Forum » Pomoč in nasveti » hackan fb profil - računalničari prosim za nasvet
hackan fb profil - računalničari prosim za nasvet
anonynino ::
Pozdrav,
stvar je ta, vdrli so mi v fb profil in spremenili geslo, geslo od e-pošte pa se mi več tudi ne sanja. Skratka, nimam dostopa do profila nikakor. Prosim za pomoč.
hvala,LP
stvar je ta, vdrli so mi v fb profil in spremenili geslo, geslo od e-pošte pa se mi več tudi ne sanja. Skratka, nimam dostopa do profila nikakor. Prosim za pomoč.
hvala,LP
hojnikb ::
Hja, bo treba bit malo bolj organiziran in met vsa gesla nekje na kupu.
Drgač pa, pri nekaterih email servisih se da porvnat geslo preko smsa ali dodatnega email naslova, ki si ga pri registraciji vpisal.
Drgač pa, pri nekaterih email servisih se da porvnat geslo preko smsa ali dodatnega email naslova, ki si ga pri registraciji vpisal.
#brezpodpisa
Miha 333 ::
Čim prej kontaktiraj Facebook. Lahko ti povrnejo dostop, verjetno pa bodo zahtevali kopijo osebnega dokumenta.
anonynino ::
Hja, bo treba bit malo bolj organiziran in met vsa gesla nekje na kupu.
hjah vem, prepozno.. ja vem samo ta bo tudi težka..
Čim prej kontaktiraj Facebook. Lahko ti povrnejo dostop, verjetno pa bodo zahtevali kopijo osebnega dokumenta.
Aha hvala, probam
Zgodovina sprememb…
- spremenil: anonynino ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ukraden Facebook računOddelek: Pomoč in nasveti | 4763 (3339) | boogie_xlr |
» | Prispel brezplačen Office za AndroidOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 22788 (13669) | noraguta |
» | Kje so dobili moj mail?Oddelek: Omrežja in internet | 4596 (2943) | berlusconi |
» | Zdaj bi še YouTube rad, da se podpišete s polnim imenom (razen če ste iz Južne Koreje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 22361 (18235) | Jupito |
» | Facebook-administratorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 3744 (2624) | supergirl |