. 1-delodajalec poišče tebe nekje na cesti in ne pričakuje nobenih izkušenj, 2. Že v štartu preveč skope informacije oz. niso povedali niti imena firme 3. Flancanje o uspešni firmi (saj mogoče je) in priložnostih.

Ampak ok, sem šel in model mi je svetoval, naj se za sestanek bolj formalno/poslovno oblečem. Ok, se uredim, tako kot se šika, špičaki, reklc, srajca, fine hlače, pobrit... Ni da ni, in jaz se pripeljem do naslova, parkiram in tam pred vhodom stavbe nekaj oseb in "serious poker face" vratar neki na pol zrihtan. Ostali prav tako ne, pa še naduvani so bili nekateri do amena. In prec sem porajtal da to ne bo nek klasičen sestanek ampak bolj ko ne predavanje. Ok, 15 minut prej so nas spustil notr, smo se mogl registrirat in usest. In juhej, res je bilo predavanje. Šele ko sem stopil v prostor sem videl bandere z logotom bHIP in ugotovil vsaj ime firme.
Uvod se je začel z nekim motivacijskim videom, ki je bil čisto tipiško po ameriško zrežiran. Ala kazalo je uspešne mlade ljudi ki živijo nadstandardno dobro in potem vzpodbudne besede, kot: "this could be you" al pa "are you ready to make a difference" ... Potem je bilo pa predavanje. Ok, odmislimo hiperaktiven odnos predavatelja, in moram rečt da je bilo kar zanimivo. Res je da smo bolj kot ne brskali po retoriki, ampak smo zapadli v zanimivo razmišljanje in debato o poslu itd. ter na koncu prišli do sklepa da se nam njihov model služenja življenjsko gledano splača bolj kot standardni "kuča poso". Seveda, ok, sem se vživel v predavanje za foro da vidim kaj bo in se delal zainteresiranga. Potem je na koncu omenil še, da bo med vikendom nadaljnje predavanje in da je treba pri šalterju plačat 5 ojro. In da je to zato, da izločijo "neresne". Prfft malo morgen, imajo se za neko firmo, a iščejo neke vrste "delavce" prek anket, dajo ti pogoj da jim daš denar, da si lahko sploh pri njih,...

Mi je bilo pa zanimivo, da je samo eden ves čas deloval nezainteresirano, na kar ga je prezentator tudi opomnil na koncu v "pozitivnem" smislu. Po koncu predavanja, čim je začel barantat o tem ali bomo prišli na nadaljevanje, sem samo odmarširal strojev korak ven in šel s kolegi na pir. Svašta. Pa mi je po eni strani žal za tisto uro in pol. Mislim da nas je bilo okoli 5 modelov iz sestanka, da nismo šli kupit karto za naslednjič.

Skratka, zguba cajta.

No ampak mi je bilo pa zanimivo, kako te drugače obravnavajo če si skocakn kot se šika (formalno oblečen) kot pa čist vsakdanje oblečen. Se vsaj uštimal nisem zastonj
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Nam nisi verjel kaj? :P
Predavanje je vsekakor odlično kot kazen za izgubljeno stavo ali če si zaprt. Drugače ne.

Kaj je izjavil:

Nam nisi verjel kaj? :P
Predavanje je vsekakor odlično kot kazen za izgubljeno stavo ali če si zaprt. Drugače ne.

V bistvu jaz sploh pojma nisem imel, za kaj se gre. Rekl, so da bo neko predavanje in sem šel za foro da vidim če je legit. Šele sedaj ko sem googlal, za ta bHIP, sem videl da je bilo prav, ko sem poslušal instinkt in ko sem ravno na temo naletel, sem se odločil malo razpisat. Sedaj ko gledam opise za nazaj vidim da dost spreminjajo marketing. Nam so o neki kozmetiki nakladal, medtem ko so kak let nazaj neke praške baje prodajal pa ne vem kaj še vse.

Begabt

Zgodovina sprememb…

Juwe ::

To se ponovno dogaja na veliko, pomojem vsaj...
Bil sem isto na tem uvodnem sestanku, kjer niso nič povedali, niti prej nisem vedel zakaj točno se gre, razen to da je preko fb neka prodaja. Pol za naprej, pa so rekli da so sam ob sobotah naslednja predavanja za več zvedet pa kako se lotiti tega.
Zdaj me pa skos en tip kliče in sm mu že povedo da nimam denarja za to, pa niti nočem tega delat in še kr vztraja, kaj predlagate, da se lahko naredi?

Furbo ::

Naj ti on plača, pa mu boš kasneje vrnil iz dobička.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Očitno organizirajo novačenja v intervalih, ko se stvari poležejo in se zadetki takilih tem in člankov na googlu pomakneju na drugo stran. :P

Malner ::

bHIPovc(-ka) v dveh tednih nima časa očistiti snega z avta, pa še parkira preveč naprej. Sam za dober avto pa ima.

BHIP

Zgodovina sprememb…

meho7 ::

eh to ni vredno vec kot 15k (e65) - odlicno ohranjeni se v Nemciji prodajajo od 25k naprej

MadMen ::

Nebi se čudil če je rabljen in na lizing :D Sicer od tega "imidža" živijo, podobno kot Herbalajfovci, ki svojim prodajnim ovčkam pošiljajo slike iz nevem kakšnega seminarja na nekem "eksotičnem" otoku.

jest10 ::

MadMen je izjavil:

podobno kot Herbalajfovci, ki svojim prodajnim ovčkam pošiljajo slike iz nevem kakšnega seminarja na nekem "eksotičnem" otoku.

Brioni, vsako leto.

Matako ::

Malner je izjavil:

bHIPovc(-ka) v dveh tednih nima časa očistiti snega z avta, pa še parkira preveč naprej. Sam za dober avto pa ima.

BHIP

Mene bi bolj skrbel tisti "pimp" klobuk za zadnjo šipo.

To ne more biti dober znak.
/\/\.K.

Ay_la ::

No, da pa še jaz dodam svojo zgodbo. :) mene je kolegica, ki študira povabila na ta sestanek včeraj. ona je v tem not, in je zelo navdušena. bojim se, da je preveč naivna. meni, je vse skupaj tu nekaj smrdelo. vidim, da so kr negativna mnenja, tako da sem bolj prepričana v sebe, da se nisem motila.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Ay_la ()

Ay_la je izjavil:

No, da pa še jaz dodam svojo zgodbo. :) mene je kolegica, ki študira povabila na ta sestanek včeraj. ona je v tem not, in je zelo navdušena. bojim se, da je preveč naivna. meni, je vse skupaj tu nekaj smrdelo. vidim, da so kr negativna mnenja, tako da sem bolj prepričana v sebe, da se nisem motila.

Jeba je ker se je zaplezala. Vložila je verjetno nekaj čez jurja v poceni kitajsko robo od neke kvazi kozmetike al kaj zdaj prodajajo. Zdej ji ostane samo upanje da bo iz piramide kaj izvlekla da si povrne vložek (distanciraj se od "kolegice" ker se je s tabo hotela okoristit, v piramidi bi ti vlekla nove člane zanjo).

Bil enkrat po spletu nesrečnih dogodkov na sistanku ker so se mi zlagali da bo šlo za vodenje facebook strani ali nekaj podobnega, meni se je pa zdelo fajn da bi peneze služil v free time-u. Namesto sestanka sem prišel na obično sranje od slabega "resničnostnega šova" s tistimi ameriškimi parolami "this could be you" "you can do it" in podobne bedarije. Na koncu ko so rekli da moramo pet evrov plačat za nadaljevanje sem samo spizdil ven. Je bilo zabavno tisto komedijo gledat ampak kar je preveč je pa preveč. Kasneje so mi še po facebooku eni težili in po daljšem pregovarjanju iz dolgcajta povedali da je treba SAMO 1300 eur vložit al koliko in potem bodo iz tega milioni "kao". Reščeš ne zanima me. Oni nazaj "žal ti bo, BHiP je mulitinac... bla bla bla "

Ko ti model prbije da je welness najmočnejša industrija na svetu vidiš, da bedak nima pojma o pojmu.

Begabt

Zgodovina sprememb…

1
2
3 4 5

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MLM(piramidne) sheme (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11728932 (1007) c3p0
»

eventbrite slovenija / bHip

Oddelek: Loža
103907 (3261) Phantomeye
»

Herbalife in davek na uspeh pri prodaji izdelkov ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
7522323 (14385) Unknown_001
»

Piramidni sistem ? (strani: 1 2 3 4 )

15041970 (24257)          
»

kako do denarja :) (strani: 1 2 3 )

10021844 (18035) dukenukem

Več podobnih tem