Forum » Pomoč in nasveti » FPS LAG
FPS LAG
romsakzan ::
Pozdravljeni !
Kupil sem si nov računalnik z naslednjimi komponentami.
GTX 970
Z97 Gaming 5 motherboard
8GB RAM
i5 4690k
650W PSU
1TB disk
Zakaj mi pri vseh igricah ko jih igram FPS na vsake toliko časa pade na 30-40 potem pa spet pride na 60. Včasih se tudi zgodi da se slika trga čeprav imam vklopljen v-sync.
Prosim pomagajte
Kupil sem si nov računalnik z naslednjimi komponentami.
GTX 970
Z97 Gaming 5 motherboard
8GB RAM
i5 4690k
650W PSU
1TB disk
Zakaj mi pri vseh igricah ko jih igram FPS na vsake toliko časa pade na 30-40 potem pa spet pride na 60. Včasih se tudi zgodi da se slika trga čeprav imam vklopljen v-sync.
Prosim pomagajte
SloBiscuit ::
Si naložil vse driverje? Ker windows imaš? Keri špili so to? Mogoče je lahko disk, ram, cpu. Si kaj gledal kaj ti žre?
Daj v window mode špile pa zaženi task manager pa daj da ti kaže več podatkov. ko igraš pa ti zašteka poglej kaj je na 100% (je rdeče tako da boš lahko hitro videl). Potem se bomo pa naprej pogovarjali :)
Daj v window mode špile pa zaženi task manager pa daj da ti kaže več podatkov. ko igraš pa ti zašteka poglej kaj je na 100% (je rdeče tako da boš lahko hitro videl). Potem se bomo pa naprej pogovarjali :)
neznanec555
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasno delovanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4369 (3984) | smacker |
» | RAM (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7199 (6459) | Mr.Nice |
» | ocenite konfigurtacijo ~1500EUR w/o monitorOddelek: Kaj kupiti | 1330 (853) | PrimozR |
» | kater os na p133Oddelek: Operacijski sistemi | 2039 (1197) | Daliborg |
» | Zakaj se mi računalnik resetira?? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3516 (3133) | c3R4R |