Forum » Pomoč in nasveti » Drsnik na novem laptopu ne dela
Drsnik na novem laptopu ne dela
Zvezdica111 ::
Pozdravljeni,
upam, da mi bo kdo znal pomagati. Pred kratkim sem kupila nov prenosnik, gre za HP ProBook 470 G2, nameščen je Windows 8,1.
Če to ni dovolj, prilagam še link do produkta v spletni trgovini: http://www.bigbang.si/prenosni-racunaln...
Problem je, da mi ne dela drsnik. Večinoma laptop uporabljam brez dodatne miške, zato mi je zelo moteče, da po strani ne morem drseti drugače kot z miško. Poskusila sem z gonilniki na Microsoftovi spletni strani, vendar mi javi napako po prenosu. Poskusila sem z nastavitvami miške, vendar nobene spremembe.
Že vnaprej hvala vsem, ki mi boste kaj svetovali.
upam, da mi bo kdo znal pomagati. Pred kratkim sem kupila nov prenosnik, gre za HP ProBook 470 G2, nameščen je Windows 8,1.
Če to ni dovolj, prilagam še link do produkta v spletni trgovini: http://www.bigbang.si/prenosni-racunaln...
Problem je, da mi ne dela drsnik. Večinoma laptop uporabljam brez dodatne miške, zato mi je zelo moteče, da po strani ne morem drseti drugače kot z miško. Poskusila sem z gonilniki na Microsoftovi spletni strani, vendar mi javi napako po prenosu. Poskusila sem z nastavitvami miške, vendar nobene spremembe.
Že vnaprej hvala vsem, ki mi boste kaj svetovali.
konspirator ::
Lubuntu live, preveri če tam dela.
V biosu je trackpad omogočen ?
Rtfm, če se ga da mogoče z Fn+? disablati.
V biosu je trackpad omogočen ?
Rtfm, če se ga da mogoče z Fn+? disablati.
RT74639 ::
- Ne dela drsenje? Probaj z dvemas prstoma.
- Ne dela trackpad? v zgornjem levem kotu ga vklopiš/izklopiš.
Še vedno ne dela? Servis. Ekstra driverjev za ta laptop ni.
- Ne dela trackpad? v zgornjem levem kotu ga vklopiš/izklopiš.
Še vedno ne dela? Servis. Ekstra driverjev za ta laptop ni.
@konspirator : tipke Fn+ f1-f12 sem probala, pa ni spremembe. Za prvo dvoje moram najprej poguglat, da bom vedela, o čem govorimo :)
@shmandi: kako bi ugotovila, če moj prenosnik ima to opcijo?
Ne dela niti z dvema prstoma, pa tudi v levem kotu se nič ne zgodi, ko potapkam. Torej je možno, da nimam te funkcije oz. da gre za okvaro?
@shmandi: kako bi ugotovila, če moj prenosnik ima to opcijo?
Ne dela niti z dvema prstoma, pa tudi v levem kotu se nič ne zgodi, ko potapkam. Torej je možno, da nimam te funkcije oz. da gre za okvaro?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zvezdica111 ()
Silvo ::
Driver mislim je tale:
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp69501-70000/sp69926.exe
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp69501-70000/sp69926.exe
Silvo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Silvo ()
Uspelo mi je! Očitno sem prej nameščala napačne driverje, saj mi je uspelo s temi, ki mi jih je predlagal @Silvo. Najlepša hvala vsem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo thinkpad t440s touchpad ne deluje v WIN10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1683 (1400) | nsa_ag3nt |
» | Prenosnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 2638 (1885) | solatko |
» | Slepo TipkanjeOddelek: Programska oprema | 18430 (17212) | Yacked2 |
» | Intelovi "Ultrabooki" leto dni kasneje: bolj slabo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Rezultati | 32626 (28486) | Zheegec |
» | Maci naokrog četrt stoletjaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4377 (3023) | roli |