» »

Primernost novega v.d. UKC-ja

Primernost novega v.d. UKC-ja

Bellatrix ::

http://www.rtvslo.si/zdravje/novice/prv...

Je po vasem mnenju, glede na polno zasedenost urnika tegale srecneza, on sploh primeren ua opravljanje take funkcije? Sploh glede na tezave, ki trenutno pestijo ukc.

Tolko podjetij kot jih ima on, ga ni zlodja, da mu ne bi ratalo na kaksen nacin vzpostavit neke dobaviteljske linije prek enega izmed teh ocitno slamnatih podjetij..

To je odraz celotne drzave, korupcija na vsakem koraku.
People are quick to judge and slow to correct themselves.
  • predlagal izbris: fosil ()

eric_cartman ::

Čez par let bo pa spet naslov: Šokantno!!, ko bodo ugotovili, da gre za slamnata podjetja.

Kakorkoli pa.. Tale se bo v končni fazi moral za nekaj odločit. Al vodit svoja podjetja in zanemarjat UKC ali pa vodit primerno UKC pa zanemarit svoja podjetja. Ne verjamem, da je to eden izmed superjunakov, ki mu bo to uspelo vse zvozit.

Verjetno se bo samo prodal tja, kamor bo boljše zaslužil. Vsi pa vemo da ima, če želi zadeve uredit, tako kot bi morale biti urejene že od nekdaj, ogromno ogromno dela.

joze67 ::

Če je njegov cilj, da reorganizira UKC na način, da bo direktor kaj pomenil, in če mu uspe, potem se bo moral odločati.

Do takrat pa je direktor UKC bolj ali manj koordinator med predstojniki oddelkov, ki imajo resnično moč odločanja, in je lahko direktor še 6 podjetij, pa ga ne bo bolelo.

PaX_MaN ::

Neprimeren je že iz čisto postopkovnih razlogov: imenovanje je bilo daleč od transparentnega(saj ste videli tisto "na vemo koga bodo predlagal" direkt pred sejo na kateri so ga volil? ), modela niso povprašali niti po zdravju (aka kakšna je njegova vizija razvoja in dela UKC).
Saj je res da je zakon za izbiro v.d. čist beden (nastavijo lahko tudi čistilko, to je, ni popolnoma nobenih zahtev), ampak resno no, UKC je to.
Saj ne da je kaj bolje pri izbiri "tapravega" direktorja; štirje izmed članov sveta, ki izbira direktorja, se iz sveta samopredlagajo(!) v komisijo za oceno te vizije dela in razvoja, ki jo ocenijo s samo in samo le "Program je neprimeren/primeren/nezadosten" in si jih potem v oceno ali je človek/inja primeren/a za delo pošljejo - sami sebi(!)(to je, svetu ); ko tri ure razpravljajo o kandidatih (ena ura predstavitve kandidatov + vprašanja/odgovori in dve za "sledila je razprava") v zapisniku piše samo in samo le v stilu "kandidati so govoril. svet je razpravljal" - in to ... je to.
Pa pač male stvari kot so da ne bodo nič razkrival ker bodo mediji slabo govoril o njih(?!), programe so loh gledal sam pod strogim nadzorom, pa sama seja je bla nekje v eni kleti tam; s tega ni presenetljivo niti da stonewallajo še IP-RS.
Transparentnosti enostavno pač ne sme bit.

konspirator ::

Je po vasem mnenju, glede na polno zasedenost urnika tegale srecneza, on sploh primeren ua opravljanje take funkcije? Sploh glede na tezave, ki trenutno pestijo ukc.

Kako nekateri ne razumete, da je ded izumil prestop v vzporedno vesolje, kjer ima dan 72 ur ?
Z lahkoto bo obvladoval vse in še več !
/sarkazm off*

portal plusu se obeta material za novo članek.
edit: po Kahlovim stopinjah, poleti se gre na dopust !!! http://www.portalplus.si/1030/24-ur-po-...

edit2: Idiocracy je že tu, dragi neumni državljani.

edit3: http://www.portalplus.si/1025/gospod-ba...

komentar iz hanzi tv je zelo primeren:
Britanska televizijska serija Monty Python je v primerjavi z našim resničnim stanjem zelo resna in odgovorna oddaja.
--

Zgodovina sprememb…

fosil ::

Jaz bi prepovedal odpirat teme, kjer je glavni argument link na neko drugo stran.
Napiši za kaj gre, če se ti ne ljubi pa ne odpiraj teme.
Zato sem tudi predlagal izbris.
Tako je!

Ce si v kaksnih poslovnih stikih z novim direktorjem bi razumel tvoj post, v nasprotnem primeru pa ne.

Link je kljucni vir, ki potrdi besede pisca in argument, ki mu nudi oporo v debati. Ce ne bi prilimal linka, bi zelo hitro padel post, da se zahteva argumentirano debato, spet tretji bi hotu met link, da bi verjel pisanju.

Med drugim uvodni post ne vsebuje le linka ampak tudi moje razmisljanje in razlago s cim se ne strinjam.

Ce ti tema ni vsec, ker blati tegale multitaskerja, potem je ne beri, a pusti jo primeru.

mtosev ::

če je tolk sposoben, da vodi vsa ta podjetja hkrati in poleg tega vodi še ukc mene pri tem nič ne moti.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

getfe ::

vsec mi je njegovo prvo dejanje po imenovanju - sel je na dopust

zdaj mi pa povejte, je kdo od vas sel na dopust takoj ko je dobil novo sluzbo?

scipascapa ::

ne, ker moraš delat nekaj časa, da dobiš 2 dni mesečno itd.

bajsibajsi ::

Skoda... edini direktor UKC Ljubljana, ki ima jajca in je dejansko takoj ob nastopu (kljub dopustu) zacel delati tisto, kar ostali direktorji od 70-ih naprej niso naredili nikoli.

PaX_MaN ::

A to misliš ko je šel takoj na dopust?
Ne vem no, ne dela mi resn.

Na dopustu je naredil vec za UKC, kot prejsnji direktorji skupaj v obicajnem delovnem mesecu.

Invictus ::

Naštej eno zadevo. kar sem slišal/bral, so bile same budalaštine.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Ja, kar si slisal in bral... na 24ur, Pozareport ipd. Menda, ja nisi tako naiven, da mislis in verjames, da ni uzival podpore v zdravstvu, vladi in predvsem lobijih zaradi butastih komentarjev?!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odgovorno razkritje ali neodgovorno nerazkritje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / NWO
13967456 (57593) fujtajksel
»

SAZAS se želi znebiti transparentnosti, nadzora in ukrepov zoper njih (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
7316171 (9382) Machete
»

UKC Ljubljana

Oddelek: Loža
358028 (6659) Telbanc
»

Apple, Google, Intel in Adobe sedaj ponujajo 415-milijonsko odškodnino

Oddelek: Novice / Tožbe
4914804 (12750) leiito
»

Čigav je klinični center?